- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.681
Hosbulduk. Bu arada ihtiyar balikci benim okuma listemde de var. Kitabi bitirince yorumlarini bekliyorumMerhaba Kitapsever Hanımlar...
Ernest Hemingway - İhtiyar Balıkçı
sayfa 31
Aramıza hoş geldiniz.
Geçmiş olsun.
Melinda bize sonucu yaz lütfen.
Melekeskisi başarılar dilerim. Allah zihin açıklığı versin.
Rica ederimHerkese merhaba,
Lev N. TOLSTOY Diriliş syf 189. Itiraf edeyim ilk Tolstoy okuyusum. Bu yasima kaldigi icin biraz utaniyorum ve aslinda hayiflaniyorum da. Harika bir eser. Bir onceki kitabim Kirpinin Zarafeti' nde de Tolstoy geciyordu. Kimse Dostoyevski olamaz diyordum simdiye kadar ama su an bu dusuncem kayboldu. Kimse Tolstoy ve Dostoyevski olamaz diyorum
Savas ve Baris' in ciltleri beni korkutuyordu artik korkmuyorum. Ocakta ortak okumadayim.
Cok guzel yorumlamissiniz kendi adima tesekkur ederim.
gecmis olsun canim. Acil sifalar.
Shantaram cok guzel bir kitap bence. O kadar samimi ki. O kitabi okudugumdan beri Hindistan' a seyahat hayali kurarim. Sen de seversen nasil ilerledigini anlamazsin bile. Simdi devam niteliginde bir kitap daha cikmis; Dag Golgesi, ama karakterlerin cogunu unutmus olabilirim diye alip okumaya cekiniyorum. Yorumlarini merakla bekliyorum.
1000kitap var ..arkadaşlar aranızda vikitap da olan var mı
Herkese merhaba,
Lev N. TOLSTOY Diriliş syf 189. Itiraf edeyim ilk Tolstoy okuyusum. Bu yasima kaldigi icin biraz utaniyorum ve aslinda hayiflaniyorum da. Harika bir eser. Bir onceki kitabim Kirpinin Zarafeti' nde de Tolstoy geciyordu. Kimse Dostoyevski olamaz diyordum simdiye kadar ama su an bu dusuncem kayboldu. Kimse Tolstoy ve Dostoyevski olamaz diyorum
Savas ve Baris' in ciltleri beni korkutuyordu artik korkmuyorum. Ocakta ortak okumadayim.
Cok guzel yorumlamissiniz kendi adima tesekkur ederim.
gecmis olsun canim. Acil sifalar.
Shantaram cok guzel bir kitap bence. O kadar samimi ki. O kitabi okudugumdan beri Hindistan' a seyahat hayali kurarim. Sen de seversen nasil ilerledigini anlamazsin bile. Simdi devam niteliginde bir kitap daha cikmis; Dag Golgesi, ama karakterlerin cogunu unutmus olabilirim diye alip okumaya cekiniyorum. Yorumlarini merakla bekliyorum.
nerdeyse hepimizarkadaşlar aranızda vikitap da olan var mı
ben varımarkadaşlar aranızda vikitap da olan var mı
arkadaşlar aranızda vikitap da olan var mı
Rica ederim
Lise yıllarında Tolstoy`un Insan Neyle Yaşar isimli kitabını okumuştum. Yanlış hatırlamıyorsam birkaç hikayeden oluşuyordu. Çok beğenmiştim. Elimde başka bir kitabı olan Hacı Murat var . Ben de Dostoyevski ve Tolstoy hayranıyım .
melekeskisi sınavında başarılar dilerim
nickelanjelo geçmiş olsun
Malafa yavaş ilerliyor, çünküminerva1988 nın dediği gibi Hakan Günday sözlüğü kullanmak gerek.
Bir de Malafa okuma kılavuzu var nette,iyi mi
ordan üylerin listesi yok sanırım bildirimlerden mi bulcam siziben varım
Kuşlar Yasına Gider dışındakilerin dili hemen hemen öyle ama Uykuların Doğusu zirve diyebilirimUykuların Doğusu'nu okudunuz mu? Ben bu sene okudum ama bir şey anlamadım malesef...
Sonra Ben Bir Gürgen Dalıyım kitabını okudum ve tek kelimeyle aşık oldum.. Şimdi diğer kitaplarını okuyacağım inşallah ama Uykuların Doğusu gibi mi üslubu? Bir röportajında hep farklı üslup denemeyi sevdiğini okumuştum o yüzden merak ettim :)
Hemen hemen hepimiz varız, orada da aynı adla bulabilirsin çoğumuzuarkadaşlar aranızda vikitap da olan var mı
sizi buldum sanırım takibe başladımnerdeyse hepimiz
kullanıcı adım melinda
arkadaşlarına bakarsanız hepimizi bulursunuz.sizi buldum sanırım takibe başladım
tmm sizin listeleriniz baya kalabalık çpk özendim:darkadaşlarına bakarsanız hepimizi bulursunuz.
Aynen malafa kılavuzu olmadan çok zor :)) en ilginç kitabı odur :)Rica ederim
Lise yıllarında Tolstoy`un Insan Neyle Yaşar isimli kitabını okumuştum. Yanlış hatırlamıyorsam birkaç hikayeden oluşuyordu. Çok beğenmiştim. Elimde başka bir kitabı olan Hacı Murat var . Ben de Dostoyevski ve Tolstoy hayranıyım .
melekeskisi sınavında başarılar dilerim
nickelanjelo geçmiş olsun
Malafa yavaş ilerliyor, çünküminerva1988 nın dediği gibi Hakan Günday sözlüğü kullanmak gerek.
Bir de Malafa okuma kılavuzu var nette,iyi mi
simdiden basarilar diliyorum. Stressiz ve verimli bir calisma donemi dilerim.Günaydın baykuşlar.
Ben mart ayına kadar sizden izin almak istiyorum. Sınavın yaklaşıyor, ona odaklanmam lazım. Arada uğrarım size, beni unutmayın olur mu? Öpüyorum hepinizi tek tek.
gecmis olsun canim.Günaydınlar
İyi haftalar herkese
Çarşambadan beri izinliydim haftasonu da düğün vardı arada oğlum hasta oldu elime kitap alamadım.
Zaman Yeli ne başlamıştım ama hiç ilerleyemedim.
Umarım herkes iyidir
benim ilk Tolstoy kitabim bu. Anna Karenina' yi okumadim ama onu da okuyacagim kesinlikle. Dirilis harika diyebilirim simdilik.Bilseydim ben de öyle yapardım ama namını çok duyduğum için ve Dostoyevski'yi de çok sevdiğim için hemen başladım,ama ilerde tekrar etmeyi düşünüyorum.Siz de Tolstoy'cusunuz sanırım,Diriliş ve Anna Karerina yolda geliyorlar bana hediye :) Önce hangisine başlayayım sizce ?
Budala, Tutunamayanlar, Gulun Adi bir de Marcel Proustlar cekindiklerim. Acikcasi Gulun Adi' ni okumak bile istemiyorum o kadar detayi merak etmiyorum cunku. Kafa dinginligi sart bunlar icin.bence okursun canım ya :) budala kafamı çok karıştıran bir kitap olmuştu :) ama Tutunamayanlara göre daha kolay okumuştum :) gülün adınayı aslında bir ara ortak okuma yapabiliriz. İlk girişimim olumsuz oldu.
ben de.arkadaşlar aranızda vikitap da olan var mı
mutlaka okuyacagim. Hatta simdi sepete atiyorum direk.Tolstoy'a ben de bayılıyorum... Diriliş'ten sonra kısa ama mükemmel bir kitap olan "İnsan Neyle Yaşar"ı okumalısın bence mutlaka
O kitaba aşığım...
ben bi tane arkadaşı bi listede gördüm diğerlerini de takip ettiklerinden buldumHey ben de girdim vikitap'a kac gundur unutuyorum nasil buluyoruz sizi orda arama yeri goremedim de.
simdiden basarilar diliyorum. Stressiz ve verimli bir calisma donemi dilerim.
gecmis olsun canim.
benim ilk Tolstoy kitabim bu. Anna Karenina' yi okumadim ama onu da okuyacagim kesinlikle. Dirilis harika diyebilirim simdilik.
Budala, Tutunamayanlar, Gulun Adi bir de Marcel Proustlar cekindiklerim. Acikcasi Gulun Adi' ni okumak bile istemiyorum o kadar detayi merak etmiyorum cunku. Kafa dinginligi sart bunlar icin.
ben de.
mutlaka okuyacagim. Hatta simdi sepete atiyorum direk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?