her hafta çıktığımda en az bir ayakkabı alıyorum engel olamıyorum kendime ortalama 100 ayakkabıya gidiyo e kışa girdik hırka kazakn alıyorum birer birer onlarada 100 gtse ayda 800 rahat harcıyorum malesef
elbiseleri nerden aldın canım bugünlerde elbiselere takmış durumdaım ama güzel bulamıyorumgeçenlerde kışlık alışverişime çıktım. tam 740 lira. bu paraya bir kot, 5 kazak, 1 etek ve 5 elbise aldım. ama kış bitene dek bayıldığım birşey olmazsa alışveriş yapmam. ama bu aralar uçmuş durumdayım. şimdi yok o kazağın altına bilmem ne renk body, yok o elbisenin altına bilmem ne renk çorap, çizme derdine düşmüş durumdayım. tabi bir de takılar var....
Hay maşallah.
Kıyafet için 800 lira gittiğine göre diğer harcamalar içinde bir o kadar gider zannımca.
Koç'ların torunu filanmısın bacım sen.
800 lirayla biz ev geçindiriyoz yav
Ayda 100 lira anca harcarım kıyafete. Yoksa evin yolunu bulamam valla.
elbiseleri nerden aldın canım bugünlerde elbiselere takmış durumdaım ama güzel bulamıyorum
elbiseleri nerden aldın canım bugünlerde elbiselere takmış durumdaım ama güzel bulamıyorum
hazır aklımdayken sorayım dedimKızlar alemsiniz.Bu topiği alışverişi durduralım diye açtım.Sizler alışverişe başlamışsınız yine
Kızlar alemsiniz.Bu topiği alışverişi durduralım diye açtım.Sizler alışverişe başlamışsınız yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?