Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

kitap bitiremeyip bildirim yapılmadığında haber verin olur mu listeyi düzenlerken gözden kaçırmış olabilirim diye tekrar taramak zorunda kalıyorum yaklaşık 20 sayfayı taramak oldukça vaktimi alıyor:)
Haklısın , kusura bakma ben düşünemedim o kısmı

Orhan Pamuk Yeni Hayat'a baslayip birakmistim tekrar baslasam mi?

Iki kitap daha var su an baslayip biraktigim.

Büyülü gerçekçilik sevenler Yüzyıllık Yalnizligi da baslayip biraktim cok zor geldi okumasi tekrar denemeli miyim bilmiyorum. Yine ayni akimdan yerli bir kitap var Sevgili Arsiz Ölüm o da ayni sekilde 10 sayfa okundu birakildi. Biraktigim bu uc kitabi bitirmek istiyorum

sevgili arsız ölüm'ü okumadım ama listemde
diğer iki kitabı okudum, yüzyıllık yalnızlık'a bir şans daha ver derim

Deli gibi yoğunum çok az okuyabiliyorum, yıl sonu işleri bastırdı. Bildirimi de atlamışım Kasım ayında anca 4 kitap okumuşum, Aralıkta 1 kitabı bile bitiremedim(((

Merhaba geçmişi okuyamadım. Yeni hayatıma adapte olamadım hala. Çalışırken hayatım daha düzenliydi ve her istediğim şeye yetişebiliyordum. Şimdi hem çalışmıyor hem hiçbir şeye yetişemiyorum ve kendime hiç vakit ayıramıyorum.
Kitaplarıma da dönemedim bir türlü. Ortak okumamız Güvercine Ağıt a başlıyorum, bilgisayarı kapattığım an.

Daha yeni oturdum yaa. Hic okuyamadim bugun. Sizmadan okurum umuyorum.

ayy canim Allah sifa ve uzun omurler versin babanneye. Sen de bol istirahat et lutfen sanirim hassas birisin. Iyi ol iyi ol hep iyi ol.

cok tesekkurler kelebekcim.

Sagol canim cok tesekkurler.
Cicoretti sabine geçmiş olsun

Bütün mesajları okuyamadım, umarım herkes iyidir
tesekkur ederim kirmizi ojecim

tesekkurler serenitacim.

Valla bu ara saniyorum herkes aksilikler yasiyor tez vakit duz3lir umuyorum.
Cicoretti cok gecmis olsun.... Sana birsey olmamis cok sukur.

_meLinDa_ mm sana ve babanene de cok gecmis olsun. Gebelikte ilk 3 ay ozellikle sik sik migren ataklarim vardi. Ne berbatti.. Ins hemencecik gecer.
Tesekkur ederim canimcim.
_meLinDa_ Cicoretti @Geveze_kelebek çok geçmiş olsun
Yeni arkadaşalr hoşgeldiniz
tesekkur ederim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…