Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba canim bildirim topigine listeye bitirdiğimiz kitapları eklerken eski listeye ilave yapamaz miyiz nasıl olacak

Ben bildirim topiğinde önceki yazdığım mesajı buluyor ve kendi kendimi alıntılayıp sonuna da en son bitirdiğim kitabı yazıp paylaşıyorum. Kolay anlatabildim mi acaba? Karışık olmadı değil mi?

Sanırım filmi çekilmiş arkadaşım okudu beğendi bu kitabı

filmi olduğundan haberim yoktu. ama kitabı ben de çok beğendim. bitirir bitirmez izlerim filmi de

Ben de Körlük okuyalı 3 sene olmuştur. Kitabını okuduktan sonra filmini izledim. Filmi de güzeldi, tavsiye ederim

canimcigim gecmis olsun pomad kullamiyor musun?

Etiketlemeyi bilmedigim icin mesajini tekrar alintiladim:) elimizdeki kitaplari bitirince buraya mi yaziyoruz yoksa bildirim topigine mi? Bildirim topiginde bazilari ay ay bitirdigi kitabi yazmis,bazilari tek tek kitaplari yazmis.
bildirim topigine yaziyoruz canim ben icind3 bulundugumuz ayi yazip bitirdikce bir onceki mesajimi bulup kopyalayip altina bitirdigim kitabi ekliyorum. Bir aydaki okuduklatin butun olursa takip acidindan da daha kolay olur bence.

elenaferrante hosgeldinnnnnn, Napoli Serisini cok srverek okumustum ben sanirim soylemistim.

Evet söylemiştim. İlk kitaptayım henüz. Rus klasikleri gibi ilk sayfadan karakter tanıtımlarını görünce biraz ürkmedim desem yalan olur. Acaba bu kitapta da mı isimler birbirine girecek diye düşündüm,

Senin ve @_meLinDa_ nın Ales nasıl geçti?

Bir de Melinda, cinsiyet öğrendin mi?

Yok cok karismiyor karakterler.
Ales berbatti, zamani iyi yonetemedim acikcasi turkceyi yetistiremedim zaten bir daha girersem turkceden baslarim.

Geçmiş olsun canım
Kullanıyor musun bilmiyorum ama lansinoh krem ve Philips Avent göğüs Kalkanı öneriyorum
İlk bebeğimde kullanmadım ağlayarak emzirdim ikinci de ilk günden itibaren kullandım hiç yara olmadı çok şükür

@Geveze_kelebek
Lolis 'e katılıyorum kesinlikle lansinoh u öneriyorum. Doğum yapmadan birkaç gün önce başladım emrirken de kullandım hiç yara olmadı. Kalkan ben de almıştım ama yara olmadığı için gerek kalmadı. Şimdi senin yara olmuş kullanırsan sürtünmeyi engeller iyi olur.

İyi aksamlar arkadaşlar.
İyi Hissetmek, 119. sayfa.

Son düzenleme:
Sen sen beğenmedin mi simdi
Hayır tabiki beğendim okuyacaklar için uyarı olarak yazdım zor bir kitap dingin bir zamanda okunmali bence bide yazar bu kitapla değişik birsey denemiş zaten kalemi farklı önce kalemine alisilirsa bu kitap daha az yorar diye :) diğer kitaplarını da okuycam sepetimde hepsi özellikle tanrı çocuğu korusun daha az yorar diye dusunuyorum bu kitap yazarın zirvesi :?

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun

I IRMAKK70 hoşgeldin
Kalıcı olman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…