Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Korkumuz bu yönde canım. 5 ayrı yerde dava açıldı bakalım yonetmeligin geri çekilmesini istiyoruz . Mesela kyk yurtlarında şu anda başladı manevi danışmanlık vs vs

Adam cvsini bomboş ama terapist şu uğur koşar mi ne kitapları bir ara feci satıyordu

Işın içinde olunca daha çok üzülüyorsun hayırlısı haklarında çocuklarımızın

yıllar yıllar önce, acemilik dönemlerimde yarım bırakmıştım bu kitabı
içimde uktedir, yeniden okuyacağım bir ara kısmetse

günaydınlar herkese
ben salı akşamı hala oldum, minnacık bir şey tüm hayatımızı güzelleştirdi çok duygusallaşıyorum onu düşününce, demek insan kendi evladı olunca sevgiden çıldıracak

dün sonunda Goriot Baba'yı bitirdim, benim elimde süründü zamansızlıktan ama selinin de dediği gibi tam bir klasik, Balzac çok naif bir adam, o kadar güzel cümleler kurmuş ki
ama şu klasiklerdeki kişilerin duygu yoğunluğu beni bazen acayip güldürüyor, Goriot babanın kızlarına olan sevgisi hastalık derecesindeydi o sebeple bu sevgiyi ifade edişi de bazen bana yok artık Lebron James dedittirdi

sıradaki kitabım güzel sponsorum kalinkaselin inin hediyesi 52656 kişilik ortak okuma kitabımız Güvercine Ağıt

Selam baykuslar gununuz aydin olsun.
Dun Baris Bicakci Sinek Isiriklarinin Muellifi' ne basladim. Syf 37deyim.
_meLinDa_ yegenine saglikli ve uzun anne babali bir omur dilerim. Darisi basina kuzucummm.
kalinkaselin once Kabuk' tan bahsedeyim biraz. Karisik baslayip okudukca karakterlerin kim oldugunun anlasilsigi bir örgüsü var kitabin. Tarif edemiyorum aslindakitabi beni cok etkiledi, brlki hassas bir donemimde okudum. Sonunu az cok tahmin ettim konuyu anlatisi, kisilerin dtamlari bunlardan kacis sekilleri ya da kabullenisleri beni cok etkiledi. Bir an evvel okuyup fikrini belirtmeni beklerim ben de.
Bu halk dusmani cahillik bayragini tasiyan sarlatanlardan da grnc beyinlerimizi uzak tutsun Allah artik birsey diyemiyorum.

günaydın baykuşlar.

günaydın kitapsever arkadaşlarım gerçek dünyanın boş insanlarıyla bir arada olmaya maruz kaldığım su günlerde bana da bu sayfa çok iyi geliyor keyifli okumalar

inan hepsi geçiyor. yanına yaklaştırma öyle insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…