- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.541
Bize söyleyecek söz bırakmamış, kalpten geçenleri çok güzel dile getirmişsin. Ben de tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum
İyi aksamlar baykuşlar.
Kaç gündür okuyamiyorum.
Oğlum hastalandi malesef.
Yarından sonra okuyabilmeyi diliyorum.
Herkese iyi okumalar
cok gecmis olsun
acil sifalar diliyorum
çok geçmiş olsun minik kuzuya
Bizler zor atlatıyoruz ki çocuklarınki daha zor.
Geçmiş olsun.
acil sifalar dilerim yavruya canim.
ben de varim basgannnnimnm
karsilastiginiz guclukleri ogrendigimde ve empati kurmaya basladigimda yaz tatilinizi kiskanmayi biraktim. :) Allah kolaylik versin tum ogretmenlerimize.[/QUOTE9
Teşekkürler arkadaşlar.
Kutlamalariniz için de teşekkür ederim ayrıca.
Ben de tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum
Gittiğim her okulda kitap okumanın önemini, kitapların değerini anlatmaya çalışıyorum. Yeni geldiğim okulda ise delirmek üzereyim, sadece adı kütüphane olan ama bir türlü kitaplarını göremediğim bir yer var. Anahtar yalnızca 1 edebiyat öğretmeninde varmış ?? ve ben o öğretmene rastlayamıyorum bir türlü. Öğretmenler odasında da çok bulunamıyorum rehber öğretmenim. Çocuklara soruyorum kütüphaneden kitap alıp okuyor musunuz diye hayır diyorlar. Müdür yardımcıyla konuştum geçen gün bu çocuklar kitap okumalı kütüphaneye yeni kitaplar alalım dedim, müd yard çocuklar aldıkları kitapları geri getirmediler geçen yıllarda çok kitap kayboldu deyip kestirip attı. Ne yapmalı nasıl yapmalı da bu kısır döngüyü kırmalı bilmiyorum. Kütüphanesi işlevsiz bir okul, okumayan öğrenciler.... düşündükçe çıldırıyorum.Grubumuzun tüm değerli öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutlarım. Umarım sizler gibi çok kitap okuyan öğrenciler yetiştirirsiniz. :)
Gittiğim her okulda kitap okumanın önemini, kitapların değerini anlatmaya çalışıyorum. Yeni geldiğim okulda ise delirmek üzereyim, sadece adı kütüphane olan ama bir türlü kitaplarını göremediğim bir yer var. Anahtar yalnızca 1 edebiyat öğretmeninde varmış ?? ve ben o öğretmene rastlayamıyorum bir türlü. Öğretmenler odasında da çok bulunamıyorum rehber öğretmenim. Çocuklara soruyorum kütüphaneden kitap alıp okuyor musunuz diye hayır diyorlar. Müdür yardımcıyla konuştum geçen gün bu çocuklar kitap okumalı kütüphaneye yeni kitaplar alalım dedim, müd yard çocuklar aldıkları kitapları geri getirmediler geçen yıllarda çok kitap kayboldu deyip kestirip attı. Ne yapmalı nasıl yapmalı da bu kısır döngüyü kırmalı bilmiyorum. Kütüphanesi işlevsiz bir okul, okumayan öğrenciler.... düşündükçe çıldırıyorum.
kütüphaneden sorumlu, her gün sırayla bir nöbetçi öğrenci ayarlanabilir, o kayıtları tutar. Her kitap bir öğrencide 15 gün kalabilir kuralı getirilir, düzene girer sanırım, bir kişi bunun üzerine düşer ayarlarsa. Tabi artık hiç kimse bir işin ucundan tutmak istemediği için hersey boşveriliyor malesef. Siz yaparsanız ne mutlu sizeGittiğim her okulda kitap okumanın önemini, kitapların değerini anlatmaya çalışıyorum. Yeni geldiğim okulda ise delirmek üzereyim, sadece adı kütüphane olan ama bir türlü kitaplarını göremediğim bir yer var. Anahtar yalnızca 1 edebiyat öğretmeninde varmış ?? ve ben o öğretmene rastlayamıyorum bir türlü. Öğretmenler odasında da çok bulunamıyorum rehber öğretmenim. Çocuklara soruyorum kütüphaneden kitap alıp okuyor musunuz diye hayır diyorlar. Müdür yardımcıyla konuştum geçen gün bu çocuklar kitap okumalı kütüphaneye yeni kitaplar alalım dedim, müd yard çocuklar aldıkları kitapları geri getirmediler geçen yıllarda çok kitap kayboldu deyip kestirip attı. Ne yapmalı nasıl yapmalı da bu kısır döngüyü kırmalı bilmiyorum. Kütüphanesi işlevsiz bir okul, okumayan öğrenciler.... düşündükçe çıldırıyorum.
kütüphaneden sorumlu, her gün sırayla bir nöbetçi öğrenci ayarlanabilir, o kayıtları tutar. Her kitap bir öğrencide 15 gün kalabilir kuralı getirilir, düzene girer sanırım, bir kişi bunun üzerine düşer ayarlarsa. Tabi artık hiç kimse bir işin ucundan tutmak istemediği için hersey boşveriliyor malesef. Siz yaparsanız ne mutlu size
Aman dersleri iyi olsun da kitabını da sonra okur diyen öğretmenler biliyorum ben.Gittiğim her okulda kitap okumanın önemini, kitapların değerini anlatmaya çalışıyorum. Yeni geldiğim okulda ise delirmek üzereyim, sadece adı kütüphane olan ama bir türlü kitaplarını göremediğim bir yer var. Anahtar yalnızca 1 edebiyat öğretmeninde varmış ?? ve ben o öğretmene rastlayamıyorum bir türlü. Öğretmenler odasında da çok bulunamıyorum rehber öğretmenim. Çocuklara soruyorum kütüphaneden kitap alıp okuyor musunuz diye hayır diyorlar. Müdür yardımcıyla konuştum geçen gün bu çocuklar kitap okumalı kütüphaneye yeni kitaplar alalım dedim, müd yard çocuklar aldıkları kitapları geri getirmediler geçen yıllarda çok kitap kayboldu deyip kestirip attı. Ne yapmalı nasıl yapmalı da bu kısır döngüyü kırmalı bilmiyorum. Kütüphanesi işlevsiz bir okul, okumayan öğrenciler.... düşündükçe çıldırıyorum.
TeşekkürlerP PembePaltolu ,DonukPudra , minerva1988 , loliss , bir civciv annesi (aklıma gelmeyenler affetsin.)
Grubumuzun değerli öğretmenleri bu güzel gününüz kutlu mutlu olsun.
Çocuklarımıza verdiğiniz emekler için çok teşekkürler!
* Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" nesiller ister.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Jose Saramago' mu?Körlük syf 24. Çok ilgi çekici başladı.
EvetJose Saramago' mu?
Lev TOLSTOY Diriliş' e başladim. Bu da benim klasikler konusundaki dirilisim olsun. Kac aydir klasik okumuyordum.
Acayip bir kitap Körlük iyi okumalar
Cidden öyle. Normalde kitapların arka kapaklarını okumam başlarken. Sonra kitap akmaya başladıkça merak edip okudum. Git gide büyüyen bir kaos var gibi. MeraktayımAcayip bir kitap Körlük iyi okumalar
bu kitap benim için çok özel
okuyan birini görünce çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?