- 15 Ekim 2016
- 22.709
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.012
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.481
Haklısın , kusura bakma ben düşünemedim o kısmıkitap bitiremeyip bildirim yapılmadığında haber verin olur mu listeyi düzenlerken gözden kaçırmış olabilirim diye tekrar taramak zorunda kalıyorum yaklaşık 20 sayfayı taramak oldukça vaktimi alıyor:)
Ben de hep bitmeden almayacağım diyorum ama dayanamıyorumGörürsünüz inşallah :)
Bitmeden yeni kitap almamaya çalışıyorum genelde öyle olunca da birikmiyor.
Hedef yazabilmek için baykuş mu olmak gerekiyor acaba?Yeni kitabım Hayatımızdaki Algoritmalar: Günlük Kararların Bilgisayar Bilimi.
Bu arada 2018 kitap okuma hedefimi yazmıştım ama toplu listede benim adım yok.
Hedef yazabilmek için baykuş mu olmak gerekiyor acaba?
sevgili arsız ölüm'ü okumadım ama listemdeOrhan Pamuk Yeni Hayat'a baslayip birakmistim tekrar baslasam mi?
Iki kitap daha var su an baslayip biraktigim.
Büyülü gerçekçilik sevenler Yüzyıllık Yalnizligi da baslayip biraktim cok zor geldi okumasi tekrar denemeli miyim bilmiyorum. Yine ayni akimdan yerli bir kitap var Sevgili Arsiz Ölüm o da ayni sekilde 10 sayfa okundu birakildi. Biraktigim bu uc kitabi bitirmek istiyorum
Yeni Hayat'tan sonra ona baslarim o zaman. Tesekkurlersevgili arsız ölüm'ü okumadım ama listemde
diğer iki kitabı okudum, yüzyıllık yalnızlık'a bir şans daha ver derim
Teşekkür ederimBildiğim kadarıyla evet. :)
Hoşbulduk :)
ATTRAENTE @chentiq @trustno_1 Disipline Girmis BirKadin
kızlar kasım ayında bildirim yapmamışsınız izin almış mıydınız hatırlayamıyorum ? bu hafta içinde geri dönüş yapmazsanız sileceğim listeden ve iki ay giremeyeceksiniz...
kızlar izinli olduğunuzda bana özelden bu ay bildirim yapamayacağım diye mesaj atarsanız unutmamış olurum...
@The Black Pearl bu ay izin almışmıydın? sanki öyle gibi hatırladım sende bildirim yapmamışsın?????
ayy canim Allah sifa ve uzun omurler versin babanneye. Sen de bol istirahat et lutfen sanirim hassas birisin. Iyi ol iyi ol hep iyi ol.cicom cumaretesi akşamı çok feci sağ omuz/sırt ağrısı yaşadım, sağ kolum bacağım uyuştu dayanamayınca acile gittim ama sadece minoset verebildi gebelikten dolayı.. sıcak uygulamaya devam dedi.. sabaha kadar uyuyamadım
pazar sabahı da babaannemin hastaneye kaldırıldığını öğrendim, onun yanındaydım çok üzdüm kendimi
baş ağrısıyla geçirdim pazarı da
iyi dileklerin için çok teşekkür ederimbabaannem de daha iyi şimdi ben de daha iyiyim,sadece bu baş ağrısı beni mahvedecek bu gebelikte onu anladım
sen de kaza atlatmışsın şimdi fark ettim bunla gelmiş geçmiş olsun canım
cok tesekkurler kelebekcim.
Sagol canim cok tesekkurler.Cicoretti geçmiş olsun, ucuz altatmışsın. Sıkıntıların da inşallah kuş olur uçar gider
_meLinDa_ ben de çok çektim migren ataktan hamileyken, halinden anlıyorum. İnşallah hamileliğin güzel günlerine erişirsin. Daha karnında hareketlerini hissedeceksin, karnın büyüyecek, kendini çok güzel hissedeceksin. Babaannene de Allah şifa versin.
Herkese merhaba
Beyaz Diş okuyorum. Çok güzel gidiyor.
Sizleri seviyorum
tesekkur ederim kirmizi ojecim
tesekkurler serenitacim.
Valla bu ara saniyorum herkes aksilikler yasiyor tez vakit duz3lir umuyorum.
Tesekkur ederim canimcim.
tesekkur ederim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?