Kıyafete aylık ne kadar yatırım yapıyorsunuz???

kızlar bende 650 tl maas alıyorum.
aldıgım gun hemen 2 ceyrek 50 dolar alırım cebımde olunca harcıyorum cunku.
ayın sonuna kadarda bozuk para bırıktırırım ay sonunda 50dolarda bozuklarla alırım 350tl falan yatırım yaparım.kalanda zaten yol yemek ve kıyafete gıdıyorrr.

ben hep derım erkek neyse hamallık yapar parayı kazanır ama bız bayanlar oyle degılız kıyıda kosede kesın olması gerekıyor

Kredi kartım yok sanırım bu avantaj benım için çünkü olmuş olsaydı kesin harcardım . Ama kart olmayınca cebimde para varsa harcıyorum yoksa baka baka geri dönüyorum . Maaş olarak aldıgım para çok çok az .. Ama ona rağmen her ay 1 çeyrek altın koyuyorum kenara. Birde bozuk para birikimi yapıyorum . Alışverişte para harcamamak içinde mümkün oldugunca mağazaların önünden bile geçmiyorum .:) Elimde olanlarla idare etmeye çalışıyorum. Sonuç olarak uzun zamandır alışveriş yapmıyorum:

Bende artık çıldırcam kendime dur demek imkansız

her ay aldığım 1000 TL den fazla para nasıl oluyorsa kuruş bile kalmadan bitiyor Eskiden 3 - 5 kuruş biriktirirdim şimdi oda yok hep boşa harcama yapıorum ne dengesizim biliyorum bugünlerimi mumla arayacam kenara atıp ilerde sıkıntı çekmemek var ama olmuoo çözüm söyleyin lütfen

İhtiyaçlar hiç bitmediği için,aylık en az 300 TL gidiyor. Maalesef sezonda, indirim dönemini beklemeden almak zorunda kalıyorum (bedeni kalmıyor :84: ).

Ben biraz (tamam itiraf ediyorum fazlaca) ayakkabı hastasıyım...

4 tane çizmem, 2 kısa botum var bu sene. 4ünü geçen sene aldım ama
Benim için ayakkabı-çanta uyumu üstümün birbiriyle alakası çok önemlidir... :78:
En sevdiğim huyum outletten alışveriş
1 fiyatına 2 adet alırım huyumdur.
Annem bile şaşırır nasıl buldun diye
Çok da para vermem asla kıyafete...
Ucuz ama çoktur kıyafetim o ayrı

ben şu anda kıyafete çok cüzi miktar harcıyorum ama kendi paramı kazandığımda çok harcarım gibi geliyor :)
en azından hevesimi alana kadar.
ama abartıya kaçmamak lazım. marka alıcam diye aşırı masrafa gerek yok......

kıyafete fazla para vermem .. ceyize veriyorum malesef cogunu .. ayda 100 tl ancak harcıyorum kıyafete bazı aylar 0 harcama yapıyorum birşey almıyorum..
borclar vs gidiyor zaten maaşta.altın alıp kenara atayım bende iyi fikir oldu sayenizde.

öğrenci olduğum için maaşım yok harçlığım var sık sık mağazalara bakarım uygun gördüğüm bir şey olursa alırım genelde kıyafet ihtiyaçlarımı babam karşılıyor ve oldukça sık yapıyor bunu çok mutlu oluyorum alışverişe hayır diyemiyorum ama vicdanım acımaya başladı çünkü giycek çok fazla şeyim var ama annemin babamın yok onla riçin öenmli dğeil bu ama bencillik yapıyorum almayalım demiyorum üstellik iş ortamımd ayok yani he rgün başka başka giyinme derdim olsa anlıcam da öyle de yok gerçekten çok kıyafetim var keşke giysem hepsini ama bir kazağı kış boyunca 2kere giymiyorumdur bile kendime çok kzıyorumbu ay tahminimce babama 200tl yaptırmışımdır birde anneme bot aldırdım o da 100lira birde çanta aldırdım 40lira o da yani bu ay çok vicdan azabı çekerek söylüyorum 340lira harcamışım ama o 400ü bulmuştur başka şeylerle bir daha yaza kadar hiç bir şey almıcammm

ben buraya hiç yazmiyim, okudukça fenalık geliyor bana .. biri bana dur desinnnnnn litfennnn alışveriş yapmak istemiyorummmm artık

bu konudan ben de muzdaribim, dürtü kontrol bozukluğu yaşadığımı düşünmeye başladım.. tutamıyorum kendimi resmen.. aldığımda çok pahalı şeyler almıyorum, genelde indirimli oluyo ama yine de toplamda abartmış oluyorum olayı..

kredi kartıma her ay 200-300 arası extre geliyor ama bunların hepsi 5 ve üzeri taksitle alınmış ürünlere ait oluyor.
genelde maximum taksite böldürüyorum ki daha çok cicis alabileyim
dışarı çıktığımda mutlaka eve yeni bir şey ile dönerim.
bu yaşıma kadar 'ihtiyaçtan' aldığım ürün sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
böyle yetiştirildim,anam da benim gibidir
bazen kabinde deneme yaparken öff yeter diye delirdiğim olur ama bu krizim en fazla 3 gün sürer.
kışa girerken yazlık,yaza girerken kışlık almaya çalışırım.millet hep benle alay eder ama doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:
kızlar bende bu konudan müzdaribim evlenelı 1 yıl oldu 3 aylık prensesim var ama yınede duramıyorum ıkıye katlandı hem kızıme hem bana durmayı basaranlar varmı varsa nasıl:2:

kızlar bende bu konudan müzdaribim evlenelı 1 yıl oldu 3 aylık prensesim var ama yınede duramıyorum ıkıye katlandı hem kızıme hem bana durmayı basaranlar varmı varsa nasıl:2:

Efenime söyliyim durmayı şöyle başarabilirsiniz,elinizde para kalmayınca mecbur kalıyorsunuz şekerim. Canınız almak istiyor ama elinizde para kalmayınca kıyafet size koca bir "naniiiiiiik, naniiiiiik" çekiyor, sizde baktığınızla kalıyorsunuz. "Ah seni bir elime geçirirsem varyaaaa" diyorsunuz ama geçiremiyorsunuz. Size sıra gelmiyor çünkü. Çocukların masrafından kredi masrafından, mutfakmış doğalgazmış, benzinmiş, faturaymış, taksitlermiş ohooooo uzar gider bu liste. Ay sonunda avucunuzu yalıyorsunuz.

Daha öncede dediğim gibi en iyi ihtimal 100 lira masrafım olur kıyafete.

Hoooooffff niye ben multimilyarder biriyle evlenmedim ki, ne işim vardı sanki öğretmenle

bende kıyafetleri çok severim ama yinede kendimi tutmaya çalışıyorum..elimden geldiğincede değişik kiyafetler giymeye çalışıyorum buda ayda en fazla 150 ya da 200 bulur oda her ay değil bazen 50 tl bile bulduğu oluyor..zaten daha yeni girdim işe...paramın kıymetini çok iyi anladım..
kendi paran olması çok güzel ama canın çıkıyor o parayı alabilmek için,harcarken iki kere düşünüyorum..

yaklasik 6 aydir aldigim kiyafet sayisi 10nu gecmez...
para yok cicis yok...
gecen sene ipin ucunu kacirdim, alis veris krizine girdim
5000 bin euro kredi kartina borc yaptim simdi öde babam öde :)

cok aptalmisim cok, simdi cikiyor acisi tek tek

Hastalık gibi bir şey bu başlayınca bırakılmıyor ..

gercekten öyle. ama ben bu yüzden yarim senedir cok sIKinti cektim,onca aldigim sey dolabimda duruyor
ve su an yasadigim sIKIntilarima deger mi diyorum? HAYIR
kesinlikle degil...

siz siz olun paranizi tutmasini bilin, ben cok pismanim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…