Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

cok tesekkur ederim. Hayat inid cikislarla dolu simdi cikistayim diye dusunuyorum.

I IRMAKK70 Okumus oldugum cok var ama hicbirine kotu diyemem hepsi cok guzeldi. Sadece Elena Ferrante' nin Brnim Olaganustu Akilli Arkadasim 4 kitaplik serinin ilki Napoli romanlari serisi diye geciyor. Ben 4 unu de ard arda okumustum cok sevdigim icin ara bile verme geregi duymamistim. Diger 3'unu de listene almani tavsiye ederim.

Selamlar.
Zülfü Livaneli, Engereğin Gözündeki Kamaşma bitti.

Saray hayatının entrikalari, taht uğruna verilen/alınan baslar,iktidarın pek de imrenilecek bir şey olmadığı,insanoğlunun ihtirasları, insan psikolojisi vs konularına yönelik alegorik bir kitap.

Tarihe farklı bir bakış açısıyla bakmış ve bunu da şiirsel bir dille ifade etmiş.

Çok sürükleyici ve sıkmayan kendini okutan güzel bir kitaptı.

Yeni kitabima bu gece oğlumu öpüp koklayıp uyuttuktan sonra güzel bir kahve eşliğinde başlamayı ümit ediyorum.

Sevgiler

Ben de genelde senin gibi serinin ilk kitabini cok begenirsem hemen diger kitaplarinin arayisina geciyorum. Bu kitabi da serinin ilk kitabi oldugu icin bununla baslayayim cok begenirsem digerlerini de alirim diye dusunmustum. Ama siz begendiyseniz guzeldir. Buradaki arkadaslarin kitap zevkine guveniyorum. Ben diger kitaplarini da aramaya baslayayim en iyisi:)

Patrick Suskind- Koku yu hayranlikla okumuştum. Onun dışında okuduğum ve merak ettiğim de pek çok kitap var listende. Listen güzel olmuş. Mary Shalley Frankenstein i da al eğer okumadiysan, ben ona da çok hayran kalmiştim, minik bir tavsiye.

Koku' nun filmini de coook begenmistim ben. Kitabiyla kiyasiya yarisir nitelikteydi bence. Izlemeyen kalmasin.
I IRMAKK70 cok tesekkur ederim ama simdi ya begenmezsen diye de endise ettim ilkini bi oku bari. :))
Yok begenecegimden eminim. Buraya sonradan geldim ama bosuna gelmedim:)) Araniza katilmadan once baslangictaki yorumlarin pek cogunu okudum. Su an isim isim hatiramasam da pek cogunuzun begendigi onerdigi kitaplarin okuyup sevdigim kitaplar oldugunu farkettim. Koku , 1984, Amok Kosucusu, Cesur Yeni Dunya ve Korluk kitabini buradaki arkadaslarin buradan yazdiklari yorumlar uzerine listeye ekledim. Belki bunlardan biri de sensindir:)) Bir de Algernona Cicekler kitabi var. Buradaki arkadaslarin onerip okumayi cok istedigim ama o kitabi bulamadim henuz. Konusuna baktim ve kitabi cok merak ettim.

Koku' nun filmini de coook begenmistim ben. Kitabiyla kiyasiya yarisir nitelikteydi bence. Izlemeyen kalmasin.
I IRMAKK70 cok tesekkur ederim ama simdi ya begenmezsen diye de endise ettim ilkini bi oku bari. :))
Benim cok etkilendigim filmler arasinda Koku. Filmini izledikten birkac sene sonra kitabini okudum. Kesinlikle filmi daha etkileyiciydi.

Benim cok etkilendigim filmler arasinda Koku. Filmini izledikten birkac sene sonra kitabini okudum. Kesinlikle filmi daha etkileyiciydi.
Evet ben de çok beğenmiştim, kitap-film karşılaştırması yapıldığında filmler hep sığ kalır ama kokuda hemen hemen herşey hayal ettiğim gibi yansıtılmıştı.

Günaydın Kızlar

Umarım herkes iyidir.

Zaman Yeli ni bitirdim çok beğendim keşke vaktim olsaydı çok fazla bölünmeden okusaydım
Bir de akşam eski kitaplarımı karıştırırken Eleanor Coerr - Sadako kitabını buldum onuda okuyup bitirdim.

Evde Güvercine Ağıt' a başlayacağım.
İş yerinde de Ahmet Altan Karanlıkta Sabah Kuşları na başlıyorum.

filmini üniverste yıllarında izlemiştim kitabını alddım inşallah ben de 2018 de okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…