Patronun söylediğini nerden anladiniz sekreter kendi düşüncesini patronun üzerinden söylüyor olabilir miMerhabalar bugün biraz tadımı kaçıran bir olaydan bahsetmek istiyorum.
Yaklaşık 1 aydır stajyer avukat olarak bir hukuk bürosunda çalışıyorum. Giyimime özen gösteren biriyim her zaman da çalıştığım ortama göre giyindim. Bugün ise dizimin biraz üstünde bir etek giydim ve patronum sekreter vasıtasıyla beni uyardı. Kendimi cidden çok kötü hissettim ilk kez böyle bir şey yaşıyorum çünkü. Sekreter güya kendi fikriymis gibi "biraz daha dikkat et buraya genelde erkek müvekkiller geliyor kapalı giysen daha iyi olur" falan dedi. Sonra bunu patronun kendisine söylediğini anladım sorunca da evet o söylememi istedi dedi. Yani üstümde abartacak bir şey yok bence, bir triko altina diz üstü etek ve siyah çorap giydim. Buna rağmen uyarı almak canımı çok sıktı. Bundan sonra ekstra dikkat ederim ama çalışma hayatına yeni girdim o yüzden sizinle de paylaşmak istedim yorumlarınız belki bu olayı o kadar da ciddiye almamami sağlar :)
Dizüstü etek de ne varmış.. tuhafMerhabalar bugün biraz tadımı kaçıran bir olaydan bahsetmek istiyorum.
Yaklaşık 1 aydır stajyer avukat olarak bir hukuk bürosunda çalışıyorum. Giyimime özen gösteren biriyim her zaman da çalıştığım ortama göre giyindim. Bugün ise dizimin biraz üstünde bir etek giydim ve patronum sekreter vasıtasıyla beni uyardı. Kendimi cidden çok kötü hissettim ilk kez böyle bir şey yaşıyorum çünkü. Sekreter güya kendi fikriymis gibi "biraz daha dikkat et buraya genelde erkek müvekkiller geliyor kapalı giysen daha iyi olur" falan dedi. Sonra bunu patronun kendisine söylediğini anladım sorunca da evet o söylememi istedi dedi. Yani üstümde abartacak bir şey yok bence, bir triko altina diz üstü etek ve siyah çorap giydim. Buna rağmen uyarı almak canımı çok sıktı. Bundan sonra ekstra dikkat ederim ama çalışma hayatına yeni girdim o yüzden sizinle de paylaşmak istedim yorumlarınız belki bu olayı o kadar da ciddiye almamami sağlar :)
Bu mesajı beğenmemek istedim.Konuyu görünce stajerlik zamanlarım aklıma geldi hâlâ içimde yaradır o günler. Giyimimden dolayı ( kesinlikle abartılı birsey yoktu) patronun karısı kıskançlığından stajımı iptal edip Yarıda bıraktı. Yarı dönem staj gördüğüme dair evrak bile vermemişti . Onun yüzünden stajdan muaf edildim. Böyle işgüzar kadınlara pabuç bırakmayın derim ben
Belalarını buldular artık ahım mi tuttu bilemiyorum sirketleri suan yokBu mesajı beğenmemek istedim.
Ama bu sizu degil kıskanç kadına birtepki olsun istedim
Çok enterasan .Ama takılmayınMerhabalar bugün biraz tadımı kaçıran bir olaydan bahsetmek istiyorum.
Hayır patronum erkekPatronunuz kadın mı? Benim de böyle bir kadın avukat işverenim vardı ve saçımın dalgasına bile laf söylemişti kıskançlıktan.. var bu tarz insanlar..
Patron değildir de uyaran, sekreter kıskançlığından patronun uyarisiymis gibi söylemiş olabilir
Büronun siyasi görüsü varMerhabalar bugün biraz tadımı kaçıran bir olaydan bahsetmek istiyorum.
halbukı kalem etek veya kolsuz tek parcaa jile tarzı kalem elbıseler daha oturaklı duruyor sankı bana gozume oyle gelıyor daha hanım hanım duruyor sankı hep bana oyle gelmıstır bende hep kalem elbıse- kalem etek gıyerım ozellıkleSaçmalık bence toptan. Ben yaptığım işin kalitesiyle varım ne giyersem giyerim kime ne? Benim için en azından, yaptığım işi iyi yapmamla başarılıyım, işyerim de omuzlarımın üstündekine değer veriyor. Bizim işyerine yazın şortla gelen adam, kısa etekle gelen kadınl var gayet herkes nasıl rahat çalışacaksa öyle giyinp geliyor. Bazı işlerde suit giymek gerekiyor eyvallah ama onda da bunun 5cm bacağı görünüyor buna saygı duymayalım gibi bir şey demek zaten gülünç. Toplumumuzun bu kadar yüzeysel olması utanç verici.
Bana anlatırken kaş göz işareti yapıyordu patronun odasını göstererek anlatıyordu, o mu söyledi dedim evet dedi.Patronun söylediğini nerden anladiniz sekreter kendi düşüncesini patronun üzerinden söylüyor olabilir mi
Bir patron olsam sekretere soyletmezdim hele ki hukuk bürosunda stajerim diyorsun hani öyle yol yordam bilinmeyen yer değildir bana sekreterin işguzarligi geliyor .Bana anlatırken kaş göz işareti yapıyordu patronun odasını göstererek anlatıyordu, o mu söyledi dedim evet dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?