- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi potterhead
-
Okuyom tabi, torunlarıma kadar okutucam da.Siz de mi okuyorsunuz Harry Potter?İnsanlar yaşıma bakıp gülüyor,çocuk musun diye.Ama olsun o gülen insanlar asla benim mutluluğumu tadamayacaklar
Kitabı alsan okumazlar illa sende ki olacak okunmayacak aylarca sürünecek isteyeceksin vermeyecekler. Bir arkadaşım evime geldiğinde kitapları incelemeye başladı. Sonra aaa ver bunu okuyayım sonra getiririm bunu da ver bunu da ver dedi kitapları kucağında topladı. O kitapları ondan öyle bir almışım ki rengi attıSilme Hariç demekki benle aynı olan varmış
Arkadaşlarım ister bazen anlatırım onlara
Geri alamam o kitabı derim ve ben okuduğum Kitabımı kitaplığımda düzgün bir şekilde görmek isterim
Hep derim isteyenlere sana aynısını alayım hediye edeyim ama bunu veremem
Ve daha önce birinin Okuduğu birine ait olan kitabı emaneten okuyamıyorum benim Olmalı ilk ben açmalıyım
Böyle Anlatınca delirmişim gibi bakıyorlar
Geçen yaz arkadaşım geldi o da çok kitap okurKitabı alsan okumazlar illa sende ki olacak okunmayacak aylarca sürünecek isteyeceksin vermeyecekler. Bir arkadaşım evime geldiğinde kitapları incelemeye başladı. Sonra aaa ver bunu okuyayım sonra getiririm bunu da ver bunu da ver dedi kitapları kucağında topladı. O kitapları ondan öyle bir almışım ki rengi attıkusura bakma dedim benim huyum bu veremem kitabımı. Annem bir kez bana sormadan vermiş birine kıyameti kopardım halen daha söylenirim. Hep derim canımı isteyin kitaplarımı istemeyin
Hastalık bu iyi değiliz ama şikayetçi de değilizGeçen yaz arkadaşım geldi o da çok kitap okur
Bende yeni almışım boncuklarımı bakmaya kıyamıyorum grange'ın neredeyse tüm Kitaplarını sipariş etmiştim d&r den bir hafta beklemiştim boncuklarımı zaten
Geldi bu gördü incelemeye başladı
Verde 4,5 tane okuyayım dedi
Okkalı bir küfür çıktı ağzımdan
Vermedim vermedim
Gece gece güldürdünüz :) Kesinlikle normalde titiz bir insan değilim :) Tek takıntım kitaplarım.Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar.Bir konuda çok takıldım ve size danışmaya karar verdim.Benim konum belki diğerleri gibi ilginizi çekmez.Çünkü ne olmayan eşim ne de olmayan eşimin olmayan annesi veya olmayan kardeşleri ile sorunum yok.Ben kitaplara vurgun bir insanım.Saatlerce okurum.Kitap sevgimi gerçekten anlatamam.Yalnız bir problemim var.Kitaplarımı aldığım gibi önce bir güzel siler daha sonra kimsenin dokunmadığından emin olduğum tertemiz rafıma koyarım.Kitaplarıma okumadan önce ellerimi tertemiz yıkarım.Hep özenirim otobüslerde kitap okuyan insanlara.Ben başkalarına kitabımı asla veremem annem,babam ve kardeşlerim de dahil olmak üzere.Sırf kitap okumak için gün boyu banyo yapmam gecenin yarısında yaparım banyomu ki yatağımda rahat rahat okuyabileyim.O kadar çok vazgeçmek istiyorum ki bu huyumdan.Sizce ne yapmalıyım?
Canım bu huyundan vazgeçme çünkü bende senin gibiyim benim fazlam var çok sevdiğim çıkmasını beklediğim bir kitap çıkınca alıyorum kitabı karşıma alıp konuşuyorum gece kitaba sarılıp uyuyorum ve kitabı okuycamda bitecek diye kitabı okumaya başlayamıyorum:) tatlım huyumuz böyle. Ben bir ara bu huylarımdan vazgeçtim bir baktım kitap okumam azalmış. Bu yüzden kendimi kısıtlamıyorum ve kitaplarımla beraber mutlu bir hayatım var eşimide kitap okumaya alıştırdım çok mutluyum:)Merhaba arkadaşlar.Bir konuda çok takıldım ve size danışmaya karar verdim.Benim konum belki diğerleri gibi ilginizi çekmez.Çünkü ne olmayan eşim ne de olmayan eşimin olmayan annesi veya olmayan kardeşleri ile sorunum yok.Ben kitaplara vurgun bir insanım.Saatlerce okurum.Kitap sevgimi gerçekten anlatamam.Yalnız bir problemim var.Kitaplarımı aldığım gibi önce bir güzel siler daha sonra kimsenin dokunmadığından emin olduğum tertemiz rafıma koyarım.Kitaplarıma okumadan önce ellerimi tertemiz yıkarım.Hep özenirim otobüslerde kitap okuyan insanlara.Ben başkalarına kitabımı asla veremem annem,babam ve kardeşlerim de dahil olmak üzere.Sırf kitap okumak için gün boyu banyo yapmam gecenin yarısında yaparım banyomu ki yatağımda rahat rahat okuyabileyim.O kadar çok vazgeçmek istiyorum ki bu huyumdan.Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?