Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Benim de matematik korkunçtu unutmuşum her şeyi
Ama Türkçe iyi geçti
Doktor büyük ihtimal kız dedi canım şuan tek temennim sağlıklı olması, salı ikili test sonucunu alıcam

Benim de matematik korkunçtu unutmuşum her şeyi
Ama Türkçe iyi geçti
Doktor büyük ihtimal kız dedi canım şuan tek temennim sağlıklı olması, salı ikili test sonucunu alıcam

Ay hadi inşallah sağlıkla kucağına al.
Aralık listen belli mi? Takipteyim seni

1984 çok uzun zamandır bekliyor bem de hala okumadım

Cidden fena yazıyor canım. Ben de her kitabını almayı düşünüyorum, ara ara masalsı anlatımlara yolculuk iyi gelir.
Sürekli bir külliyat yapma peşindeyim, hangisini yapacaksam artık, yetiştiremiyorum.
Aaa bende böyleyim birine takwrsam tüm kitaplarını almak istiyorum tam psikopatlik ornegiyim seninle külliyat yapmak isteyen ama yetisemeyenler kulübü mü kursak giz cim napsak

__giz__ kalinkaselin söylemesi ayıp Hasanım Ali külliyatımda 2 3 eksiğim kaldı

Uykuların Doğusu'nu okudunuz mu? Ben bu sene okudum ama bir şey anlamadım malesef...

Sonra Ben Bir Gürgen Dalıyım kitabını okudum ve tek kelimeyle aşık oldum.. Şimdi diğer kitaplarını okuyacağım inşallah ama Uykuların Doğusu gibi mi üslubu? Bir röportajında hep farklı üslup denemeyi sevdiğini okumuştum o yüzden merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…