Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gunaydin arkadaslar gece kendini arayan adam arkasin gunlugu bitmisti. Sinan Akyuz -Incir Kuslarina baslamistim sayfa 60 tayim. Devam ettigim bir kitabim daha vardi. Ali Erkan Kavakli -Ogretmeni Basariya Goturen Yol. Bu kitapta da 130.sayfadayim. Bu hafta bu iki kitabi bitirmeyi planliyorum.

Herkese merhaba,
Lev N. TOLSTOY Diriliş syf 189. Itiraf edeyim ilk Tolstoy okuyusum. Bu yasima kaldigi icin biraz utaniyorum ve aslinda hayiflaniyorum da. Harika bir eser. Bir onceki kitabim Kirpinin Zarafeti' nde de Tolstoy geciyordu. Kimse Dostoyevski olamaz diyordum simdiye kadar ama su an bu dusuncem kayboldu. Kimse Tolstoy ve Dostoyevski olamaz diyorum
Savas ve Baris' in ciltleri beni korkutuyordu artik korkmuyorum. Ocakta ortak okumadayim.
Cok guzel yorumlamissiniz kendi adima tesekkur ederim.
Dünyanın Sonundaki Ev 245 deyim. Ben de kızlar da hastayız okuyamıyorum pek
gecmis olsun canim. Acil sifalar.

Eşimin gazına gelip Shantaram’a başladım
840 sayfa ve ekstra küçük punto ile umarım 2018 de biter
Shantaram cok guzel bir kitap bence. O kadar samimi ki. O kitabi okudugumdan beri Hindistan' a seyahat hayali kurarim. Sen de seversen nasil ilerledigini anlamazsin bile. Simdi devam niteliginde bir kitap daha cikmis; Dag Golgesi, ama karakterlerin cogunu unutmus olabilirim diye alip okumaya cekiniyorum. Yorumlarini merakla bekliyorum.

Eki Görüntüle 2072071 Selamlar
Aralık listemle karşınızdayım
Sevdiğim kitaplar. Keyifle oku

Selam kızlar
Ahmet ümit kavim bitti. Yine bir cinayet vardı ve her kitabı gibi gayet öğretici bir kitaptı.
Yeni kitabım excido.
Ahmet ümitin en sevdiğim kitabı. Patasana da güzel.

Bu arada yeni kitabım
Elena Ferrante
Benimn Olağanüstü Akıllı Arkadaşım

Bu kitap Napoli serisi denilen dört kitaplık bir serinin ilk kitabı.
Benimn Olağanüstü Akıllı Arkadaşım kitabını okumuştur. Görüşmediğim bir arkadaşım tavsiye etmişti. Bana atıfta bulundu sanırım:)

Cicoretti ben de dostoyevski hayraniyim. Sevdigim bir yazar buldugum zaman bulabildim butun kitaplarini okurim. Simdi senin yazdiklarindan sonra tolstoy kitaplarina sarmazsam iyidir:)​
Ben de ayniyim hatta suan bir yandan hazir sanal fuar varken sevdigim yazarlarin okumadigim kitaplarini sepete atmakla mesgulum Bence Tolstoy' a kesinlikle sarmalısın ah o anlatım.... gercekten cok begendim. Dostoyevski'den biraz daha sade bir anlatimi var ama hersey yerli yerinde, hicbir sey asiri ya da eksik degil anlatiminda. umarim srn de begenirsin.

Herkese günaydın ,iyi haftalarınız olsun ,

"Budala" yı bitirdim,bildirimde de bulunmuştum ama eserle ilgili birkaç birşey karalamak isterim.Kitapta fazla karakterin olması ve aynı zamanda lakaplarıyla beraber anılması beni biraz zorladı.Betimlemeler ve kişilik analizleri harika,konu güzel fakat kitap ağır ilerliyor.Bence boş bir zihinle yavaş yavaş sindire sindire okunması gereken bir kitap.Veyahut bana biraz ağır geldi.Eşimle de istişare ettiğim de O da bana aynı şeyi söyledi,sakin sakin acele etmeden okumalıydın dedi.Ama ben bir tez can olarak hızlı ilerledim,bazen kopmadım değil ama sonunu bağlayabildim :)
Ayrıca dün yine Haydarpaşa'da aldığım soluğu,1985 model bir "Madam Bovary" aldımOkunacaklar listem epey kabardı..
Sıradaki kitabım bir nefes olsun istedim,Stefan Zweig "Korku" sayfa 14'deyim..

sabine Gecen yil ben topikte yeniyken arkadaslar okuyordu Budala' yi senin hissettiklerine benzer seyler tarif etmislerdi. Budala icin bayagi bir zaman veriyorum kendime belki emekli olunca okurum 20 yil sonra falan. su an dusundum de Gulun Adi ve Tutunamayanlar' i da emekli ikramiyesi yapabilirim.

Merhaba Kitapsever Hanımlar...
Ernest Hemingway - İhtiyar Balıkçı
sayfa 31

Aramıza hoş geldiniz.
Geçmiş olsun.
Benim de matematik korkunçtu unutmuşum her şeyi
Ama Türkçe iyi geçti
Doktor büyük ihtimal kız dedi canım şuan tek temennim sağlıklı olması, salı ikili test sonucunu alıcam
Melinda bize sonucu yaz lütfen.
Günaydın baykuşlar.
Ben mart ayına kadar sizden izin almak istiyorum. Sınavın yaklaşıyor, ona odaklanmam lazım. Arada uğrarım size, beni unutmayın olur mu? Öpüyorum hepinizi tek tek.
Melekeskisi başarılar dilerim. Allah zihin açıklığı versin.

Bilseydim ben de öyle yapardım ama namını çok duyduğum için ve Dostoyevski'yi de çok sevdiğim için hemen başladım,ama ilerde tekrar etmeyi düşünüyorum.Siz de Tolstoy'cusunuz sanırım,Diriliş ve Anna Karerina yolda geliyorlar bana hediye :) Önce hangisine başlayayım sizce ?

bence okursun canım ya :) budala kafamı çok karıştıran bir kitap olmuştu :) ama Tutunamayanlara göre daha kolay okumuştum :) gülün adınayı aslında bir ara ortak okuma yapabiliriz. İlk girişimim olumsuz oldu.

Bak simdi iyice heveslendim. En yakin zamanda okuma listeme bir tolstoy kitabi ekleyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…