- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.461
Hosbuldum teşekkür ederimMerhaba hosgeldiniZ
Ilk sayfada kurallar yaziyor , incelersiniz.
Keyifli paylasimlar.
Sağolasın canım,sorma yagünaydın baykuşlar
Cicoretti Allah beterinden saklasın. çok geçmiş olsun
sabine çok geçmiş olsun sana da. nasıl tasarrufmuş onlar hasta olmuyor mu bu soğukta
kalinkaselin emeğine sağlık. teşekkürler
GünaydınBen geldim, herkese merhaba, günaydın.
Şehirdışında olduğumdan Beyaz Gemi'yi bitiremedim, elimde sürünüyor resmen kitap.
İnşallah yarına kadar bitiririm.
Bugün kitap siparişi vereceğim elimde hiç kitap kalmadı.
aynen ben de. elimde 300 civarı okunmayı bekleyen kitap var. Hem hepsini okumak bitirmek istiyorum, hem de onların öyle el değmemiş tertemiz cici cici durmaları çok hoşuma gidiyor. İkilem içinde kalıyorum :) Yeni kitap almıycam diyorum en fazla 1 hafta dayanabiliyorum. Ne olacak bu halim böyle bilmiyorum.Günaydın
Acaba ben de elimde kitap kalmadığı günleri görebilecek miyim
300 kitap miaynen ben de. elimde 300 civarı okunmayı bekleyen kitap var. Hem hepsini okumak bitirmek istiyorum, hem de onların öyle el değmemiş tertemiz cici cici durmaları çok hoşuma gidiyor. İkilem içinde kalıyorum :) Yeni kitap almıycam diyorum en fazla 1 hafta dayanabiliyorum. Ne olacak bu halim böyle bilmiyorum.
Cicoretti bu kadarla geçmiş olsun canım. ALlah beterinden korusun. Sagol Cesmicigim sinavini atlatmissin hakkinda en guzeli en hayirlidi olsun insallah.
sabine geçmiş olsun. Çabucak geçer inşallah. Kronik faranjit var bende de. İllet bişey. Mevsim geçişlerinde özellikle mahvediyor beni. Çok dikkat etmek lazım.
günaydın baykuşlar
Cicoretti Allah beterinden saklasın. çok geçmiş olsun amin canim tesekkur ederim.
sabine çok geçmiş olsun sana da. nasıl tasarrufmuş onlar hasta olmuyor mu bu soğukta
kalinkaselin emeğine sağlık. teşekkürler
Off baya kotuymus ya insallah bu haftan ge sonrakiler kolay ve saglikla gecer.Merhaba kızlar
İnşallah çok güzel bir hafta olur. Geçen hafta benim için çok kötüydü. Anneme gittim çocuk durmadı ortalığı ayağa kaldırdı ağlamaktan gecenin bir yarısı eve dönmek zorunda kaldım ve moralim inanılmaz bozuk şekilde. Ertesi gün binanın elektrik panosunda patlama oldu ve elektrikler gitti ev duman doldu her yer koku içinde eve giremedik küçücük bebekle kaldık dışarıda tekrar anneme geri döndüm derken ağlamaklı bir hafta geçirdim. İnşallah bu hafta çok güzel olur
tesekkur ederim canim insallah ya.Canim benim çok geçmiş olsun şükür büyük bir şey olmamış. Dertler bazen geliyor üst üste zorluyor hayat çabucak atlatmam dileğiyle:)
cok onemli degil sukur ama canimdan bezdiren bir allerjim var ustune grip sinuzit moral bizuklugu falan ustuste geldi atlatacagim insalkah.Hay Allah size de geçmiş olsun,kötü olmuş sabah sabah .
Rahatsız mısınız önemli birşeyiniz yok inşallah ?
300 muuuuaynen ben de. elimde 300 civarı okunmayı bekleyen kitap var. Hem hepsini okumak bitirmek istiyorum, hem de onların öyle el değmemiş tertemiz cici cici durmaları çok hoşuma gidiyor. İkilem içinde kalıyorum :) Yeni kitap almıycam diyorum en fazla 1 hafta dayanabiliyorum. Ne olacak bu halim böyle bilmiyorum.
Ben de 40 civarı okumamış kitap ilk hedef 2018 de onları bitirmek sınava hazırlandığım için eskisi gibi çok kitap okuyamiyorumaynen ben de. elimde 300 civarı okunmayı bekleyen kitap var. Hem hepsini okumak bitirmek istiyorum, hem de onların öyle el değmemiş tertemiz cici cici durmaları çok hoşuma gidiyor. İkilem içinde kalıyorum :) Yeni kitap almıycam diyorum en fazla 1 hafta dayanabiliyorum. Ne olacak bu halim böyle bilmiyorum.
Görürsünüz inşallah :)Günaydın
Acaba ben de elimde kitap kalmadığı günleri görebilecek miyim
cicom cumaretesi akşamı çok feci sağ omuz/sırt ağrısı yaşadım, sağ kolum bacağım uyuştu dayanamayınca acile gittim ama sadece minoset verebildi gebelikten dolayı.. sıcak uygulamaya devam dedi.. sabaha kadar uyuyamadımOff baya kotuymus ya insallah bu haftan ge sonrakiler kolay ve saglikla gecer.
tesekkur ederim canim insallah ya.
cok onemli degil sukur ama canimdan bezdiren bir allerjim var ustune grip sinuzit moral bizuklugu falan ustuste geldi atlatacagim insalkah.
300 muuuu
_meLinDa_ hersey duzelir insallah canim sen ve bebis ve tum sevdiklerin iyi olun var mi yapabilecegimiz birsey?
Önümüzdeki ay döküm olur mu ?? Listeden çikarmadim emin olamadığım icinteşekkür ederim.
çıkarmam gereken birileri var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?