- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.841
Çok tesekkür ederim cicocum. Okumayı söktüğümdn beri okuyorum benim için hayati bir şey artık sanırım.twbrik ediyorum seni bebekle 51 gibi bir kitap sayisina ulasmak cok guzel bir basari. Sevince okunuyor iste bu en guzel kanit.
canin sagolsun. Belki biz geliriz ist.a belli olmaz ki
Algıda secicilik :)) , tesrkkur ederim. Elimden geldigince paylasmaya calisacagim.
Ahaha evet deşeydin keske:)Gunaydin kizlar.
Dirilis syf 423. Dun birisi filmini izliyomusunuz diye sordu.
Yorumunuzdan sonra açıkcası kitabı çok merak ettim.körlük bitti. çok ama çok sarsıcı bir kitaptı. kitap çok fazla derinleşmeden filmini de izlerim diyordum ama sanırım bir süre izleyemeceğim.
kitap, trafikte yeşil ışığın yanmasını beklerken birden kör olan bir adamın telaşa kapılmasıyla başlıyor. alışılagelen körlerin bahsettiği o karanlık körlükten çok daha farklı olarak süt beyazı bir körlüğe mahkum olan adamdan sonra insanlar teker teker kör olmaya başlıyor. bunun bir salgın olduğunu düşünen yetkililer de beyaz körlüğe yakalananları ve taşıyıcıları eski bir akıl hastanesine kapatıp karantina altına alıyor.
insanların nasıl bencilleşebildiğini okurken resmen ağzım açık kaldı. sadece bir lokma ekmek için kadınlardan istenilen şeyler kanımı dondurdu. ben temizlik takıntısı olan biriyim ve bazı sahneleri okurken bile çok ama çok zorlandımsonda doktor ve karısı arasında geçen konuşmalardan biri beni çok etkiledi.
"Bence biz kör olmadık, biz zaten kördük."
"Gören körler mi?"
"Gördüğü hâlde görmeyen körler."
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz.Merhaba.. ben de size katilabilir miyim?:)
kesinlikle okunması gereken bir kitap.Yorumunuzdan sonra açıkcası kitabı çok merak ettim.
İnşallah en yakın zamanda alıp okuyabilirim.
ben de hayatımda işler rayından çıkınca kendimi kapatıyorumumarım bebeğinle eşinle ailenle huzurlu bir hayatın olur ve merak ettiğin kitapları okuyabilirsin
bence de kitap okumayı seven bir insan başkalarıyla yarışmak için okumaz hırslarımızı egolarımızı da eğittiğini düşünüyorum kitapların ben de kendimle yarışıyorum o kadar cok okunacak kitap var kiyarış gibi gorenlerin burda pek yeri olmuyor ki zaten cunku yarisan baska biri yok icimizde. Insan daha iyi mi daha cok mu okumak ister onu bi dusunmek lazim. Ben de aynen merak ettigim cok kitap oldugu icin daha cok okumak istiyorum.
2018 de okuyacaklarım arasındakörlük bitti. çok ama çok sarsıcı bir kitaptı. kitap çok fazla derinleşmeden filmini de izlerim diyordum ama sanırım bir süre izleyemeceğim.
kitap, trafikte yeşil ışığın yanmasını beklerken birden kör olan bir adamın telaşa kapılmasıyla başlıyor. alışılagelen körlerin bahsettiği o karanlık körlükten çok daha farklı olarak süt beyazı bir körlüğe mahkum olan adamdan sonra insanlar teker teker kör olmaya başlıyor. bunun bir salgın olduğunu düşünen yetkililer de beyaz körlüğe yakalananları ve taşıyıcıları eski bir akıl hastanesine kapatıp karantina altına alıyor.
insanların nasıl bencilleşebildiğini okurken resmen ağzım açık kaldı. sadece bir lokma ekmek için kadınlardan istenilen şeyler kanımı dondurdu. ben temizlik takıntısı olan biriyim ve bazı sahneleri okurken bile çok ama çok zorlandımsonda doktor ve karısı arasında geçen konuşmalardan biri beni çok etkiledi.
"Bence biz kör olmadık, biz zaten kördük."
"Gören körler mi?"
"Gördüğü hâlde görmeyen körler."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?