• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sonunda Hayatımızdaki Algoritmalar'ı bitirdim. Klinik psikolog Deniz Erdem'in önerisiyle okuduğum bir kitaptı. Tıpkı bilgisayardaki algoritmalar gibi karar alma mekanizmalarını işliyor ve günlük hayatta nasıl kullandığımızdan bahsediyor. Tavsiye ederim. :)

Herkese Merhaba En Büyük TÜRKİYE

Tess Gerritsen _ İkiz Bedenler
Sayfa...333
Günaydın baykuşlar :KK200:
Kendi aramızda ocak ayınca hakkari'de bir mevsim, savaş ve barış okumaya karar verdik. Eşlik etmek isteyen baykuşlara duyurulur.
Asmunikal ben de varim :KK54: malum bana kitabı sen almıştın:oops:

Ne zaman başlayacağız? Hemen 1 Ocak'ta mı? :KK58:

@yezdaasya tebrik ederim. :KK60: Mutluluklar dilerim. :KK37:

Sonunda Hayatımızdaki Algoritmalar'ı bitirdim. Klinik psikolog Deniz Erdem'in önerisiyle okuduğum bir kitaptı. Tıpkı bilgisayardaki algoritmalar gibi karar alma mekanizmalarını işliyor ve günlük hayatta nasıl kullandığımızdan bahsediyor. Tavsiye ederim. :)
Not alıyorum ala ala bi hal oldum:)

Selçuk erdemin eşiymiş:) sasirdim

Deniz Erdem'e mi kitaba mı? Ya Ekşide bir haltı beğenmeme timi çok fazla, eskisi gibi ciddiye alamıyorum orayı. Kendisi tartışılır belki ama önerdiği kitaplar cidden güzel.
Aynen herkese giydiriyolar:) denize ama kitap onerileirni seven çok var aklımda twitter dan takip etmeye basladm

Astoria Astoria Bibliyomani bu mu?
Sen beğendin mi?

Eklentiler

• IMG_9057.webp
    IMG_9057.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 54
Back
X