Kıyafet yüzünden uyarı

bazı firma patronları tutucu olabiliyor, size öylesi denk gelmiş sanırım.. sizden önceki stajyer de muhtelemen o yüzden önceden ayrılmıştır,size bile öyle uyarı geldiyse

Diz üstü etek bence abartı veya uyarılacak bir kıyafet olduğunu düşünmüyorum. Ancak sekreterin davranışı hatta onun aracı olması hoş olmamış. Stajınız bitene kadar idare edin de sonrasını düşünürsünüz

Onlar Ankara adliyelerine hic ugramiyor galiba? Cuppenin altı komple boş gelecek nerdeyse kadin avukatlar ben bile dekolteyi severim utaniorum bakinca. Lombur lombur sallanan çatallar, etekler vulva hizasinda. Platform 20 cm ayakkabilar. Avukata mi geldik eskorta mi diye bi duraksiyorum. Her sey her yerde giyilmez yanisi. Senin anlattiginda hicbisey yok ama. Patrona sor bence boyle bi uyari aldim neler giymem yasak öğrenebilir miyim diye.

Patronun söylediğini nerden anladiniz sekreter kendi düşüncesini patronun üzerinden söylüyor olabilir mi

Konuyu görünce stajerlik zamanlarım aklıma geldi hâlâ içimde yaradır o günler. Giyimimden dolayı ( kesinlikle abartılı birsey yoktu) patronun karısı kıskançlığından stajımı iptal edip Yarıda bıraktı. Yarı dönem staj gördüğüme dair evrak bile vermemişti . Onun yüzünden stajdan muaf edildim. Böyle işgüzar kadınlara pabuç bırakmayın derim ben

Dizüstü etek de ne varmış.. tuhaf

Bu tarz bir uyarı almıştım. Hemde öğretmenleri mini etek giyen bir kolejden.
Sanırım bacaklarımı beğenmediler diye düşünmüştüm.

Bu mesajı beğenmemek istedim.
Ama bu sizu degil kıskanç kadına birtepki olsun istedim

Benim çalıştığım yerde bizim patron hiç birşey demezdi millet neler giyerdi.Çoğumuz kadın çalışandık.Meğer sonradan öğrendik adam sapıkmış.Böyleside var

Patronunuz kadın mı? Benim de böyle bir kadın avukat işverenim vardı ve saçımın dalgasına bile laf söylemişti kıskançlıktan.. var bu tarz insanlar..

Çok enterasan .Ama takılmayın

Patron değildir de uyaran, sekreter kıskançlığından patronun uyarisiymis gibi söylemiş olabilir

Ben asistanken başka bölümden bir hoca asistanları yok diye tüm şahsi ayak işlerini "Dekan Muhtelif yapsın dedi" diye sallayarak bana yaptırtırdı. E biliyorum ben de demediğini ama çömez bir asistansın, ne dekana sorabilirsin ne hocaya laf edebilirsin.

Bir gün tak etti. Yine geldi bunu Muhtelif yapsın dedi Dekan dedi. Ben de gözümü kararttım. "Öyle mi hocam, bana da dekan sakın başka bölümün işlerini yapma dedi, isterseniz berabet çıkıp soralım" dedim. Blöfümü yedi. Kekeleye kekeleye gitti kıl kuyruk.

Ondan sonraki iş hayatımda da o kadar çok gördüm ki. Şimdi ki dekan da "Rektör size zam yapmadı, ben çok ısrar ettim ama yapmadı" diyor. Rektörün haberi bile yok.

Böyle durumlarda sallıyorlar da sallıyorlar. O yüzden gidip direkt sormak lazım ki ben öyle yapıyorum.

Sekreterin işgüzarlığı olabilir yani. Hiç şaşırmam.

Büronun siyasi görüsü var

halbukı kalem etek veya kolsuz tek parcaa jile tarzı kalem elbıseler daha oturaklı duruyor sankı bana gozume oyle gelıyor daha hanım hanım duruyor sankı hep bana oyle gelmıstır bende hep kalem elbıse- kalem etek gıyerım ozellıkle

dunyayı yonetmeye calısan ego sorunu oldugundan herkesı yonetmeye calısan kendı dogrularını yaptırmaya calısan erkeklerın dikte sozlerını egıtım adı altında ınsanlara aktarıyorlar şaka gıbı

60-70-80 -90 yıllara bakınız kadınların gıyımıne hanı en cok ozlenen ınsanların cok saygılıydı saygın zamanlardı dedıklerı donemlere kadınlar dız boyu hatta dız ustu kalem etek elbıseler hep ... nasıl guzeller nasıl hanımlar o zamanların bıkınılerı elım kadar elbıseler mınıcık mayo gıbı seylerle dıscolara gıderlermıs

kıyafetlerde cm olcusu yapanların donemıne bakıyoruz gıyınıkken bıle cıplak olarak goruyorlar bızlerı lanetler

Bana anlatırken kaş göz işareti yapıyordu patronun odasını göstererek anlatıyordu, o mu söyledi dedim evet dedi.
Bir patron olsam sekretere soyletmezdim hele ki hukuk bürosunda stajerim diyorsun hani öyle yol yordam bilinmeyen yer değildir bana sekreterin işguzarligi geliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…