Kıyafet takıntısı

Çok teşekkür ederim düşünceniz için ben artık takıntı yapmamaya karar verdim kimse beğenmezse beğenmesin ben insanlar ne düşünüyor diye kasıntı gibi yaşamak istemiyorum artık. Sadece o kişilerle yüz yüze gelmekten bile üzülüyorum sırf o beğenmedi diye de onun giyindiği gibi giyinmeye çalıştım. Bu yüzden yeni birkaç bir şey aldım. Alamadiysam strese girip üzüldüm. Kendimi ucube gibi görmeme neden oldu o kişi. Kimseye göre yaşamıcam artık. Aldıklarım yeter dicem. Çok teşekkür ederim.

Tarz giyinmek için de para gerekmez mi? Bence senin bir tarzın yok sözünü de duydum ama tarz nasıl olur bilmiyorum. Anlamıyorum neden böyle dendiğini de.

Millete sorsan gozunun ustundeki kasa bulur bahaneyi :) cok para gerekmez bi kac yazlik kiyafetbi kac tanede kislik alirsin.. indirimler oluyo yeterki yakistirmasini bil..sen sanki biraz nasil giyincenibilmiyosun??

Tarz giyinmek için de para gerekmez mi? Bence senin bir tarzın yok sözünü de duydum ama tarz nasıl olur bilmiyorum. Anlamıyorum neden böyle dendiğini de.

hayır çok paraya ihtiyacın yok. dediğim gibi mağazalara git alışveriş yapmadan kıyafet dene çıkar. hangi kesimler senin vücudunda şık duruyor? hangi parçalarla mutlu oluyorsun bunu gördükten sonra indirimdir, internettir hatta pazarlardan bile çok tarz giyinebilirsin.

Millete sorsan gozunun ustundeki kasa bulur bahaneyi :) cok para gerekmez bi kac yazlik kiyafetbi kac tanede kislik alirsin.. indirimler oluyo yeterki yakistirmasini bil..sen sanki biraz nasil giyincenibilmiyosun??
Evet biraz bilmiyorum, diğer insanlar gibi giyinemiyorum

Teşekkür ederim

en doğru kararı vermişsin.
hiç canını sıkma.
işe başlayana kadar benim de öyle bi tarzım yoktu. zaten lise sona kadar filan hep ablamın kuzenlerin eskisi ile büyüdüm. üzülmedim mi üzüldüm tabi ama geçti gitti. şimdi çalışıyorum çok şükür istediğimi alıyorum. en önemlisi de bu. çalış işe gir. istediğini al. şu an seni üzen zaten tarzının vs olmaması değil de o kıyafetleri alamamak. ama bu da geçici.

ayrıca samimi olarak söylüyorum güzel giyinmek için çok paraya ihtiyacım yok. giyim eskiden pahalıydı ama artık değil. ucuza çok güzel şeyler bulabilirsin.

selam, takıntı her konuda başımıza gelebilir. kendi tarzın kendi kişiliğini gösterir mesela canı çok sıkkın olanlar genelde koyu renk giyer gibi boşver hem sen şu işi ya kalbin nasıl kalbin, iyi bir insansan boş ver. hem ne demişler; çok insan gördüm üstünde kıyafeti yoktu çok kıyafet gördüm içinde insan yoktu.

Ben evlenmeden önce her türlü kıyafet ayakkabı ojeler renk renk çantalar ,ayrı ayrı böyle yetiştim, çevremde kimselerde yoktu ben bolluk içinde hatta arkadaşlarım özenirdi bana, sonra evlendim maddi zorluklar inanın kıyafet alamadım saçımı boyatamadım çok zor günler yaşadım hala da öyleyim benimde gecen kış montum eskidi alamadım ama takıntı yapmadım güzel şeyler almak istiyorum ama imkanım kısıtlı Eski bir arkadaş bile bana laf söyledi o beni begenen ,kendini övmeye başladıhep marka aldıgını pahalı vs aldıgını söylemişti bir keresinde, yine de takmadım param da olsa sırf markaya para vermem demiştim bende.

Yeni bir şey alıp giydiğinizde, üniversite biterken üniversiteli gibi giyinmişsin. dense size nasıl hissedersiniz? Bu iyi niyetli bir söz mü sizce?

Yeni bir şey alıp giydiğinizde, üniversite biterken üniversiteli gibi giyinmişsin. dense size nasıl hissedersiniz? Bu iyi niyetli bir söz mü sizce?

İyi niyetli demedim tabi ki ama kendinize dert etmeyin direk lafını verin ünv gibi giyinmek ney onu da anlamadım.

Evet biraz bilmiyorum, diğer insanlar gibi giyinemiyorum
Once vucudunu taniman lazim bence.. ona gore kiyafetlerde secim yapmalisin..sirf moda diye sacma sapan seyler giymemek lazim. Kimi giyiyor afedersin koskoca popoya kisacik etek.. popo gorunuyo bide kapkalin bacaklar mesela.. nasil mutluysan oyle giyinmelisin ama disardanda komik gozukmemek lazim.. birsey marka diye ya da pahali diye guzel degildir... pazardan bile alternatif seyler alinabilir gerektiginde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…