Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Göl evi ve yıldız toZu biraz çok satanların edebi değeri olmayan ucuz roman türlerinden ikisini de okumadım ama araştırdım nedir ne değildir diye dikkatimi çekmişti listen de bilmediğim 5-6 kitap var bunun haricinde gerçekten çok güzel ve kaliteli kitaplar secmissin... Bu iki kitabı eğer arada kafa dagitmalik olarak sectiysen ki bende arada okuyorum iyi gidiyor gayet olur ama edebi degeri yüksek olsun diyorsan bence değil

Sefiller benim hayatımın romanıdır,yeri ben de o kadar ayrı,kesinlikle okuyun
Üniversite de 500 sayfalık özetini okudum bayıldım sonra kütüphaneden 4 cilt alıp okudum daha çok bayıldım sonra gittim Hasan Ali Yücel den aldım ve bir iki sene sonra yeniden okuyacağım muhteşem muhteşem muhteşem bir kitap benim en sevdiğim kitapların hep en başındadır bir numara hep sefillerin

Sefiller ocak ayından sonra okunacaksa ben de katılmak isterim sanırım. Şuan elimde yok ama okuyacağım zaman alırım ve sizlere katılırım
Güvercine Ağıt devam. Yavaş ilerliyorum biraz. Eğitim yoğun geçiyor. Ara vermiyor hoca doğru düzgün. Eve geldikten sonra da ancak ev işleri vs.
Bugün erken çıktık kurstan, teyzem ufak bir operasyon geçirecekmiş onun yanına gidiyorum hastaneye. Dönüşte de kuaföre uğrayacağım, dip boyam geldi de geçiyor. Haftasonu misafirlerime güzel gözükeyim

Kucuk aga bitti dun. Lynne matson ada kitabini okuyorum sayfa 137 deyim. Okudugum bolumler biraz lost dizisini cagristiriyor. Simdilik cok surukleyici bir kitap. Sonuna kadar boyle devam ederse serinin diger kitaplarini da okurum bu ay.
Ben de tüm seriyi okudum. Çok heyecanlı gelmişti okurken. Çok beğenmiştim 3 kitabı da.

Isla ve Mutlu Son bitti. Elimden bırakamadığım için yine bir oturuşta bitti. Kitap son iki ya da üç bölüme kadar Isla ve Josh'ı anlatıyor ama sonra ilk iki kitaptaki çiftler de katılıyor. Çok sıcak bir genç-yetişkin kitabıydı. 2017 de sevdiklerim arasında girdi tüm seri.

Tamam ben de şubat gibi almayı planlıyordum alınca haber veririm sen ne zaman dersen okuruz

az önce de diğer arkadaşa yazdım set halinde uygun denk gelirse birbirimize söyleyelim alalım

Ben arada bakıyorum haber veririm tabiki :)

Tamamdır Ocak dan sonra okuyacağız zaten 3 kişi olduk

Tamam ben de şubat gibi almayı planlıyordum alınca haber veririm sen ne zaman dersen okuruz

Ben arada bakıyorum haber veririm tabiki :)

Tamamdır Ocak dan sonra okuyacağız zaten 3 kişi olduk
aynen inş temin ederim her ay türk ve dünya klasiklerinden okumak istiyorum

Aynı kitaba hastayız desenizeBen de eski basım 2 cilt olanlarından vardı,belki 15 sene kütüphanemde durdu,sıra bir türlü gelmedi,en sonunda elime aldım ve bırakamadım.Neden bu kadar bekletmişim diye kendime kızdım.Gerçekten romanların kralıdır Sefiller

Liste çok güzel. Sadece Stephenie Meyer, Kate Morton ve Priscille Sibley aralarında sırıtmış yani daha basit kalmış diyeyim. Onun dışında cidden güzel seçimler, keyifli okumalar dilerim. :)

Liste çok güzel. Sadece Stephenie Meyer, Kate Morton ve Priscille Sibley aralarında sırıtmış yani daha basit kalmış diyeyim. Onun dışında cidden güzel seçimler, keyifli okumalar dilerim. :)
Tesekkur ederim kizlar yorumunuz icin. Genelde klasikler ve listemde bulunan tarzda kitaplar okumayi severim. Bazen ise farkli ruh hallerime gore ust uste gerilim, korku ya da ask, dram turu kitaplar okumaya basliyorum. Bu donemlerde okumak icin genelde listeme farkli turde kitaplar almaya calistim. Gol evini konusu daha once okuyup cok begendigim beyaz yalanlar kitabina benzettigim icin meraktan sectim. Bu soylediginiz kitaplar yerine secebilecegim onlarin tarzinda olan kitap onerileriniz varsa sevinirim:)) ya da korku, gerilim, polisiye tarzi seven arkadaslar varsa kesinlikle okumalisin dediginiz kitaplar var mi? Agatha hayraniyim ama okumadigim cok az kitabi kaldi. Bu tarz sevebilecegim fazla kitap bulamiyorum.

kendi adima tesekkur ederim Algernona Cicekler cok guzellll ben de topik sayesinde okudum cok etkilendim.

Benim cok etkilendigim filmler arasinda Koku. Filmini izledikten birkac sene sonra kitabini okudum. Kesinlikle filmi daha etkileyiciydi.
ben de filmden sonra okumustum hatta okuduktan sonra bir daha izledim gercekten muhtesem.

günaydın arkadaşlar 2018 de sefiller okumayı istiyorum ama hangi yayınevinden okumalıyım bilemiyorum
Tabi ki is bankasi.
ben de varim. :)

Herkese merhaba ,

Dün Intersteller'ı izledim daha önce izlemiştim ama her defasında keyif alıyorum,o yüzden okuyamadım,bugün bildirimim yok.
ben de severim tekrar izlemek istiyorum Stephen Hawking okuyup izlemek cok iyi olur esasinda.

kitap seç te iki cilt iş bankası yayınları 35 lira son iki ürün diyor ama kitap seçten hiç almadım

Kitapyurdunda 34tl, oradan alabilirsiniz, çoğumuz kullanıyoruz siteyi, sıkıntı yaşamıyoruz.
Bu arada sefillerden bahsediyoruz değil mi ? Yanlış bilgi vermeyeyim.
evet sefiller iş bankası yayınları hasan ali yücel iki cilt kitap yurdundan ben de alıyorum ama daha cok idefix ten alıyorum

Kitapyurdunda 34tl, oradan alabilirsiniz, çoğumuz kullanıyoruz siteyi, sıkıntı yaşamıyoruz.
Bu arada sefillerden bahsediyoruz değil mi ? Yanlış bilgi vermeyeyim.
evevt baktım kitap yurdu ve idefx de uygunmuş toplam iki cilt 4 cilt olanlar var iş bankası yayınlarında iki cilt mi

arkadaşlar aldım ben idefix ten çok heycanlıyım ortak okumayı sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…