Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok tesekkür ederim cicocum. Okumayı söktüğümdn beri okuyorum benim için hayati bir şey artık sanırım.

Yorumunuzdan sonra açıkcası kitabı çok merak ettim.
İnşallah en yakın zamanda alıp okuyabilirim.

günaydınlar kızlar
hayırlı kandiller
ben malum okumuyorum yine, tüm dengem şaştı
eşim artık geç geliyo, yemeği bile beraber yiyemiyoruz
ben de tabağımı alıp o gelene kadar house izliyorum
yatarken 1-2 sayfa okuyayım diyorum uykum geliyo
iş yerinde yoğunum zaten, pöfff

ben de hayatımda işler rayından çıkınca kendimi kapatıyorum umarım bebeğinle eşinle ailenle huzurlu bir hayatın olur ve merak ettiğin kitapları okuyabilirsin
yarış gibi gorenlerin burda pek yeri olmuyor ki zaten cunku yarisan baska biri yok icimizde. Insan daha iyi mi daha cok mu okumak ister onu bi dusunmek lazim. Ben de aynen merak ettigim cok kitap oldugu icin daha cok okumak istiyorum.
bence de kitap okumayı seven bir insan başkalarıyla yarışmak için okumaz hırslarımızı egolarımızı da eğittiğini düşünüyorum kitapların ben de kendimle yarışıyorum o kadar cok okunacak kitap var ki

Merhaba ,

Stefan Zweig "Korku" bitti.Korkunun böylesi kendini okutmaz mı?Böyle bir duyguyu yaşamadan anlatmak,kitap haline getirmek bence muazzam bir meziyet,severek okudum,iyi ki okumuşum.

Sıradaki kitabım Dostoyevski "Kumarbaz" Kitabın hikayesi çok ilgimi çekiyordu(kısaca bahsetmek gerekirse Dostoyevski'nin yayınevi ile yaşadığı sorundan dolayı bu kitabı 25 günde yazması,böyle bir durumdayken yardımcı olarak kendine bir stenograf bulması ve sonrasında bu kızcağız ile evlenmesi..)o yüzden öncelik vermeden edemedim.
İyi okumalar..

2018 de okuyacaklarım arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…