- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.261
Ben izledim. Çok haklı yanları var. Bizim zamanımızda böyle değildi ya kitaplar. O yaşlarda aşk romanlarını severdim.Stolk Watped kitaplarını eleştirmiş, izlediniz mi videoyu?
18 yaş altının yönlendiği şu "bad boy" içerikli kitaplara ağır eleştiri var.hayır ama merak ediyorum ne dediğini. nasıl sizce?
18 yaş altının yönlendiği şu "bad boy" içerikli kitaplara ağır eleştiri var.
Genç kızlarımızın kendilerini aşağıladığı kitaplar için giydirmiş ki hakkı var.
Bu tip şeyler feyz alınıyor, bilinç altına işleniyor. Gelecek nesilden korkuyorum.
Diyor ki 18 yaşının altındaki kızlar , kaçırılma, tecavüz, şiddet, zorlama, baskı, seks, zengin patronun metresi olma, seks partileri vs va konularda yazıyor, diğer genç kızlar da bunu okuyor. Daha kimsenin elini tutmamış bir kızın böyle yazıları okuması doğru değil
Dİyor videoda
Ben instagramda yirtmacli elbise giydirimis okuloncesi cagda cocuk gordum.Kuresel yozlasma boyle birsey sanirim.
Badboy konulu kitaplardan konu acilinca aklima Swastika Geceleri geldi. Kadinin asagilanmayi kabullenisi... bunu basan, satis yapan eriskinlerdir asıl seytan. Sonra bu kizlar buyuyup ' sozde' ozgur kadin olma mucadelesine girme pozlari takinacaklar yazik.
Melinda benim de ya üni zamanı murathan çok okumuştum bu kitabı da çok hevesle alıp yarim bırakmıştımyıllar yıllar önce, acemilik dönemlerimde yarım bırakmıştım bu kitabı
içimde uktedir, yeniden okuyacağım bir ara kısmetse
Evet çok güldüm adama bayılıyorumStolk Watped kitaplarını eleştirmiş, izlediniz mi videoyu?
Evet çok güldüm adama bayılıyorum
öyle mi sevgili minervaMelinda benim de ya üni zamanı murathan çok okumuştum bu kitabı da çok hevesle alıp yarim bırakmıştım
stolk kim?Stolk Watped kitaplarını eleştirmiş, izlediniz mi videoyu?
stolk kim?
bence iyi yapmış gereksiz saçma sapan bir furya
heh tamam biliyorum bunuSeni etiketleyemedim. Bir üsteki mesajıma bakar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?