• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

3-4 gundur aksamlari bas agrisi cekiyorum neyin nesi anlamadim gunduz bisi yok migrenim gece aziyor dun uyumadim ondan bu aksamki bu kadar rahatsiz etti galiba. Ince Memed 3 yarina kaldi... Iyi geceler kizlar
ben nazar değdirdim sana :KK23: maşallah dedim ne güzel okuyor dedim böyle oldu :ıslık::ıslık::ıslık:

Günaydın kızlar,
Şeytan Yemini Syf. 138
benim için çok verimsiz bir hafta oldu. çok yavaş okumaya başladım :(

Günaydın , hayırlı cumalar
ince memed'i sipariş ettim :KK49:herkes okuyor ben geri mi kalsaydım :olamaz:

bildirim yapayım; gurur ve önyargı sayfa 240.

hafta sonu sevdicek ailesiyle bize tanışmaya gelecek kitap okuyamayacağım.
pazartesi kaldığımız yerden devam sevgiler benden hepinize :KK200:

Selam kızlar.

Bu aralar topiğe fazla giremiyorum. Kafam çok dolu,işler çok yoğun. Pazartesi günü Rahim filmi çekileceğim. Hastane bulmakta zorlandım ve beni çok strese soktu. Kitapta okuyamıyorum elimde çerezlik kitap var ama hala 150. sayfadayım :(

Selam kızlar.

Bu aralar topiğe fazla giremiyorum. Kafam çok dolu,işler çok yoğun. Pazartesi günü Rahim filmi çekileceğim. Hastane bulmakta zorlandım ve beni çok strese soktu. Kitapta okuyamıyorum elimde çerezlik kitap var ama hala 150. sayfadayım :KK43:
As canım, kolay gelsin.
Rahim filmi iyi ve kolay geçer inşallah. Her şey gönlünce olsun.
Sonucunu yaz bize. :KK60:

Selam kızlar.

Bu aralar topiğe fazla giremiyorum. Kafam çok dolu,işler çok yoğun. Pazartesi günü Rahim filmi çekileceğim. Hastane bulmakta zorlandım ve beni çok strese soktu. Kitapta okuyamıyorum elimde çerezlik kitap var ama hala 150. sayfadayım :KK43:

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım :KK60:

Selam kızlar.

çoook kolay geçecek, hayırlı haberlerle geleceksin inşallah :KK200:

Selam kızlar.

Canım çok rahat geçer inşallah, hayırlı haberlerle gelirsin :KK19:

Selam hatunlar nasılsınız bi kaç gündür yoğun geçiyor. Fazla kitap okuyamadım hem ders çalışıyorum hemde dün misafirlerim vardı okuyamadım. İstanbul hatırası 50. sayfadayım:s

Selam kızlar.

Guzel olacak hersey insallah.
Anlamadan olup bitecek Allah izin verirse.

Back
X