- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.601
Merhaba canim bildirim topigine listeye bitirdiğimiz kitapları eklerken eski listeye ilave yapamaz miyiz nasıl olacak
Sanırım filmi çekilmiş arkadaşım okudu beğendi bu kitabı
filmi olduğundan haberim yoktu. ama kitabı ben de çok beğendim. bitirir bitirmez izlerim filmi de
canimcigim gecmis olsun pomad kullamiyor musun?Merhaba kızlar,
hasta olanlara acil şifalar dilerim. Bütün öğretmen arkadaşlarımızda geçmiş öğretmenler günün kutlarım. Emzirme kaynaklı yaralarım var bebeğimi bile kucağıma alamaz emziremez duruma geldim o yüzden okuyamıyorum. düzelir düzelmez devam edeceğim inşallah. sevgiyle kalın
bildirim topigine yaziyoruz canim ben icind3 bulundugumuz ayi yazip bitirdikce bir onceki mesajimi bulup kopyalayip altina bitirdigim kitabi ekliyorum. Bir aydaki okuduklatin butun olursa takip acidindan da daha kolay olur bence.Etiketlemeyi bilmedigim icin mesajini tekrar alintiladim:) elimizdeki kitaplari bitirince buraya mi yaziyoruz yoksa bildirim topigine mi? Bildirim topiginde bazilari ay ay bitirdigi kitabi yazmis,bazilari tek tek kitaplari yazmis.
elenaferrante hosgeldinnnnnn, Napoli Serisini cok srverek okumustum ben sanirim soylemistim.
Yok cok karismiyor karakterler.Evet söylemiştim. İlk kitaptayım henüz. Rus klasikleri gibi ilk sayfadan karakter tanıtımlarını görünce biraz ürkmedim desem yalan olur. Acaba bu kitapta da mı isimler birbirine girecek diye düşündüm,
Senin ve @_meLinDa_ nın Ales nasıl geçti?
Bir de Melinda, cinsiyet öğrendin mi?
Yok cok karismiyor karakterler.
Ales berbatti, zamani iyi yonetemedim acikcasi turkceyi yetistiremedim zaten bir daha girersem turkceden baslarim.
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar,
hasta olanlara acil şifalar dilerim. Bütün öğretmen arkadaşlarımızda geçmiş öğretmenler günün kutlarım. Emzirme kaynaklı yaralarım var bebeğimi bile kucağıma alamaz emziremez duruma geldim o yüzden okuyamıyorum. düzelir düzelmez devam edeceğim inşallah. sevgiyle kalın
@Geveze_kelebekGeçmiş olsun canım
Kullanıyor musun bilmiyorum ama lansinoh krem ve Philips Avent göğüs Kalkanı öneriyorum
İlk bebeğimde kullanmadım ağlayarak emzirdim ikinci de ilk günden itibaren kullandım hiç yara olmadı çok şükür
İstediğin özel bi kitap var mı yoksa hep elimin altında bi site olsun mu diyorsunGeniş kitap arşivine sahip pdf kitap indirebileceğim veya okuyabileceğim bir site/uygulama var mı? Bildiğim bir tek issuu var.Onda da aradığım kitapların çoğu yok.
Geniş kitap arşivine sahip pdf kitap indirebileceğim veya okuyabileceğim bir site/uygulama var mı? Bildiğim bir tek issuu var.Onda da aradığım kitapların çoğu yok.
Hayır tabiki beğendim okuyacaklar için uyarı olarak yazdım zor bir kitap dingin bir zamanda okunmali bence bide yazar bu kitapla değişik birsey denemiş zaten kalemi farklı önce kalemine alisilirsa bu kitap daha az yorar diye :) diğer kitaplarını da okuycam sepetimde hepsi özellikle tanrı çocuğu korusun daha az yorar diye dusunuyorum bu kitap yazarın zirvesi :?Sen sen beğenmedin mi simdi
Ama ama niye öyle diyosunBana onu savunma reca ederim
Aslında istediğim özel bir kitap vardı.Sonradan buldum onu.O yüzden elimin altında bir site olsun diyorum şu an.:)İstediğin özel bi kitap var mı yoksa hep elimin altında bi site olsun mu diyorsun
Teşekkürler.:)kitapso var benim bildiğim.
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar,
Ben izledimfilmi olduğundan haberim yoktu. ama kitabı ben de çok beğendim. bitirir bitirmez izlerim filmi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?