- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.401
Ya adamın yıllar önce kadın psikolojisi kitabını okurken de çok rahatsız olmuştum. Söylemleri her şeyi çok itici .
Iste anlam veremiyorum bu adam prof ya uni rektörü nasıl diyorum . Benim donanimim onun yanında hiç bir şeyKatılıyorum sana kesinlikle, belli bir kitleye yaranmaya çalışan (o kitleyi sen anladın), para delisi bir tip. Ne zaman bir programda konuşsa hep saçmaladığını görüyorum. Ayrıca öfke kontrol problemi olduğunu düşünüyorum, bu halde hastalarına ne kadar faydalı olabiliyor onu da bilmiyorum. Velhasılı kelam, kitaplarını alıp para kazandırmayınız.
Iste anlam veremiyorum bu adam prof ya uni rektörü nasıl diyorum . Benim donanimim onun yanında hiç bir şey
Biliyorum kuzum da biizm cesminaza gitme planımız vardi günü netleşmedi ben de beklemedeyim . Teşekkür ederimminerva1988 gitmek istersen canım, bana bilgi gelmiş de ben maalesef Ankara'dayım.
Eki Görüntüle 2077284
Siz hanımefendi annesini gormediniz galiba yakisiklidan gozlerinizi alamadınız :) yazın birlikte gidelim yakiiskliyi ben de görmek istiyorumGünaydın,
DünDonukPudra 'ma gittim, aynı şehirde olup günün 4 saatini yolda geçirmek yerine onunla vakit geçirebilmeyi çok isterdim.
Yolda Güvercine Ağıta başladım ama pek verimli olmadı, bugün devam etmeyi düşünüyorum.
Dünün üstüne bugünüm çok sıkıcı, oyun arkadaşımı özledim, arabalarla yarış yapmak, oyun hamuruyla ortaya çıkan garip şekillere anlam yüklemek, kitap okurken hikaye uydurmak, koridorda koşuşturmak gibi aklınıza gelecek kısa sürede bir sürü aktiviteyi yapıp içinizdeki çocuğun elinden tutan bir bal küpü düşünün ve tabi bir de güleryüzlü, sevgi dolu annesi, şimdiden özledim.
Seviyorum sizi
Bana çok güzel dostluklar kazandırdı burası, iyi ki varsınız.
Siz hanımefendi annesini gormediniz galiba yakisiklidan gozlerinizi alamadınız :) yazın birlikte gidelim yakiiskliyi ben de görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?