- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.581
teşekkür ederim aldım bunu okuyalım savaş ve barışı da alcam bikaç klasik var okumayı istediğim zamanla tamamlarım kütüphanemiİş bankasında 2 cilt halinde var. Eskiden 5 ciltli hali de basılmıştı ama artık piyasada yok.
Ben de sefilleri özet tek kitap halinde okumustum ama o hali bile çok cok güzeldi. Halen yazarken kalbimde tarif edemedigim birseyler hissediyorum, kitabi bitirdikten sonra oturup ağlamıştim. Ayni sekilde Notredamein Kamburu da beni cok etkilemisti. Bu kitaplari epey önce okuduğum halde halen herşey sahne sahne aklimda. Victor Hugo muhtesem bir yazar.Aynı kitaba hastayız desenizeBen de eski basım 2 cilt olanlarından vardı,belki 15 sene kütüphanemde durdu,sıra bir türlü gelmedi,en sonunda elime aldım ve bırakamadım.Neden bu kadar bekletmişim diye kendime kızdım.Gerçekten romanların kralıdır Sefiller
Glenn Meade okudun mu hiç?Tesekkur ederim kizlar yorumunuz icin. Genelde klasikler ve listemde bulunan tarzda kitaplar okumayi severim. Bazen ise farkli ruh hallerime gore ust uste gerilim, korku ya da ask, dram turu kitaplar okumaya basliyorum. Bu donemlerde okumak icin genelde listeme farkli turde kitaplar almaya calistim. Gol evini konusu daha once okuyup cok begendigim beyaz yalanlar kitabina benzettigim icin meraktan sectim. Bu soylediginiz kitaplar yerine secebilecegim onlarin tarzinda olan kitap onerileriniz varsa sevinirim:)) ya da korku, gerilim, polisiye tarzi seven arkadaslar varsa kesinlikle okumalisin dediginiz kitaplar var mi? Agatha hayraniyim ama okumadigim cok az kitabi kaldi. Bu tarz sevebilecegim fazla kitap bulamiyorum.
Korku seviyorsan eğer stephan king hayvan mezarliği da muhtesemdir. Bir solukta okursun.Tesekkur ederim kizlar yorumunuz icin. Genelde klasikler ve listemde bulunan tarzda kitaplar okumayi severim. Bazen ise farkli ruh hallerime gore ust uste gerilim, korku ya da ask, dram turu kitaplar okumaya basliyorum. Bu donemlerde okumak icin genelde listeme farkli turde kitaplar almaya calistim. Gol evini konusu daha once okuyup cok begendigim beyaz yalanlar kitabina benzettigim icin meraktan sectim. Bu soylediginiz kitaplar yerine secebilecegim onlarin tarzinda olan kitap onerileriniz varsa sevinirim:)) ya da korku, gerilim, polisiye tarzi seven arkadaslar varsa kesinlikle okumalisin dediginiz kitaplar var mi? Agatha hayraniyim ama okumadigim cok az kitabi kaldi. Bu tarz sevebilecegim fazla kitap bulamiyorum.
Kızlar elimde "Anna Karenina"var,elinde olan varsa ortak okuma yapalım.
Kesinlikle size katılıyorum,"Deniz İşçileri"ni aldım yeni,önümüzdeki günlerde başlayacağımBen de sefilleri özet tek kitap halinde okumustum ama o hali bile çok cok güzeldi. Halen yazarken kalbimde tarif edemedigim birseyler hissediyorum, kitabi bitirdikten sonra oturup ağlamıştim. Ayni sekilde Notredamein Kamburu da beni cok etkilemisti. Bu kitaplari epey önce okuduğum halde halen herşey sahne sahne aklimda. Victor Hugo muhtesem bir yazar.
Tamamdır öyleyse Şubatı bekliyorum,bayağı uzun bir kitap,ortak okuma keyifli olurbeeeeen
ama şubat sonrası olursa sevinirim
ocakta savaş ve barış okuyacağız
ocakta savaş barış mı onu da bir an evvel alayım o zamanbeeeeen
Nerede bu etkinlikNotre Dame denmiş, ben martta müzikaline gidiyorum Allah nasip ederse
Ya sahaftan "Savaş ve Barış"almıştım taa ne zaman,kısaltılmış basımmış,okumayayım değil mi,tam metin kadar keyif alamam diye düşünüyorum ?beeeeen
Zorlu'da İstanbul'daNerede bu etkinlik
klasikler her zaman tam metin okunmalı taraftarıyız bir topikçekYa sahaftan "Savaş ve Barış"almıştım taa ne zaman,kısaltılmış basımmış,okumayayım değil mi,tam metin kadar keyif alamam diye düşünüyorum ?
Ooo inceleyeyim,teşekkürlerZorlu'da İstanbul'da
Orjinal fransız ekip gelecek deniyor, çok heyecanlıyım benim en sevdiğim müzikal çünkü
Operadaki Hayalet'e de gitmiştik 2 sene önce o da harikaydı
Ben de sizin gibi düşünüyorum,en iyisi mi ben misler gibi tam metinini alayım,diğerini de elimden çıkarırım hediye ederim falanklasikler her zaman tam metin okunmalı taraftarıyız bir topikçek
hele de İş Bankası Hasan Ali Yücel klasiklerinin aşığıyız
aldin mi bilet? Ben de gideyim diyorum hep aklimda daha bilet almadim.Notre Dame denmiş, ben martta müzikaline gidiyorum Allah nasip ederse
tam metin oku bence.Ya sahaftan "Savaş ve Barış"almıştım taa ne zaman,kısaltılmış basımmış,okumayayım değil mi,tam metin kadar keyif alamam diye düşünüyorum ?
tabi olabilir set halinde uygun fiyata klasikleri varmıdır acaba çocuklarım için kütüphane oluşturmaya çalışıyorum
Tamamdır kızlar şubattan önce olmaz ama, savaş ve barış okuyacağız ya çünküTamam ben de şubat gibi almayı planlıyordum alınca haber veririm sen ne zaman dersen okuruz
Ben arada bakıyorum haber veririm tabiki :)
Tamamdır Ocak dan sonra okuyacağız zaten 3 kişi olduk
Tamamkendi adima tesekkur ederim Algernona Cicekler cok guzellll ben de topik sayesinde okudum cok etkilendim.
ben de filmden sonra okumustum hatta okuduktan sonra bir daha izledim gercekten muhtesem.
Tabi ki is bankasi.
ben de varim. :)
ben de severim tekrar izlemek istiyorum Stephen Hawking okuyup izlemek cok iyi olur esasinda.
Ya sahaftan "Savaş ve Barış"almıştım taa ne zaman,kısaltılmış basımmış,okumayayım değil mi,tam metin kadar keyif alamam diye düşünüyorum ?
Bu yazarin hic kitabini okumadim. Kar kurduyla baslamak iyi bir fikir verebilir o zaman.Glenn Meade okudun mu hiç?
eşimin en sevdiği yazar, ben de sevdim tarzını, polisiye-tarih diyebilirim, mesela Son Tanık kitabı Saraybosna soykırımınıanlatıyo
en iyi kitabı da kar kurdu imiş
Stephen King in 5-6 kitabini okudum. Iclerinde en sevdigim ruya avcisi olmustu. Hayvan mezerligini okumamististim. Göl evi yerine onu ekleyeyim.Korku seviyorsan eğer stephan king hayvan mezarliği da muhtesemdir. Bir solukta okursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?