Bence öğretmen resmi olmalı. Öğrenciden ayrılmalı. Ne kadar resmi o kadar iyiStajyer her yerde ezilir bebeeemmmm... Benim kuzende şu an öyle
Niye lan hergun pantolon mu ütü yapacam gayet koyu renk bol kesim giyiyordum
Yemin ederim sinirden dagıldım suan. İki dünya savaşından sonraki japonya gibi dağıldım. İki ayaklı kanser hücreleri her yerdeler her yerde.İnanamıyorum olanlara... Sekreterin uydurması belki de dediğiniz gibi
Zehirli elma gibi mi meselaGenelde kıskançlıktan oluyor bu. Sekreterin işgüzarlığı bence. Kıskanmış seni. Bir şey verirse sakın yeme içme tamam mı? Önceki stajeri instagramdan vs bulup sorardım ben olsam.
Okulda kot zaten yasak da olay kot olayı değil,alenen kıyafetinden rahatsız olduk,çalışamaz olduk demeye getirmişler.Okulda kot pantolonun yasak olması bence gayet normal ama burada stajyerin kıyafetine karışması çok anlamsız.
Bu Sekterin uydurması değilse bende bişey bilmiyorum...
Ay Mune kızıyor ama kötü şeyler okuyup üfler içirir millet psikopat.Zehirli elma gibi mi mesela
Patron açısından kötüye yormak istemiyorum ilgisini çekmişim tahrik etmişim gibi ama direkt olarak bana söylese daha mutlu olurdum. Üstelik savunmaları da çok cirkindi çok rahatsız oldum açıkçası
Merhabalar bugün biraz tadımı kaçıran bir olaydan bahsetmek istiyorum.
Yaklaşık 1 aydır stajyer avukat olarak bir hukuk bürosunda çalışıyorum. Giyimime özen gösteren biriyim her zaman da çalıştığım ortama göre giyindim. Bugün ise dizimin biraz üstünde bir etek giydim ve patronum sekreter vasıtasıyla beni uyardı. Kendimi cidden çok kötü hissettim ilk kez böyle bir şey yaşıyorum çünkü. Sekreter güya kendi fikriymis gibi "biraz daha dikkat et buraya genelde erkek müvekkiller geliyor kapalı giysen daha iyi olur" falan dedi. Sonra bunu patronun kendisine söylediğini anladım sorunca da evet o söylememi istedi dedi. Yani üstümde abartacak bir şey yok bence, bir triko altina diz üstü etek ve siyah çorap giydim. Buna rağmen uyarı almak canımı çok sıktı. Bundan sonra ekstra dikkat ederim ama çalışma hayatına yeni girdim o yüzden sizinle de paylaşmak istedim yorumlarınız belki bu olayı o kadar da ciddiye almamami sağlar :)
Geçen katıldığım bir eğitimde eteğin ve teni gösteren her şeyin bunlara kısa kollu vs de dahil dress code olarak saygınlığının çok düşük olduğunu söylemişti hoca. Tamam istediğimizi giyelim de maalesef insanların bakış açısını değiştiremeyiz.
gercekten cok can sikici olmus. patron kadin mi? bazen ustunuzdekiler yakisinca da uyarma kilifi altinda kiskancliklarini sergiliyebiliyor insanlar.Merhabalar bugün biraz tadımı kaçıran bir olaydan bahsetmek istiyorum.
Yaklaşık 1 aydır stajyer avukat olarak bir hukuk bürosunda çalışıyorum. Giyimime özen gösteren biriyim her zaman da çalıştığım ortama göre giyindim. Bugün ise dizimin biraz üstünde bir etek giydim ve patronum sekreter vasıtasıyla beni uyardı. Kendimi cidden çok kötü hissettim ilk kez böyle bir şey yaşıyorum çünkü. Sekreter güya kendi fikriymis gibi "biraz daha dikkat et buraya genelde erkek müvekkiller geliyor kapalı giysen daha iyi olur" falan dedi. Sonra bunu patronun kendisine söylediğini anladım sorunca da evet o söylememi istedi dedi. Yani üstümde abartacak bir şey yok bence, bir triko altina diz üstü etek ve siyah çorap giydim. Buna rağmen uyarı almak canımı çok sıktı. Bundan sonra ekstra dikkat ederim ama çalışma hayatına yeni girdim o yüzden sizinle de paylaşmak istedim yorumlarınız belki bu olayı o kadar da ciddiye almamami sağlar :)
Yanlış konu sanırımCanım storylerden aileni ve onlara yakın olan kişileri engelle bazı insanlara laf anlatamazsın.
Herşey herkeste dikkat çekmiyor. Ben de mesela kot pantolon giydim diye uyarılmıştım. Söyledim bakın başkaları da giyiyor diye. Sonra yasaklandı komple ama ben söylemesem onların farkında değiller.Gözlemledim, benden önceki stajyer transparan üstler giyiyordu o yüzden eteğin sorun olusturmayacagini düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?