- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #1.101
Ağvaya bende gittim Beyaz Evde kalmıştık çok güzeldi 2 gündü ama olsun güzeldi![]()
bizim Kapım Otel idi, çok güzeldi yaa bizim de cuma akşamdan pazar sabaha kadardı sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağvaya bende gittim Beyaz Evde kalmıştık çok güzeldi 2 gündü ama olsun güzeldi![]()
Buldum galibaBen de Lavin olarak kayıtlıyım ekledim seni![]()
benim tatlımOKYANUSYAA profildeki sen misin vikitapta?
lolişim ile aramızda farklı bir bağ var
(Whatsapp'taki yan yan bakan ifade aslında bu durumun tam karşılığı ama neyse burada o ifade yok. siz göndermişim gibi varsayın)
çok güzelsinbenim tatlım
Oy kıyamam. Siz romantik filmden romantik-komediye taşmışsınız.vardı ama yakınca odanın içi duman doldubizde üstüne su döktük
![]()
Hemen bakıyorum canım.
orange_rosekızlar vikitapta serseri85 bizden mi takip etmiş şimdi gördüm listesinde bir ben varım bizden sandım
birde orange_rose kimm :)))
canımmm teşekkür ederim utandırdın beniçok güzelsin![]()
Haklı Melinda çok hoşsun maaşAllahcanımmm teşekkür ederim utandırdın beni
hem sensin güzel olan :)
Takipteyim :)veeeee vikitapta OKYANUSYA yımmmm :))
aynı adlamısın :) ben de takip edeyim canımTakipteyim :)
teşekkür ederim nar, hoş olan sensi :)Haklı Melinda çok hoşsun maaşAllah
benim ben o serserikızlar vikitapta serseri85 bizden mi takip etmiş şimdi gördüm listesinde bir ben varım bizden sandım
birde orange_rose kimm :)))
serseri mi sen :))))benim ben o serseri![]()
![]()
aynı adlamısın :)
teşekkür ederim nar, hoş olan sensi :)
çok eskiden almıştım onu giremedim bir zaman aa bi baktım serserilik zamanlarından kalmış. evli barklı kadın olmuşumserseri mi sen :))))
insanın ruhu değişmez evli barklı kadın ol nooolmuşşş :)))))çok eskiden almıştım onu giremedim bir zaman aa bi baktım serserilik zamanlarından kalmış. evli barklı kadın olmuşum![]()
teşekkür ederimmmm sana da maaşallah
yerim senin kıskançlığını :) gelen böyle kıskançlık olsun başım gözüm üzerineMaaşallah çok güzelsin gerçekten
Senden kıskanıp foto koyayım ben de dedim ama sonradan yarışmayayım dedim ve kenara çekildim efendi gibi![]()