23 yaşındayım.Ne desem bilemedim valla senin yerinde ben olsam aynen devam ederdim giyim tarzıma. Laf ederlerse olur dikkat ederim falan de aynen devam et. Kaç yaşındasın bu arada.
İş yerlerinde genç çalışan olunca herkes akıl verme derdine düşüyor galiba hayret bi şey. Bi üye yazmış ya sekreterin işgüzarlığı olabilir diye bana çok mantıklı geldi.23 yaşındayım.
ya nasıl diz kapağından tahrik oluyorlar anlamıyorum. Kesin fetişbence patron tahrik olmuş
Okulda kot pantolonun yasak olması bence gayet normal ama burada stajyerin kıyafetine karışması çok anlamsız.Her çalışma yerinin bir kuralı var belli ki...
Ben özel okulda çalışıyordum orada kot pantolon yasaktı, ama başka okulda arkadaş gayet kot giyiyordu.
Her iş yerinin bi kuralı olur ama bu kurallar mantık çerçevesinde olmak zorunda. Patronumuz diye her şeyimize de karışamazlar. Kot pantolon okul ortamında spor kaçtığı için yasak olması mantıklı kabul edilebilir. Ama etek boyuna karışmak -iş yerinde anormal kabul edilecek kadar kısa değilse- düpedüz iğrenç zihniyetlerin ürünü.Her çalışma yerinin bir kuralı var belli ki...
Ben özel okulda çalışıyordum orada kot pantolon yasaktı, ama başka okulda arkadaş gayet kot giyiyordu.
OlabilirBu Sekterin uydurması değilse bende bişey bilmiyorum...
Patron açısından kötüye yormak istemiyorum ilgisini çekmişim tahrik etmişim gibi ama direkt olarak bana söylese daha mutlu olurdum. Üstelik savunmaları da çok cirkindi çok rahatsız oldum açıkçasıLisans zamanlarımda bana da bu durumu canlı model dersime giren hocam yapmıştı. Siyah külotlu corap ve mini etek çizme giymiştim. Üstümde kazağım vardı. Altımın gözükmesi imkansız yani. Atıyorum etek kısalsa zaten kısaldıgı zor belli oluyor cünkü corapta eteğimde simsiyah renk.
Dersin ortasında cıktı, bir kız arkadasımı cagırdı. Bana geldi uyardı. Altım gözüküyormus giymemeye özen gösterecekmisim. Olaya bak. Öyle sinirlendim ki, kaç kere gözünü diktiğini gördüm kendi gözümle.
Durur muyum? Önümüzdeki derste bu sefer ten rengi corap ve beyaz uzun çizme beyaz etek üstünede göbek dekolteli kazak giydim. Dersede biraz geç gitmek istedim kapıdan girdiğimde. Günaydın özür dilerim geç geldiğim icin kuafördeydim dedim. Yoklama aldım ama dedi, sanırım çıkmam gerekecek dersten değil mi hocam dedim. Söylerken gözünün icine bakıyorum özellikle. İstersen devam edebilirsin dedi. Pekala o zaman çok teşekkürler dedim ve derse devam ettim. Bir daha ne arkadas aracılığıyla laf geldi nede bakışını yakaladım.
Bu tür seylerden nefret ederim. Abartılacak bir sey giymemissiniz bence. Üstelik benimki mini olmasına ragmen görünmüyordu bile. Bence patronun ilgisini cekmissiniz gibime geldi.
Bi’ yasadıgımda spor salonundan. Spor sütyeni ve tayt kullanıyorum. Salonda görevli bi kız vardı yanıma geldi, patron izin vermiyor bu tip kombinlere dikkat ederseniz falan dedi bana. Bende şok oldum. O kadar para veriyoruz bide üstüme basıma mı dikkat edecem diyip evin yolunu aldım sinirden. Sonra kendime geldim tekrar salona gittim patron yoktu ama oğlu vardı konuştum.Patron açısından kötüye yormak istemiyorum ilgisini çekmişim tahrik etmişim gibi ama direkt olarak bana söylese daha mutlu olurdum. Üstelik savunmaları da çok cirkindi çok rahatsız oldum açıkçası
Stajyer her yerde ezilir bebeeemmmm... Benim kuzende şu an öyleOkulda kot pantolonun yasak olması bence gayet normal ama burada stajyerin kıyafetine karışması çok anlamsız.
İnanamıyorum olanlara... Sekreterin uydurması belki de dediğiniz gibiBi’ yasadıgımda spor salonundan. Spor sütyeni ve tayt kullanıyorum. Salonda görevli bi kız vardı yanıma geldi, patron izin vermiyor bu tip kombinlere dikkat ederseniz falan dedi bana. Bende şok oldum. O kadar para veriyoruz bide üstüme basıma mı dikkat edecem diyip evin yolunu aldım sinirden. Sonra kendime geldim tekrar salona gittim patron yoktu ama oğlu vardı konuştum.
Burda böyle bir kural yok isteyen istediğini giyebilir babamında böyle bir sey söylediğini sanmıyorum karışmaz bile bu tip seylere dedi. Bana burda bi kadın bu uyarıda bulundu, salon yetkililerin asla müsterilerin kıyafetlerine karışma gibi bir durum söz konusu olamaz. Varsa iptal edeceğim dedim. Hayır böyle bisey yok istediğiniz gibi giyinebilirsiniz dedi. Teşekkür edip cıktım.
Sonra öğreniyorum ki. Bana uyarıda bulunan kadın kişisi salondan cocugun birinden hoslanıyormus. Cocuk beni eklemis instagramdan benim haberim dahi yok, kim takip ediyo yazıyo ilgilenmiyorum bile. Çocuğuda salonda bana bakarken yakalamıs.
Utanmadan bunlara rağmen patron izin vermiyor diyerek uyarıda bulundu bana. Sekreterin planı bile olabilir. Bence bu durumu patronla konuşun derim.
Ay delirdim yemin ederim neler yaşamışım böyle. Lütfen konuşun patronla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?