- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.701
Haftasonu Hacı Murat!a elim gitti gitti geldi,başka kitap aldım.Nasıl gidiyor kitap?Rica ederim
Lise yıllarında Tolstoy`un Insan Neyle Yaşar isimli kitabını okumuştum. Yanlış hatırlamıyorsam birkaç hikayeden oluşuyordu. Çok beğenmiştim. Elimde başka bir kitabı olan Hacı Murat var . Ben de Dostoyevski ve Tolstoy hayranıyım .
@melekeskisi sınavında başarılar dilerim
nickelanjelo geçmiş olsun
Malafa yavaş ilerliyor, çünküminerva1988 nın dediği gibi Hakan Günday sözlüğü kullanmak gerek.
Bir de Malafa okuma kılavuzu var nette,iyi mi
Hey ben de girdim vikitap'a kac gundur unutuyorum nasil buluyoruz sizi orda arama yeri goremedim de.
simdiden basarilar diliyorum. Stressiz ve verimli bir calisma donemi dilerim.
gecmis olsun canim.
benim ilk Tolstoy kitabim bu. Anna Karenina' yi okumadim ama onu da okuyacagim kesinlikle. Dirilis harika diyebilirim simdilik.
Budala, Tutunamayanlar, Gulun Adi bir de Marcel Proustlar cekindiklerim. Acikcasi Gulun Adi' ni okumak bile istemiyorum o kadar detayi merak etmiyorum cunku. Kafa dinginligi sart bunlar icin.
ben de.
mutlaka okuyacagim. Hatta simdi sepete atiyorum direk.
siz vikitapa telefondan giriş yapabiliyor musunuz?arkadaşlarına bakarsanız hepimizi bulursunuz.
Uygulama olarak yok. Sitesi üzerinden yapabilirsiniz.s
siz vikitapa telefondan giriş yapabiliyor musunuz?
ben bi tane arkadaşı bi listede gördüm diğerlerini de takip ettiklerinden buldum
Gizemli takılıyorum ben :))
Peki madem.Gizemli takılıyorum ben :))
Canım şu an Hakan Günday - Malafa okuyorum.Haftasonu Hacı Murat!a elim gitti gitti geldi,başka kitap aldım.Nasıl gidiyor kitap?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?