- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.541
yabancı dizi mi nedir?Stephen King kujo okuyorum.
Başlardayım. 12-24 çalışma temposunda kitap okumaz zor geliyor.
İş dışında kalan vakitlerin çoğu uyumaya gidiyor.
Bir de bu ara bir diziye sardık ona takılıp kalıyorum.
Şu an nöbetteyim. Belki biraz okurum.
kesinlikle iş bankası, Hasan Ali Yücel serisigünaydın arkadaşlar 2018 de sefiller okumayı istiyorum ama hangi yayınevinden okumalıyım bilemiyorum
teşekkür ederim :)kesinlikle iş bankası, Hasan Ali Yücel serisi
günaydın arkadaşlar 2018 de sefiller okumayı istiyorum ama hangi yayınevinden okumalıyım bilemiyorum
Günaydıngünaydın arkadaşlar 2018 de sefiller okumayı istiyorum ama hangi yayınevinden okumalıyım bilemiyorum
Belki geçici bişeydirGünaydın kızlar,
Sabah bozuldu. Bebeğüm bi anda emmeyi reddetti i. 2 saattir uğraşıyorum çok az aldı kendini parçalıyor azıcık emmeyle uyudu şimdi
Sefiller benim hayatımın romanıdır,yeri ben de o kadar ayrı,kesinlikle okuyunBenim de planım 2018 de sefilleri okumak istiyorum ama daha almadım inşallah denk gelirsek beraber okuruz.
Geçici birşeydir canım sakin ol bi süre emzirme, ağlatacak ama birkaç saat dayanmaya çalış sonra ver, kolaylıklar dilerimGünaydın kızlar,
Sabah bozuldu. Bebeğüm bi anda emmeyi reddetti i. 2 saattir uğraşıyorum çok az aldı kendini parçalıyor azıcık emmeyle uyudu şimdi
Hedefimizi yazın baykuş olduğunuzda hedefimize okumuş olduğunuz iki aylık kitapları listeye geçiririm not aliyorumHedef yazabilmek için baykuş mu olmak gerekiyor acaba?
tabi olabilir set halinde uygun fiyata klasikleri varmıdır acaba çocuklarım için kütüphane oluşturmaya çalışıyorumGünaydın
İş Bankası Yayınları diyorum
Ben de yeniden okumak için fuardan aldım geçenlerde, istersen ilerleyen aylarda birlikte okuyabiliriz
nickelanjelo nikoo sen de katılırsın bize
Ama 3 5 ay sonra okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?