Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hosbulduk. Bu arada ihtiyar balikci benim okuma listemde de var. Kitabi bitirince yorumlarini bekliyorum

Rica ederim
Lise yıllarında Tolstoy`un Insan Neyle Yaşar isimli kitabını okumuştum. Yanlış hatırlamıyorsam birkaç hikayeden oluşuyordu. Çok beğenmiştim. Elimde başka bir kitabı olan Hacı Murat var . Ben de Dostoyevski ve Tolstoy hayranıyım .
melekeskisi sınavında başarılar dilerim
nickelanjelo geçmiş olsun

Malafa yavaş ilerliyor, çünkü minerva1988 nın dediği gibi Hakan Günday sözlüğü kullanmak gerek.
Bir de Malafa okuma kılavuzu var nette,iyi mi

Tolstoy'a ben de bayılıyorum... Diriliş'ten sonra kısa ama mükemmel bir kitap olan "İnsan Neyle Yaşar"ı okumalısın bence mutlaka

O kitaba aşığım...

arkadaşlar aranızda vikitap da olan var mı

Çoğumuz oradayız. buradaki ile aynı kullanıcı adını kullanıyorum.

Teşekkür ederim :))

Kuşlar Yasına Gider dışındakilerin dili hemen hemen öyle ama Uykuların Doğusu zirve diyebilirim
Ben de ilk onu okumuştum okurken inanılmaz keyif aldım ama şu an neydi nasıldı desen İnan cevap veremem

Hemen hemen hepimiz varız, orada da aynı adla bulabilirsin çoğumuzu

Aynen malafa kılavuzu olmadan çok zor :)) en ilginç kitabı odur :)

Hey ben de girdim vikitap'a kac gundur unutuyorum nasil buluyoruz sizi orda arama yeri goremedim de.

Günaydın baykuşlar.
Ben mart ayına kadar sizden izin almak istiyorum. Sınavın yaklaşıyor, ona odaklanmam lazım. Arada uğrarım size, beni unutmayın olur mu? Öpüyorum hepinizi tek tek.
simdiden basarilar diliyorum. Stressiz ve verimli bir calisma donemi dilerim.

gecmis olsun canim.

benim ilk Tolstoy kitabim bu. Anna Karenina' yi okumadim ama onu da okuyacagim kesinlikle. Dirilis harika diyebilirim simdilik.

Budala, Tutunamayanlar, Gulun Adi bir de Marcel Proustlar cekindiklerim. Acikcasi Gulun Adi' ni okumak bile istemiyorum o kadar detayi merak etmiyorum cunku. Kafa dinginligi sart bunlar icin.

ben de.

Tolstoy'a ben de bayılıyorum... Diriliş'ten sonra kısa ama mükemmel bir kitap olan "İnsan Neyle Yaşar"ı okumalısın bence mutlaka

O kitaba aşığım...
mutlaka okuyacagim. Hatta simdi sepete atiyorum direk.

ben bi tane arkadaşı bi listede gördüm diğerlerini de takip ettiklerinden buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…