- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.441
pudra ne buldum baksana tamda lontanayı okurken 3. sayfadan :) geçen sene bu zamanlar:)
Merhaba hosgeldiniZMerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum mümkünse
Kitapseverlerle olmaktan ben de ziyadesiyle mutluyum,hoşbulduksabine iki ay düzenli bildirim yapıp listemize girdin aramıza tekrar hoşgeldiniz
teşekkür ederim.
Veba' yi ben de cok zor okudum anlamamistim. Bir arkadasim Camus' un ölümünden sonra düzenlendigini o yuzden olabilecegini soylemisti o zaman ama dogru mudur bilrmiyorum. Can yayinlarindan okumustum ben belki de cevirisi kotuydu. Artik Can' a guvenmiyorum cunku.Merhabalar
Veba - ilk 100 sayfayi okumayi basardimGercekten cok bunaldigim , bazi yerleri iki defa okudugum oldu. Daha önce ayni yazarin Yabanci isimli kitabini okumustum , o kitabin dili daha akiciydi. Ama vazgecmek yok ; bu kitap bitecek!
Ek olarak:
John Green - Ayni Yildizin Altinda
Sayfa - 54
Mutlu ve huzurlu bir haftasonu gecirmenizi diliyorum,sevgiler
benim de oyle hastalandigim cok oldu. Hic sevmiyorum kuaforleri iki yildir kendim hallediyorum isimi. Mis gibi :)) gecmis olsun. Saclarini da gule gule kullan canim.Herkese iyi haftalar diliyorum arkadaşlar ,
Cuma günü saçlarımı boyattım,kuaför buz gibiydi,saçlarım o halde 1 saat bekleyince faranjit oldum
Ne klima var ne kalorifer,tasarruf ediyorlarmış :/Bugün pekmez ve limona abanıyorum,antibiyotiksiz atlatmaya çalışacağım.
"Aynalar"kitabı son sürat devam demek isterdim ama belli bir hikayesi olmadığı için akmıyor kitap.Bir konu ilgimi çekerse diğeri ilgimi çekmiyor.Çok öğretici bir kitap ama sanırım benlik değil,ama pes etmeyeceğim yavaş ilerlesem de bitireceğim kitabı.Sayfa 88'deyim.
Canim benim çok geçmiş olsun şükür büyük bir şey olmamış. Dertler bazen geliyor üst üste zorluyor hayat çabucak atlatmam dileğiyle:)Gunaydin arkadaslar,
Haftaya cilgin basladim lastik patlamis kenara cekip bakayim diyordum baska bi araba soyledi ona bakiyim drrken ondeki araca tiklattimhasar cikmadi neyse kolay hallettim Allahtan yakindi lastikci de. Kotu gunlerin bir miktar dozunu dusurdum umuyorum daha iyi olur hersey. Saglik problemlerimi de cozup rutin hayatima donmek istiyorum artik. Haftasonu cok okuyamadim China Miéville Un Lun Dun syf 274deyim.
Veba' yi ben de cok zor okudum anlamamistim. Bir arkadasim Camus' un ölümünden sonra düzenlendigini o yuzden olabilecegini soylemisti o zaman ama dogru mudur bilrmiyorum. Can yayinlarindan okumustum ben belki de cevirisi kotuydu. Artik Can' a guvenmiyorum cunku.
benim de oyle hastalandigim cok oldu. Hic sevmiyorum kuaforleri iki yildir kendim hallediyorum isimi. Mis gibi :)) gecmis olsun. Saclarini da gule gule kullan canim.
Hay Allah size de geçmiş olsun,kötü olmuş sabah sabah .Gunaydin arkadaslar,
Haftaya cilgin basladim lastik patlamis kenara cekip bakayim diyordum baska bi araba soyledi ona bakiyim drrken ondeki araca tiklattimhasar cikmadi neyse kolay hallettim Allahtan yakindi lastikci de. Kotu gunlerin bir miktar dozunu dusurdum umuyorum daha iyi olur hersey. Saglik problemlerimi de cozup rutin hayatima donmek istiyorum artik. Haftasonu cok okuyamadim China Miéville Un Lun Dun syf 274deyim.
Veba' yi ben de cok zor okudum anlamamistim. Bir arkadasim Camus' un ölümünden sonra düzenlendigini o yuzden olabilecegini soylemisti o zaman ama dogru mudur bilrmiyorum. Can yayinlarindan okumustum ben belki de cevirisi kotuydu. Artik Can' a guvenmiyorum cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?