kitap şikayeti ve dava

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alt tarafı bir kitap ya ahahhahah beğenmezsen şikayetini edersin biter beddua etmek nedir :KK70:
Alt tarafı bir kaitap değil, insanlar o kitabı yayınevinin adına güvenerek alıp sınavlara hazırlanıyor. Oradaki bilgilerin dogru sayıyor. Geleceğini buna bağlıyor. Beddua etmek bir insanın gelebileceği son noktadır. Sizin gibilerin dalga geçmesi demek değildir. Konuyu silmişiz hala yorum yapıp neyi kanıtlama dersindesin anlamadım. İnsanları sinlendirmedeki ya da aşağılamadaki gayenizi de yazarsınız.

Alt tarafı bir kaitap değil, insanlar o kitabı yayınevinin adına güvenerek alıp sınavlara hazırlanıyor. Oradaki bilgilerin dogru sayıyor. Geleceğini buna bağlıyor. Beddua etmek bir insanın gelebileceği son noktadır. Sizin gibilerin dalga geçmesi demek değildir.
Gayet gülünç bir durum. Beddua etmeyi ve edenleri hiç sevmem

Gayet gülünç bir durum. Beddua etmeyi ve edenleri hiç sevmem
Senin ne sevdiğini sormadım, bana ne?
Konuyu silmişiz hala yorum yapıp neyi kanıtlama dersindesin anlamadım. İnsanları sinlendirmedeki ya da aşağılamadaki gayenizi de yazarsınız. Kendi sevip sevmediğin şeyler üzerinden insanları aşağılama hakkını kendinde nasıl görüyorsun. Ya a dalga geöme hakkını, yuksrıda dalga geçmişsiniz çünkü.
Sanrım bu hakkı kendinde gördüğüne göre bariz şekilde sen gülünç bir insansın.

Senin ne sevdiğini sormadım, bana ne?
Konuyu silmişiz hala yorum yapıp neyi kanıtlama dersindesin anlamadım. İnsanları sinlendirmedeki ya da aşağılamadaki gayenizi de yazarsınız. Kendi sevip sevmediğin şeyler üzerinden insanları aşağılama hakkını kendinde nasıl görüyorsun. Ya a dalga geöme hakkını, yuksrıda dalga geçmişsiniz çünkü.
Sanrım bu hakkı kendinde gördüğüne göre bariz şekilde sen gülünç bir insansın.
Sen bu kafayla daha çok mahkemelik olursun böyle devam :) Mune Mune

Sen bu kafayla daha çok mahkemelik olursun böyle devam :) Mune Mune
Evet katılıyorum ama hadı bir cevap verin, insanları aşağılma dalga geçme hakkını nereen buluyorsunuz?

dikkat et, ben zaten buradan hesabımı kapatmayı göze aldım. Onun için sayın girliti ya da ne haltsan defolup gidin Sorularıma da cevap verebiirsin. Tabi varsa. Boş ver cevabı, ben gidiyorumç.

Ne kadar atarlı bir insansınız yahu yazanlar gayet normal yazmış kalkıp bedduanızı alkışlamadılar diye burayada beddua edeceksiniz neredeyse.. beddua için dava açılmaz diye biliyorum ama yaptığınız içinize siniyormu? Birine bela okumak nedir? Yasal hakları kullanarak iade talep etseymişsiniz veya şikayet sitesine yazsaymışsınız çoğu şikayet hemen çözülüyor o site sayesinde.. biraz sakin olmayı deneyin herkes sizinle aynı fikirde olmak zoruda değil.

Evet katılıyorum ama hadı bir cevap verin, insanları aşağılma dalga geçme hakkını nereen buluyorsunuz?

dikkat et, ben zaten buradan hesabımı kapatmayı göze aldım. Onun için sayın girliti ya da ne haltsan defolup gidin Sorularıma da cevap verebiirsin. Tabi varsa. Boş ver cevabı, ben gidiyorumç.
Hiç kimseyi aşağıladığım yok🤷🏻‍♀️ Bye

Alıntı güzel bişi kızlar biriniz yapsaydı ne iyiydi😀

Konunuz dışarıdan okumuştum. Ben gelene kadar uçmuş. Ama siz haksızsınız. Oldu o zaman bizde sinirlendiğimiz her olayda sağa sola bela okuyalım.

Hanımefendi kitabın dört tane yazarı var, ben yazınca konu dışı olduğunu fark ettiler ve onayladılar. olabilir ne olacak, biri düzelttiğim için teşekkür bile etti. Editör onayladı kontrol etmeden yayınladıklarını. Şİkayet istiyorsanız onları yayınevleri siliyor ya da sildiriyor. Onlar silmese kitapları satan siteler satışı düşürmesin diye siliyor. Boş verin ben uğraşamayacağım size laf anlatmakla. Zaten bunaldım.
Hayir konuda hic dönüş yapilmadi dediniz. Sonra bela okuyunca siz biri dönmüş ve mahkemeye vereceginden korktunuz. Anlatmayin o zaman. Inandirici değil zaten. Hem konuda oyle yazmadnz

kızlar konuyu geciyorum kisaydi zaten.

Konu sahibi test kitabi almış. kitaba cok paralar vermiş ve bakmis ki konu dışı bir suru soru varmış. 15 sorudan 6 si konu dışıymıs. Sonra baslamis sosyal medyadan yayinevine yazmaya konu dışı sorular var diye kimse umursamamis cevap vermemisler yani. Bu sefer hakaret edip bela okumus yazarlara.
Bu kez bir yazar cevap vermis. Boyle konusamazsiniz dyerek sikayet edecegim falan demis yazar konu sahibine
. Konu sahibinin adi sani belli degilmis ama mail ve sosyal medyadan yazmis beni sikayet etse bulurlar mi ne olur akibeti falan diyordu.

Tabi simdi konu sahibi bana kabul ettiler konu dısıydı 4 yazar kabul etti diyor ben o kadar konu disi olamaz dedim diye ama konuda oyle bir sey yoktu. Kimse donmemisti. Konu sahibi surekli yazip hakaret bela okuyunca en son dönmüşler

Adminlere rica etmene gerek yok, zaten içerik sildiğin için banlanacaksın. Bdv kurallarını okumamışsın. Ayrıca normal mesajlara da aşırı tepki göstermişsin, genel olarak bir fazla tepki verme huyunuz var galiba .
Aşırı aşırı tepkiler hatta:KK57:

Çok aşırı tepki verdiğiniz için haklı da olsanız üslupdan dolayı sınıfta kalıyorsunuz. İnsanın hakkını araması normal fakat sonunda beddua etmek hiç hos değil. Burda da sizi aşalıyan olmamıs fakat siz çok ters cevap veriyorsunuz. Birde neolur karsı yorum almak istemeyen konu açmasın

Yorumlar daha birinci sayfadayken, henüz küfür hakaret falan yokken üyeliğimi silin diyeni ilk defa gördüm ben mesela 10 yıldır buradayım. Öyle büyük bir tepki. Millete ananı öpelim diyorlarda böyle tepki görmüyorlar 🤣
Burda bu kadarcik seye bu kadar tepki verdiyse yayinevine neler dedi acaba is davaya kadar gitti. Ben yayinevine suan yuzde yuz hak verdim😀

Buraya son zamanlarda üye olup konu açıpta kendilerine destek verecek cevaplar alamayınca saldıran üyeler pek bi gelmeye başladı.Allah bilir şimdi bizede beddua ediyordur :işsiz:

Piyasada bin türlü kitap ve yayınevi var. Bunların hepsi Talim Terbiye kurulundan geçmiyor. Normalde kitap yazım sürecinde kitap yazılır, konunun uzmanlarına inceletirler. Bilimsel bir hata varsa düzeltilir. Bu incelemeler için para yatırmaları gerekir.
Bu tip soru bankası hazırlayan kurum ya da dershaneler çalıştırdıkları öğretmenlerden soru hazırlamalarını ister. Bunları kitap yapıp basar. Hatta öğretmenler kendi aralarında ya da bireysel bu şekilde branşlarında soru kitabı bastırabiliyor. Bir üst inceleme olmazsa hatalar ve yanlışlar olması normal.
Yayıneviyle muhattap olmadan talim terbiyeye başvurabilirsiniz.
Bela okumakla abartmışsınız ama ciddiye alıp dava açacaklarını sanmıyorum. Göz korkutma amaçlı söylemiş olabilirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X