- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.241
Korkumuz bu yönde canım. 5 ayrı yerde dava açıldı bakalım yonetmeligin geri çekilmesini istiyoruz . Mesela kyk yurtlarında şu anda başladı manevi danışmanlık vs vsGerçekten mi ??? Yani okullara falan imam hatip mezunu insanlar mı atanacak çocuklara psikolojik destek vermek için ?
En az bütçe fen liselerine en çok bütçe imam hatip okullarına ayrılir , imam atamaları öğretmen atamalarında kat kat geçer sonra yok efendim bizim ülkedl de çocuklar fen derslerinden başarısız bilmem kaç ülke içinde fen alanında yapılan sınavda 47. Oldular bla hla bla bu ülkeyi bazen ateşe vermek istiyorum
Adam cvsini bomboş ama terapist şu uğur koşar mi ne kitapları bir ara feci satıyorduNur terapisi mı??? Yuh diyorum hep diyorum ki artık beni şaşırtacak birşey çıkmaz heralde sonra yeni birşey duyup yine şaşırıyorum ... Nur terapisi lni kim yapmış hakkaten merak ettim daha neler duyacagim acaba
Işın içinde olunca daha çok üzülüyorsun hayırlısı haklarında çocuklarımızınTabiki camimiz , iyi yetişmiş donanımlı topluma din adamlarımız olsun , camilerimiz dolsun taşsın , üniversiteye girerken yaptığımız türban tartışması gibi saçma sapan şeyler yapmayalım bunları yaparken okulda yapalım okullara öğretmen atayalim ücretli ogrrtmenle yama yapmayalım , okulda öğrenciler öğretmen bekler , öğretmenler dışarda atama , ücretli öğretmene ki çoğu eğitim mezunu hile değilken üç kuruş parayla binlerce çocuk heba ettirilir, her üç dört yılda bir eğitim sistemi , sınav sistemi değiştirilip zaten stres altında olan öğrenci daha beter strese girer sonra vay efendim gelisemiyoruz , üniversitelerin kalitesi düştü , dünya çapında bilim adamımız yok gece gece valla sinirlerim zipladi bazen hicbirs bilmek istemiyorum bilmeyince daha mutlu olurum belki... cehalet mutluluktur diye birşey okumuştum metre okudugumu da hatırlamıyorum şimdi gerçekten kim dediysem haklı bunu anladim
yıllar yıllar önce, acemilik dönemlerimde yarım bırakmıştım bu kitabıBu yil okuyup,cok begendigim kitaplardan biri de Sairin Romani idi.
Bu eser bir sair tarafindan yazilmis ve konusu da yine siir ve sairler üzerine; ama icinde tek bir misra dahi göremiyorsunuz. Bunun yaninda siir gibi bir anlatim sizi bekliyorKitabin konusu da siir ve sairler üzerine.
Mitolojik bir roman olarak tanimlaniyor, bu nedenle bir sürü degisik bitki,hayvan ve mekan isimleri sizi her sayfada sasirtiyor. Mesela benim aklimda kalan yerlerden birisi Sairin Kuyusu. Sair olmak isteyen kisi siirini yaziyor ve bu kuyuya seslendiriyor. Eger siiri seslendiren kisi sair olmayi haketmisse ,kuyudan sesinin aksini duyuyor .
Bendag isminde bilge ve ünlü bir sair kimligini gizleyerek Odragend sehrine gitmektedir.On Üc Dolunayli Yil Senlikleri`ne katilacaktir. Usta sair Moottah ise 20 yildir evinden disari cikmamistir ve o da bu yil düzenlenen senlikler icin yanina 2 cirak alarak yola koyulmustur. Sairleri öldüren bir katil vardir ve bu katili arayan bir polis memurunun(ismini bir türlü hatirlayamadim:)) yolu da Odragend`e düsmektedir. Yolculugun sonunda bu üc kahraman hikayesi birbirine öyle bir baglaniyor ki ; gercekten tüylerim diken diken oldu . Masal gibi bir kitapti, ben cok sevdim
guzel tarif etmissin.günaydın kitapsever arkadaşlarım gerçek dünyanın boş insanlarıyla bir arada olmaya maruz kaldığım su günlerde bana da bu sayfa çok iyi geliyor keyifli okumalar
günaydın kitapsever arkadaşlarım gerçek dünyanın boş insanlarıyla bir arada olmaya maruz kaldığım su günlerde bana da bu sayfa çok iyi geliyor keyifli okumalar
sen nasılsın?guzel tarif etmissin.
dunden iyi yarindan kotusen nasılsın?
dunden iyi yarindan kotuidare ediyorum canim tesekkur ederim sordugun icin.
hayır ama merak ediyorum ne dediğini. nasıl sizce?Stolk Watped kitaplarını eleştirmiş, izlediniz mi videoyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?