Çok teşekkür ederim düşünceniz için ben artık takıntı yapmamaya karar verdim kimse beğenmezse beğenmesin ben insanlar ne düşünüyor diye kasıntı gibi yaşamak istemiyorum artık. Sadece o kişilerle yüz yüze gelmekten bile üzülüyorum sırf o beğenmedi diye de onun giyindiği gibi giyinmeye çalıştım. Bu yüzden yeni birkaç bir şey aldım. Alamadiysam strese girip üzüldüm. Kendimi ucube gibi görmeme neden oldu o kişi. Kimseye göre yaşamıcam artık. Aldıklarım yeter dicem. Çok teşekkür ederim.Canım bedenin ne? Ne tarz giyinmeyi seversin? Tarzım yok diyorsun ama beğendiğin tarz genelde nasıl onu tarif et.
Eğer maddi sıkıntılardan ötürü alamıyorum yapamıyorum dersen bedenimiz de uyarsa giymedigim kıyafetlerimden yollayayım. Belki benim bedenim olmaz buradan başka birinin dağıtmak istediği kıyafeti vardır onun olur.
Evet artık eskisi gibi değil modeller çok ve ucuz. Ama insanın bazen bir tshirt e ayıracak 20 lirası bile olmadı mı olmaz.
Tarz giyinmek için de para gerekmez mi? Bence senin bir tarzın yok sözünü de duydum ama tarz nasıl olur bilmiyorum. Anlamıyorum neden böyle dendiğini de.sanırım kendine ait bir tarz oluşturamamışsın. çok kıyafet sahibi olmak tarz giyinmek anlamına gelmez. tarzdan kastım da katalogdan çıkmış gibi görünmek değil kendine ve vücuduna uygun giyinmektir.
bence biraz internet sitelerindeki kıyafetlere bak. mağazaları gez alışveriş yapmadan kıyafetleri dene. üstüne hangisi güzel gidiyor hangi kombinler sana uyuyor bi bak.
ama tüm bunları seni mutlu edeceği için yap. "millet ne der" asla senin takıntın olmasın. hatta seni dış görünüşüne göre yargılayanları hayatından çıkar. tabi bunu güzelce öneri olarak söyleyenler varsa onlar hariç.
Tarz giyinmek için de para gerekmez mi? Bence senin bir tarzın yok sözünü de duydum ama tarz nasıl olur bilmiyorum. Anlamıyorum neden böyle dendiğini de.
Evet biraz bilmiyorum, diğer insanlar gibi giyinemiyorumMillete sorsan gozunun ustundeki kasa bulur bahaneyi :) cok para gerekmez bi kac yazlik kiyafetbi kac tanede kislik alirsin.. indirimler oluyo yeterki yakistirmasini bil..sen sanki biraz nasil giyincenibilmiyosun??
Teşekkür ederimhayır çok paraya ihtiyacın yok. dediğim gibi mağazalara git alışveriş yapmadan kıyafet dene çıkar. hangi kesimler senin vücudunda şık duruyor? hangi parçalarla mutlu oluyorsun bunu gördükten sonra indirimdir, internettir hatta pazarlardan bile çok tarz giyinebilirsin.
Çok teşekkür ederim düşünceniz için ben artık takıntı yapmamaya karar verdim kimse beğenmezse beğenmesin ben insanlar ne düşünüyor diye kasıntı gibi yaşamak istemiyorum artık. Sadece o kişilerle yüz yüze gelmekten bile üzülüyorum sırf o beğenmedi diye de onun giyindiği gibi giyinmeye çalıştım. Bu yüzden yeni birkaç bir şey aldım. Alamadiysam strese girip üzüldüm. Kendimi ucube gibi görmeme neden oldu o kişi. Kimseye göre yaşamıcam artık. Aldıklarım yeter dicem. Çok teşekkür ederim.
Ben eskiden kiyafetlerime önem vermezdim elimde ne varsa ütüler temizler giyerdim. Alışveriş yapmazdım. İnsanlar genelde nasıl kıyafetler giyiyor, ilgilenmezdim. Param olmadığı için daha çok. Üzülürdüm iyi giyinenleri gördükçe ama kendime dert edecek kadar üzülmezdim. Ta ki çevremdeki bazı insanlardan laf duyana kadar. O laflar çok zoruma gitti. Kendimi aşağilandiğimi hissettim. Geceleri o lafların altında kaldım diye düşünmekten uyuyamadım. Sonra bende kıyafet takıntısı olmaya başladı. Hala güzel kıyafetler alabilmiş değilim. Ağrima giden o sözleri duyduğumdan beri tam 2,5 yıl geçmiş. Bu sürede 5 tane üst, 1 tane pantolon, 1 tane etek almışım. Ufak tefek şeyleri saymıyorum. Aldiklarimi da beğenmiyorum.
Ben böyle takıntı yapıp anneme çok ağladım. Onun da canını sıktım hep. Hala kiyafetlerim düzensiz. Hep aynı tür. Aynı renk. Ama benim daha çok dert ettiğim şey neden böyle takıntı yaptığım için. Bu kibir yüzünden mi böyle oldum diye düşünüyorum. Sizde de takıntı oluyor mu böyle? Çevrenizden söz duysaniz takıntı yapar mıydınız?
Evet biraz bilmiyorum, diğer insanlar gibi giyinemiyorum
Yeni bir şey alıp giydiğinizde, üniversite biterken üniversiteli gibi giyinmişsin. dense size nasıl hissedersiniz? Bu iyi niyetli bir söz mü sizce?Ben evlenmeden önce her türlü kıyafet ayakkabı ojeler renk renk çantalar ,ayrı ayrı böyle yetiştim, çevremde kimselerde yoktu ben bolluk içinde hatta arkadaşlarım özenirdi bana, sonra evlendim maddi zorluklar inanın kıyafet alamadım saçımı boyatamadım çok zor günler yaşadım hala da öyleyim benimde gecen kış montum eskidi alamadım ama takıntı yapmadım güzel şeyler almak istiyorum ama imkanım kısıtlıEski bir arkadaş bile bana laf söyledi o beni begenen ,kendini övmeye başladıhep marka aldıgını pahalı vs aldıgını söylemişti bir keresinde, yine de takmadım param da olsa sırf markaya para vermem demiştim bende.
Böyle basit şeylerle oyalaninca başka dertlerimi unutuyorum. Herkesin derdi vardır.diğer insanların canı cehenneme tatlım boş versene... başka derdin mi yok.
Yeni bir şey alıp giydiğinizde, üniversite biterken üniversiteli gibi giyinmişsin. dense size nasıl hissedersiniz? Bu iyi niyetli bir söz mü sizce?
Ben de bilmiyorum.İyi niyetli demedim tabi ki ama kendinize dert etmeyin direk lafını verin ünv gibi giyinmek ney onu da anlamadım.
Once vucudunu taniman lazim bence.. ona gore kiyafetlerde secim yapmalisin..sirf moda diye sacma sapan seyler giymemek lazim. Kimi giyiyor afedersin koskoca popoya kisacik etek.. popo gorunuyo bide kapkalin bacaklar mesela.. nasil mutluysan oyle giyinmelisin ama disardanda komik gozukmemek lazim.. birsey marka diye ya da pahali diye guzel degildir... pazardan bile alternatif seyler alinabilir gerektiginde..Evet biraz bilmiyorum, diğer insanlar gibi giyinemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?