Yok yok konu dışı sorduklarını kendileri de ben yazınca fark etti. O konudan emin olabiliriz.Bizde o kadar test cozduk kitap aldik. Abarttginiz kadar konu disi soru çıktığını hic gormedim. Bence cok abartmissiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok konu dışı sorduklarını kendileri de ben yazınca fark etti. O konudan emin olabiliriz.Bizde o kadar test cozduk kitap aldik. Abarttginiz kadar konu disi soru çıktığını hic gormedim. Bence cok abartmissiniz.
Hanımefendi kitabın dört tane yazarı var, ben yazınca konu dışı olduğunu fark ettiler ve onayladılar. olabilir ne olacak, biri düzelttiğim için teşekkür bile etti. Editör onayladı kontrol etmeden yayınladıklarını. Şİkayet istiyorsanız onları yayınevleri siliyor ya da sildiriyor. Onlar silmese kitapları satan siteler satışı düşürmesin diye siliyor. Boş verin ben uğraşamayacağım size laf anlatmakla. Zaten bunaldım.Nasil ya sinav adi derken kpss gbi mi yoksa dersin adi mi? Ders adiysa gene olmaz genel bilgi icerebilir. Kpss tarzi sinavsa gene icerebilir. Dar pencere degil ki bu sinav işi. Dediginz gbi ayri konular olsa kimse almaz sikayet ederdi zaten okurdunuz. Verin kitap adi bakalim bakalim nette var mi sikayet sanmıyorum
Konuyu biri alıntılasaymış keşke...
Beraber iş yaptığım biri bana küfür veya beddua etse ben de dava açarım. Haketmişsinizben de öyle dedim, kurum konu kapsamını açıkladı, en az 50 kere kontrol ettim yok bu konular sınavda. Sorular hep öyle. barız konu dışı, kabullendiler bunu. Dediklerim yüzünden dava edecekler. Bela okuduğum için.
Kimse kimseyle birlikte çalışmıyor, bilmeden yazmayın şuraya.Beraber iş yaptığım biri bana küfür veya beddua etse ben de dava açarım. Haketmişsiniz
Bir sınava hazırlanıyormuş konu sahibi. Ama kitaptaki tüm sorular müfredat dışıymış. O da yayınevini aramış. Yazarlar vs.de kendilerini övmüşler konu sahibi de allah belanızı versin demiş.Haydaa.. bilen özet geçebilir mi?
Konuyu bilmiyorum ama şu mesajınızı okuyunca linç edildiniz sandım.Selam KK değerli üyeleri. Konu biraz hukuki ve dini. Doğru yerde açmadıysam yönetici ark tecrübesizliğimize versin.
SAYIN BÖLÜM YÖNETİCİSİ ARKADAŞ. KAPATIN ŞU KONUYU MESAJA LÜTFEN. sorduğuma pişman oldum.... hesabı da kapatın. Silmeyi denerim hesabı, yok olmuyorsa siz HESABI tamamen kapatın Lütfen, bilgim yok. Öyle cezayla falan uğraşmayın.
O kadar bıktırdılar beni aşağıda. Laf anlatılmaz burada zaten başlar ne kadar agresifsin mesajları. adamlar haksız olduğunu farkında burada onları savunuyor bazıları. Yazılanlara mualif olacaksınız diye komik durumlara düşüyorsunuz.
Sizin pembe dünyanızda kimse yaşamıyorum.
Eee silmeseydiniz madem, yazılanlardan bunu anladımKimse kimseyle birlikte çalışmıyor, bilmeden yazmayın şuraya.
Teşekkür ederim. Hay Allahım ya Rabbim. Keşke sorunları arayıp bela okuyarak çözebilsek ne güzel olurdu. İnşallah konu sahibi öğretmen vs olmaya çalışmıyordur bu zihniyetle.Bir sınava hazırlanıyormuş konu sahibi. Ama kitaptaki tüm sorular müfredat dışıymış. O da yayınevini aramış. Yazarlar vs.de kendilerini övmüşler konu sahibi de allah belanızı versin demiş.
Yayınevindekilerde üslubunu kınamış ve dava açmakla tehdit etmiş.
Haklı mıyım diye soruyordu konu sahibi de.
yine olayın aşamalarını bilmeden sonuça atlayan biri yargısız infaz. Güzel devam....Teşekkür ederim. Hay Allahım ya Rabbim. Keşke sorunları arayıp bela okuyarak çözebilsek ne güzel olurdu. İnşallah konu sahibi öğretmen vs olmaya çalışmıyordur bu zihniyetle.
Mesajımı güncelliyordum siz alıntılayıp cevap vermişsiniz. Silmeyin ya da aşamaları anlatın da bilelim. Ne diyebiliriz vermediğiniz detaylarla..yine olayın aşamalarını bilmeden sonuça atlayan biri yargısız infaz. Güzel devam....
Alt tarafı bir kitap ya ahahhahah beğenmezsen şikayetini edersin biter beddua etmek nedirBir sınava hazırlanıyormuş konu sahibi. Ama kitaptaki tüm sorular müfredat dışıymış. O da yayınevini aramış. Yazarlar vs.de kendilerini övmüşler konu sahibi de allah belanızı versin demiş.
Yayınevindekilerde üslubunu kınamış ve dava açmakla tehdit etmiş.
Haklı mıyım diye soruyordu konu sahibi de.