Kıyafete aylık ne kadar yatırım yapıyorsunuz???

her hafta çıktığımda en az bir ayakkabı alıyorum engel olamıyorum kendime ortalama 100 ayakkabıya gidiyo e kışa girdik hırka kazakn alıyorum birer birer onlarada 100 gtse ayda 800 rahat harcıyorum malesef

Hay maşallah.

Kıyafet için 800 lira gittiğine göre diğer harcamalar içinde bir o kadar gider zannımca.

Koç'ların torunu filanmısın bacım sen.
800 lirayla biz ev geçindiriyoz yav

Ayda 100 lira anca harcarım kıyafete. Yoksa evin yolunu bulamam valla.

50-100 arası ayda.. taksit yaptırıyorum işte 100 ü geçmez genelde.

100-150 L arası genelde. Arada bazen uçtuğum oluyo ama çok uçmamaya gayret ediyorum.

ben indirimi beklerim hep. o zaman birden fazla parça alırım. aldıklarımda klasik parçalardır yani modası geçmeyecek hep giyilecek şeyler.(.mesela şuan bi siyah kumaş pantolon almam gerek ama almıyorum. çünkü 70 liralık pantolon kotonda geçen yıl indirimden 15-20 tlye düşmüştü. ozaman almıştım bi kaç tane.bu yıl da öyle yapıcam .o yüzden fazla para versem de acımam. tavsiyem şuki, gezin görün almayın tutun kendinizi. gözünüze kestirdiğiniz ürünlerin indirime ne zaman gireceğini takip edip kapın. ozaman çok para olsa da teselli edebiliyosunuz kendinizi. indirimden kaptım diyerekten.. :))

geçenlerde kışlık alışverişime çıktım. tam 740 lira. bu paraya bir kot, 5 kazak, 1 etek ve 5 elbise aldım. ama kış bitene dek bayıldığım birşey olmazsa alışveriş yapmam. ama bu aralar uçmuş durumdayım. şimdi yok o kazağın altına bilmem ne renk body, yok o elbisenin altına bilmem ne renk çorap, çizme derdine düşmüş durumdayım. tabi bir de takılar var....

elbiseleri nerden aldın canım bugünlerde elbiselere takmış durumdaım ama güzel bulamıyorum

Bazen ay olur hıc harcamam bazen cok harcarım..

Para bırıktırmek gereklı ama

Ben genclıgınde oyle dısarı cıkıp yemek yemek cok begensemde o kıyafetı almam benım para bırıktırmek dıyen ınsanlara uzuluyorum..

Genclıgımızde yemeyecegız gecmıyecegızde ne zaman yapacagız..

Yazın kıslık urunlerımız alırım kısın yazlıkları..

Oyle moda dıye sunu almam lazım demem..

Ama sevdıgın bırseyler olursada mutlaka alırım...

Kıyafet eskıyen bırsey ama her daım aynı kıyafetlerı gıymemde ruhumu sıkar...

valla ben çoğu şeyimi pazardan alırım bayramlık ve mont gibi şeyleri tabi mağazadan alırım ama indirimli olarak.paralarıda hep biriktirir çeyrek altın alırım.ben kıyafete harcanan parayı çöpe atılmış gibi düşünüyorum çünkü gerçektende mağzalar uçmuş durumda büyük pazarlarda o kadar çok çeşit varken milletin mağzadan kıyafet almasına akıl erdiremiyorum.tabi bazılarında marka takıntısı olduğundan normal geliyor.hiiiç işim olmaz valla.hem bide mağzada satılan bişeye bi bakıyosun herkeste var.

aslında öyle zebgin flnda değilim nerde koçun torunu olmak valla aslında evlenene kdr ne alsam kar sonra çoluk çocuk olunca aman ben gymiyeyim çocuuğum giysin derim hiç alamam :)

slm kızlar önceleri cok para harcardım kıyafete özellikle bekarken ama cok gereksiz oldugunu düşünüyorum artık dolaptaki kıyafetleriz bize 10 yıl rahat yeter herhalde artık cok fazla almıyorum sadece bişeyı cok cok begenirsem alıyorum

off ya bende çok alışveriş yapmayı seviyorum gözüm doymuyor annem çok kızıyor bana alma diye heleki şimdi internetten aldığımda kredi kartına alıyorum kötü oluyor aldığım 600 tl maaş devletin verdiğiyle655 oluyor hemen hemen yarısın elan eve veriyorum ee kredi kartı,dersane derken bana bişe kalmıyor açıkcası
tabi çeyizimede nevresim takımı alıyorum 2 ay sonra çamaşır makinesi alıcam kızlar veya çeyrek alıp koyucam bakalım inş.yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…