- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.601
aldin mi bilet? Ben de gideyim diyorum hep aklimda daha bilet almadim.
tam metin oku bence.
Anna Karanina ben de alacagim ama ne zaman kimbilir!
15 Martta benim doğum günümaldım 17 marta hem de en önden
16 mart doğum günüm kendime hediye
Nasıl dikkat etmediysem,okumadım Allah'tanTamamdır kızlar şubattan önce olmaz ama, savaş ve barış okuyacağız ya çünkü
Ben hangi ara ders çalışacaksam
Tamam
Ben de Sefiller’i ve Suç ve Ceza’yı sonraa Karamazov Kardeşleri Anna Karanina’yı Madam Bovary’i böyle tam metin olmayan kitaplardan okumuştumşimdi yeniden okuyacağım onları
aldin mi bilet? Ben de gideyim diyorum hep aklimda daha bilet almadim.
tam metin oku bence.
Anna Karanina ben de alacagim ama ne zaman kimbilir!
Beğenirsen yorum bekliyorum, ben de alirim hemen.Kesinlikle size katılıyorum,"Deniz İşçileri"ni aldım yeni,önümüzdeki günlerde başlayacağımheyecanlıyım
Madam Bovary ben de varAnna Karanina ve Madam Bovary’e de varım. Ama hepsini bir arada okumak yerine aylara yaymayı planlıyorum, öyle yaparsanız size de katılırım
Çok geçmiş olsun..Ufak bir operasyondu canım. Biyopsi yapılması in rahimdeki kistten parça alındı. İnşallah önemli bişey çıkmaz da bu kadarla kalır. İyi çıkmazsa işler tatsızlaşacak sanırım.
Ameliyattan çıktı iyiydi, annem yanında çıktım ben de hastaneden. Sonuçlar da güzel olsun inşallah
Mutlaka birşeyler karalarımBeğenirsen yorum bekliyorum, ben de alirim hemen.
Onu da ortak yapalım öyleyseMadam Bovary bende de var
2018 bol klasikli olsun
Aa misafir mi geliyor lütfen onlara çok güzel şeyler yap:) geçmiş olsun canimSefiller ocak ayından sonra okunacaksa ben de katılmak isterim sanırım. Şuan elimde yok ama okuyacağım zaman alırım ve sizlere katılırım
Güvercine Ağıt devam. Yavaş ilerliyorum biraz. Eğitim yoğun geçiyor. Ara vermiyor hoca doğru düzgün. Eve geldikten sonra da ancak ev işleri vs.
Bugün erken çıktık kurstan, teyzem ufak bir operasyon geçirecekmiş onun yanına gidiyorum hastaneye. Dönüşte de kuaföre uğrayacağım, dip boyam geldi de geçiyor. Haftasonu misafirlerime güzel gözükeyim
Filmi de vardı dimi küçükken izleyip çok korkmuştum okumadım yazardan:)Korku seviyorsan eğer stephan king hayvan mezarliği da muhtesemdir. Bir solukta okursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?