Kıyafet yüzünden uyarı

Patron malum görüşte, tutucu, kendi düşüncelerinin yansımalarını yanında çalışanlarında da görmek isteyen bir kişilikse olabiliyor maalesef. Ama önceki çalışanın oldukça rahat bir tarzı olması insanı düşündürüyor biraz

Yerinizde olsam konuyu patronun görüş ve kişiliğini esas alarak değerlendirirdim.

Eğer öyle bir insansa, giyiminizi ve tarzınızı sırf patron diye bir yabancının tarzına göre düzenlemek mi olur tercihiniz yoksa yeni ve modern bir ortama mı transfer olmayı tercih edersiniz bu sizin seçiminiz olacaktır.

Veya patron görüşü, tarzı, giyimi, kendi aile fertleriyle gayet açık ve modern bir imaj çiziyorsa gider sakin bir tonlama ve kendimden emin bir şekilde kendisine sorardım. Kısa ve net bir soru ile..Cevaba göre de yine giyimimi ortama göre düzenlemek ya da acilen daha özgür düşünceli, modern, haddini bilen insanların olduğu bir büro arayışına girmek gibi iki seçeneğim olurdu önümde. (Ben ikinci seçeneği tercih ederdim ama tabii ki herkesin seçimi kendi kişilik ve tarzına göre, kendine özeldir)

Üniversitede ikinci yılım sanırım.
Hem okuyor hem çalışıyorum yada tatil dönemiydi de eve mı gitmeyip ise devam ettim her neyse
Orada bir kız hastalanıyor iğnesini vuruyorum derdi oluyor derdini dinliyorum
Hoşlandığı müşteri geliyor seninki geldi sen ilgilen hadi diye pasliyorum
Mutlu oluyo filan .
Birgün bana ki benim işim asla değil onun vedigerlerinin işi olmasına rağmen
NEDİM BEY BULASİKLARİ ZORUNLU NİCK YİKASİN DEDİ GİT DE YİKA dedi

Öyle mi dedim Nedim bey bulaşıkları ben yıkayacakmisim serpil öyle diyor yanına da şahit almış benim görev tanimimda bu yok olsa zaten ise girmezdim ben üstüm o ast dedim.

Zorunlu ben hiç böyle bişey demedim bunu sana Serpil mi söyledi ? Dedi içeri doğru yöneldi

Ve ben o iş yerinde hep dikkat çeken calisandim patronumun kadın erkek tüm arkadaşları tarafından tavirlarimdan yaklasimlarimdan ötürü filan vs .

Anlatacaklarim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…