- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.421
Kafesi okumuştum. Çok beğrnmiştim. Her ne kadar kafamda bir çok soru bırakmış olsa da!Yeni kitabım Kırmızı Piyano.
yazar açık uçlu yazmayı seviyor sanırım. Kafes i ben de çok sevmiş hatta korkarak okumuştum yer yer.Kafesi okumuştum. Çok beğrnmiştim. Her ne kadar kafamda bir çok soru bırakmış olsa da!
Bu kitabı merak ediyorym. Yorumunu merak ediyorum canım.
Okurken ben de içindeyim gibi hissetmiştim bem de begendim bikac kitabını daha aldım ınsallah okuyacağım hepsini sevdiğim yazarlar arasında yer aldiKuşlar yasına gider bitti.
Çok sevdim ben kitabı.
Türk edebiyatı fazla okumuyorum. Aslımda daha çok yönelmem lazım.
Toptaş'ın ilk okuduğum kitabı buydu.
O kadar içten ve samimiydi ki!
Bizden bir kitaptı.
Kasmamış kendini.
Yani Toptaş karşımda o anlattı ben dinledim. Öyle güzeldi.
Ağlamamak için hep birilerinin yanında okudum.
Anne/baba benim hassas noktamdır.
Onların canı acısa benim canım ateşlere düşmüş gibi olur. Öyle bağlıyımdır.
Kitaptaki karakterler, konuşmalar, ağızlar sanki gittim Denizli'de o küçük köyde ben yaşadım.
Tasvirler, betimlemeler,atıflar gördüğü sanrıları ben gördüm. Öyle tatlıydı.
Çok etkilendim.
Yeni kitabımı henüz belirlemedim. Belki biraz ara veririm. Bazı kitapları sindirmek gerekiypr çünkü.
Ben kasım ayında hiç kitap bitiremediğim için bildirim yapamamıştımATTRAENTE chentiq T trustno_1 Disipline Girmis BirKadin
kızlar kasım ayında bildirim yapmamışsınız izin almış mıydınız hatırlayamıyorum ? bu hafta içinde geri dönüş yapmazsanız sileceğim listeden ve iki ay giremeyeceksiniz...
kızlar izinli olduğunuzda bana özelden bu ay bildirim yapamayacağım diye mesaj atarsanız unutmamış olurum...
@The Black Pearl bu ay izin almışmıydın? sanki öyle gibi hatırladım sende bildirim yapmamışsın?????
Ben bir süre müsade istemiştim. Burada aktifim fakat oraya yazmayı unutmuşum. Kusura bakmayın. Şimdi gidip bildirim yapayım.ATTRAENTE chentiq T trustno_1 Disipline Girmis BirKadin
kızlar kasım ayında bildirim yapmamışsınız izin almış mıydınız hatırlayamıyorum ? bu hafta içinde geri dönüş yapmazsanız sileceğim listeden ve iki ay giremeyeceksiniz...
kızlar izinli olduğunuzda bana özelden bu ay bildirim yapamayacağım diye mesaj atarsanız unutmamış olurum...
@The Black Pearl bu ay izin almışmıydın? sanki öyle gibi hatırladım sende bildirim yapmamışsın?????
Ben kasım ayında hiç kitap bitiremediğim için bildirim yapamamıştım
hatırlıyorum ben iki kişi söylemişti ama unuttum :) çok emin olamadım:)Ben bir süre müsade istemiştim. Burada aktifim fakat oraya yazmayı unutmuşum. Kusura bakmayın. Şimdi gidip bildirim yapayım.
Masaallah bizeve şu ana kadar listeden çıkanlar hariç sadece şu an listede olanlarla bu yıl içinde 1540 kitap okumuşuz aralık hariç aferin bize:) süperiz:) mükemmeliz:)
pudra ne buldum baksana tamda lontanayı okurken 3. sayfadan :) geçen sene bu zamanlar:)Öhömmm hemen bildirim yapayim.
Yeni kitabim Grange-Lontano sayfa 12deyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?