kıyafet sorunsalı kizlar yardım edin banaaa

ela70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
124
5
38
35
Karaman
Nişanlıyım bu hafta kalınvalideme misafir gelecek ama biraz sosyetik bayanlar biz gittiğimizde evde topukluyla bile dolaşanı vardı :) kızlar bana yardım edin şıklarım var ama karar veremiyorum
1 siyah keten etek beyaz tişört
2 keten elbise koyu yeşil askeri yeşil sanırım hoş bi renk
3 sarı tişört lacivert pantolon yada krem pantolon ????????????
Oylama yapıyorum kızlar ona göre seçim yapcam :)))))

Nişanlıyım bu hafta kalınvalideme misafir gelecek ama biraz sosyetik bayanlar biz gittiğimizde evde topukluyla bile dolaşanı vardı :) kızlar bana yardım edin şıklarım var ama karar veremiyorum
1 siyah keten etek beyaz tişört
2 keten elbise koyu yeşil askeri yeşil sanırım hoş bi renk
3 sarı tişört lacivert pantolon yada krem pantolon ????????????
Oylama yapıyorum kızlar ona göre seçim yapcam :)))))

şık olmak için keten kumaş yada tişört tercih etmezdim tabi bunlarlada şık olunur ama sen karşı tarafa pek uymuyor sanırım :)
bide resim görmeden ne desek boş:1:

Pantolon üzerine tişört giymeyin, etek üzerine de tişört olmaz, madem şık ama abartılı olmasın, seçeneklerde bunlar diyorsunuz o zaman keten elbisenizi giyin, kıyafete uygun hafif bir makyaj yapın ve altına da evde giyebileceğiniz hafif topuklu bir ayakkabı veya terlik giyin:34:

Pantolon üzerine tişört giymeyin, etek üzerine de tişört olmaz, madem şık ama abartılı olmasın, seçeneklerde bunlar diyorsunuz o zaman keten elbisenizi giyin, kıyafete uygun hafif bir makyaj yapın ve altına da evde giyebileceğiniz hafif topuklu bir ayakkabı veya terlik giyin:34:
İlla bir a seçenekler bunlar değil aslında kıyafet problemim yok fazla bana öneride bulunun o zaman şu uygun olur diye :D

şık olmak için keten kumaş yada tişört tercih etmezdim tabi bunlarlada şık olunur ama sen karşı tarafa pek uymuyor sanırım :)
bide resim görmeden ne desek boş:1:
Doğru diyorsun canım keten deyince çok spor buldunuz ama anlatamadım keşke resim görseniz o kadar spor değil ama zaten tarzım böyle ben kumaş etek falan giyemem :)

Doğru diyorsun canım keten deyince çok spor buldunuz ama anlatamadım keşke resim görseniz o kadar spor değil ama zaten tarzım böyle ben kumaş etek falan giyemem :)

bilekte biten bi pantalon bi gömlek küçük bi çanta işini görür bence:23:

Back
X