Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben de sefilleri özet tek kitap halinde okumustum ama o hali bile çok cok güzeldi. Halen yazarken kalbimde tarif edemedigim birseyler hissediyorum, kitabi bitirdikten sonra oturup ağlamıştim. Ayni sekilde Notredamein Kamburu da beni cok etkilemisti. Bu kitaplari epey önce okuduğum halde halen herşey sahne sahne aklimda. Victor Hugo muhtesem bir yazar.

Glenn Meade okudun mu hiç?
eşimin en sevdiği yazar, ben de sevdim tarzını, polisiye-tarih diyebilirim, mesela Son Tanık kitabı Saraybosna soykırımınıanlatıyo
en iyi kitabı da kar kurdu imiş

Korku seviyorsan eğer stephan king hayvan mezarliği da muhtesemdir. Bir solukta okursun.

Kesinlikle size katılıyorum,"Deniz İşçileri"ni aldım yeni,önümüzdeki günlerde başlayacağımheyecanlıyım

Ya sahaftan "Savaş ve Barış"almıştım taa ne zaman,kısaltılmış basımmış,okumayayım değil mi,tam metin kadar keyif alamam diye düşünüyorum ?
klasikler her zaman tam metin okunmalı taraftarıyız bir topikçek
hele de İş Bankası Hasan Ali Yücel klasiklerinin aşığıyız

klasikler her zaman tam metin okunmalı taraftarıyız bir topikçek
hele de İş Bankası Hasan Ali Yücel klasiklerinin aşığıyız
Ben de sizin gibi düşünüyorum,en iyisi mi ben misler gibi tam metinini alayım,diğerini de elimden çıkarırım hediye ederim falan

Notre Dame denmiş, ben martta müzikaline gidiyorum Allah nasip ederse
aldin mi bilet? Ben de gideyim diyorum hep aklimda daha bilet almadim.

Ya sahaftan "Savaş ve Barış"almıştım taa ne zaman,kısaltılmış basımmış,okumayayım değil mi,tam metin kadar keyif alamam diye düşünüyorum ?
tam metin oku bence.
Anna Karanina ben de alacagim ama ne zaman kimbilir!

tabi olabilir set halinde uygun fiyata klasikleri varmıdır acaba çocuklarım için kütüphane oluşturmaya çalışıyorum

Tamam ben de şubat gibi almayı planlıyordum alınca haber veririm sen ne zaman dersen okuruz

Ben arada bakıyorum haber veririm tabiki :)

Tamamdır Ocak dan sonra okuyacağız zaten 3 kişi olduk
Tamamdır kızlar şubattan önce olmaz ama, savaş ve barış okuyacağız ya çünkü

Ben hangi ara ders çalışacaksam

Tamam

Ben de Sefiller’i ve Suç ve Ceza’yı sonraa Karamazov Kardeşleri Anna Karanina’yı Madam Bovary’i böyle tam metin olmayan kitaplardan okumuştum şimdi yeniden okuyacağım onları

Glenn Meade okudun mu hiç?
eşimin en sevdiği yazar, ben de sevdim tarzını, polisiye-tarih diyebilirim, mesela Son Tanık kitabı Saraybosna soykırımınıanlatıyo
en iyi kitabı da kar kurdu imiş
Bu yazarin hic kitabini okumadim. Kar kurduyla baslamak iyi bir fikir verebilir o zaman.
Korku seviyorsan eğer stephan king hayvan mezarliği da muhtesemdir. Bir solukta okursun.
Stephen King in 5-6 kitabini okudum. Iclerinde en sevdigim ruya avcisi olmustu. Hayvan mezerligini okumamististim. Göl evi yerine onu ekleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…