- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.968
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.641
Tamamdır, senin için daha özenli yazarım. :)
Benim de matematik korkunçtu unutmuşum her şeyiEvet söylemiştim. İlk kitaptayım henüz. Rus klasikleri gibi ilk sayfadan karakter tanıtımlarını görünce biraz ürkmedim desem yalan olur. Acaba bu kitapta da mı isimler birbirine girecek diye düşündüm,
Senin ve @_meLinDa_ nın Ales nasıl geçti?
Bir de Melinda, cinsiyet öğrendin mi?
Benim de matematik korkunçtu unutmuşum her şeyi
Ama Türkçe iyi geçti
Doktor büyük ihtimal kız dedi canım şuan tek temennim sağlıklı olması, salı ikili test sonucunu alıcam
Artık liste yapmıyorum ben yaAy hadi inşallah sağlıkla kucağına al.
Aralık listen belli mi? Takipteyim seni
Benim de sıradaki kitabım beni asla bırakma toprak ana dan sonra baslayacagimEki Görüntüle 2072071 Selamlar
Aralık listemle karşınızdayım
1984 çok uzun zamandır bekliyor bem de hala okumadımMerhabalar,
Çağımızın Nevrotik Kişiliği sf.126'dayım.
Kitap aslında toplumda çok yaygın olan Nevrotik kişilerden ve özelliklerinden bahsediyor. Toplum olarak bence çok nevrotik insana sahibiz.. Bazı noktalarda kendimi de bulmadım değil. Özellikle "endişe" kısmında.
Yazar sade bir dille yazmış o yüzden rahat okunuyor.
Öğretmenlere, sosyal ilişkilerinde bazı noktalarda tıkanıp kalanlara ya da sadece meraklı olanlara tavsiye ederim mutlaka.
Diğer kitabım 1984'te de 50 küsürlerdeyim.
Aaa bende böyleyim birine takwrsam tüm kitaplarını almak istiyorum tam psikopatlik ornegiyim seninle külliyat yapmak isteyen ama yetisemeyenler kulübü mü kursak giz cim napsakCidden fena yazıyor canım. Ben de her kitabını almayı düşünüyorum, ara ara masalsı anlatımlara yolculuk iyi gelir.
Sürekli bir külliyat yapma peşindeyim, hangisini yapacaksam artık, yetiştiremiyorum.
Bunu kıskanıyorum işte
1984 çok uzun zamandır bekliyor bem de hala okumadım
Çok yorucu ve güzel bir hafta sonuydu . Misafirim vardı dün baya agirdi:) bugün de 3 cici kızla kahvaltı yaptim çok çok güzeldi sizleri seviyorum kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?