- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #4.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben adresimi veriyorum. eve sokabilirim benhiç kıskanma zaten ben nasıl ödeyeceğimi düşünüyombirde bunları eve nasıl sokacağımı
![]()
ben nazar değdirdim sana3-4 gundur aksamlari bas agrisi cekiyorum neyin nesi anlamadim gunduz bisi yok migrenim gece aziyor dun uyumadim ondan bu aksamki bu kadar rahatsiz etti galiba. Ince Memed 3 yarina kaldi... Iyi geceler kizlar

Keyifle oku Kuzum.Eki Görüntüle 1951135
Koleksiyonuma bir kitap daha eklendi
N-A-R kendisi kadar tatlı bir hediye paketine sarmış da yollamış bu iki güzel kitabııııı
Sevilmek çok güzelben de sizi çok seviyorum
![]()
Oy maaşAllahEki Görüntüle 1951297 Minik kitap kurdundan herkese günaydın :))
Güneşi Uyandıralım,sayfa 108.
İyi okumalar herkese.
Eki Görüntüle 1951297 Minik kitap kurdundan herkese günaydın :))
Güneşi Uyandıralım,sayfa 108.
İyi okumalar herkese.
En çok beni öp ama olur mu ?![]()
Tabii ki de o gamzelerinden![]()

As canım, kolay gelsin.Selam kızlar.
Bu aralar topiğe fazla giremiyorum. Kafam çok dolu,işler çok yoğun. Pazartesi günü Rahim filmi çekileceğim. Hastane bulmakta zorlandım ve beni çok strese soktu. Kitapta okuyamıyorum elimde çerezlik kitap var ama hala 150. sayfadayım![]()
Selam kızlar.
Bu aralar topiğe fazla giremiyorum. Kafam çok dolu,işler çok yoğun. Pazartesi günü Rahim filmi çekileceğim. Hastane bulmakta zorlandım ve beni çok strese soktu. Kitapta okuyamıyorum elimde çerezlik kitap var ama hala 150. sayfadayım![]()
çoook kolay geçecek, hayırlı haberlerle geleceksin inşallahSelam kızlar.
Canım çok rahat geçer inşallah, hayırlı haberlerle gelirsinSelam kızlar.
hopppp noluyo burda
başgan olarak bu fingirdeşmelere izin veremem
aile ortamı burası
Guzel olacak hersey insallah.Selam kızlar.