Kitaplarım

Rica ederim kitap sevgisi kitap kokusu bir aşktır yaşamayan bilmez diye düşünüyorum :) birden değişemezsiniz ama ufak ufak adımlar atabilirsiniz. Deniz kenarında, bir parkta , otobüste, balkonda, bir yerde kahve içerken her yerde okuyabilirsiniz çekinmeyin. Onlar size hatıra olacak. Biz mesela geçen haftasonu pikniğe gittik eşimle. Piknik dediysem simitlerimizi aldık içecek bişeyler çerez vs. Deniz e karşı ağaçların altında bişeyler yedikten sonra kitaplarımızı çıkarıp okuduk. O temiz havada kitap okumak gibisi yok mesela. Bunu deneyin çok keyf alacaksınız :) bir ağacın altına oturup ayaklarınızı uzatıp kitabınızı okuyun keyfini çıkarın :)

90lı yıllarda doğan herkes o baykuşu beklemiştir 11 yaşına kadar :) Rica ederim, doğuştan pasaklı olduğum için titizlikten nasıl kurtulurum tavsiyesi veremedim sana ama Harry potter ve biraz da orta dünya edebiyatı seviyorsan muhtemelen sevebileceğin bir seri daha önereyim sana David Eddings Belgarion/Belgariath serisi

Sizinki biraz takıntı haline gelmiş bence. Bu kadar abartılacak bir şey olmamalı...
Çocuğunuzu cok sevince ona da mi dokunmadan once yikanacaksiniz? Psikolojik problem gibi geldi
Not : aslında kitaplarina onem veren insanlara bayılırım.sevgiler

Sırf kitap okumak için gün boyu banyo yapmam gecenin yarısında yaparım banyomu ki yatağımda rahat rahat okuyabileyim.
açıkçası ben bu kadar takıntılı olsam kitap okumaktan soğurum kitap temiz kalsın diye gün boyu banyo yapmayıp gece yapmak üşenirim yani aman okumayayım bu akşam der ertelerim :) kitaplarını paylaşsan onlardan bir çok kişinin faydalanmasına vesile olursun bilgini yayarsın aslında.ben kitabı okuduktan sonra birilerine veriririm başkaları okusun onlardan alırım ben okurum daha farklı daha değişik kitaplara daha az maliyetle ulaşırım .senin durumunu yaşamadım normal hayatta da titizsin sen bence bu sorun sadece kitaplarla alakalı değildir

Şu an o kadar heyecanlandım ki anlatamam.Ben bir kere daha deneyeceğim.Çok güzel teşvik ettiniz.Nasıl teşekkür etsem az

Hiç sormayın!Deli gibi beklerdim Hogwarts mektubuma :) Kesinlikle önerdiğiniz seriye başlayacağım,teşekkürler

Ah,nasıl da haklısınız!Kesinlikle psikolojik.Ama bunun da üstesinden geleceğim.Bu arada notunuz çok nazik çok teşekkürler

Olayın temizlikle alakası olması bana obsesif kompulsifleri hatırlattı, çok değer verdiğin için kitaplarında yüz bulmuş olabilir bu rahatsızlık.
Bir uzmandan yardım alabilirsin.

Dün gece neredeyse sahuru yetiştiremeyecektim bu okuma Yüzünden
Ben asla ne birinden kitap alırım nede veririm
Oldu ya verdim diyelim Asla geri almam benim değilmiş gibi gelir
Ve birinin kitabınıfa alamam okuyamam zevk vermez artık o bana

Gece gece güldürdünüz :) Kesinlikle normalde titiz bir insan değilim :) Tek takıntım kitaplarım.Teşekkürler

O zaman son önerim kitap kılıfı ya da kitap çantası falan kullanmayı denesen.
http://www.ozlemistan.com/kalpli-gazete-kitap-kilifi/
Bak bunun gibi bir şey olabilir sanırım. Hem dışarıda okurken kitabın kapağına dokunmamış olursun böylece ellerimi yıkamadım kitabım kirlendi gibi düşünmezsin belki. Hem de çantanda zarar görme ihtimalini de elemiş olursun. Zaten kılıfla korununca da kitabın yeni alınmış gibi temiz kalır.

Gerçekten aynı şeyleri hissediyorum.Ama en azından şu silme işinden kurtulmalıyım.Çok teşekkür ederim

Benimkilerin sayfaları da göz yaşlarından ötürü tekrar tekrar ıslanıp yer yer yazıları silinmiş halde. Özellikle 6'nın sonları falan.

Ay çok teşekkür ederim öneriniz için.Gece gece iş çıkardım başınıza nasıl mahcubum size karşı anlatamam çok teşekkür ederim

Benimkilerin sayfaları da göz yaşlarından ötürü tekrar tekrar ıslanıp yer yer yazıları silinmiş halde. Özellikle 6'nın sonları falan.
Siz de mi okuyorsunuz Harry Potter?İnsanlar yaşıma bakıp gülüyor,çocuk musun diye.Ama olsun o gülen insanlar asla benim mutluluğumu tadamayacaklar

Gerçekten aynı şeyleri hissediyorum.Ama en azından şu silme işinden kurtulmalıyım.Çok teşekkür ederim
Silme Hariç demekki benle aynı olan varmış
Arkadaşlarım ister bazen anlatırım onlara
Geri alamam o kitabı derim ve ben okuduğum Kitabımı kitaplığımda düzgün bir şekilde görmek isterim
Hep derim isteyenlere sana aynısını alayım hediye edeyim ama bunu veremem
Ve daha önce birinin Okuduğu birine ait olan kitabı emaneten okuyamıyorum benim Olmalı ilk ben açmalıyım
Böyle Anlatınca delirmişim gibi bakıyorlar

Ben beşte çok ağlamıştım. Nedense Dumbledore'u pek sevmiyorum, manipülatif geliyor bana.
En çok beşte mi ağladım, altıda mı yoksa dörtte mi (orda da cedric gittiydi ya) karar veremiyorum. Ama genel olarak hepsi silinmiş halde eheh.
Dambıldor'u ben de pek benimseyemedim, yani en az empati yapabildiğim karakterlerdendi, ama sevmesine seviyrdum şimdi. bi de o daha çok harry'nin g.tünü kim kurtaracak endişesiydi sanırım : D

Bende cocuklugumdan beri kitap alinca ilk işim şöyle bir sayfalarini acip koklamak olur :)Okudukca ufkumun genisledigini hissediyorum..Sizin duruma gelince gercekten takinti yapmissiniz bu durumu ama uzerine gitmeyi deneyin derim asilamayacak bir sorun degil zira..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…