- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi sensizlink
-
aynilarini evliligimin ilk yillarinda bende yasadim bir erkegin karisina cok abes olmadikca kiyafetine karismasina ve bunu asagilarcasina ve emredercesine yapmasini hazmedemiyorum ben. sevgi dolu soylese saka ile karisik soylese yuruyuse ciktiginizda elini tutarken munasip dille soylese ve sirf egosunu tatmin icin degilde gercekten bir sorun varsa soylese cok mu zor boyle erkek olmak yaaKızlar ya sinirden elim ayağım titriyor..
Eşimle dışarı hava almaya çıkacaktık, üzerimde eşofman ve polar vardı.. Üzerime mont alıyordum.. Bana arkanı kapatacak uzun bişey giy dedi..
Kıyafetime uyacak uzun bişeyim yok dedim, o Zaman çıkar değiştir dedi.. Üşüyorum zaten uğraştırma beni dedim..
Öyle çıkamazsın gitmiyoruz o Zaman dedi.. Tamam dedim kendi de üstünü çıkarıp her zamanki gibi kavga edince yaptığı hareket gitti salona oturdu benim yanıma gelmedi.. Acayip sinirlendim senin derdin ne ya bunun için mi evlendin benle dedim.. Altımızda dedemnler oturuyor yaşlı insanlar.. Onları üzmemek için uzatmadım.. Evden git ya çık dışarı dedim..
Bugün dışarıda yatacağım bu soğukta dedi bi hışımla gitti üstünü değiştirdi çıktı..
Ada'm gibi konuşmuyorsun oturup konuşalım dedim.. Öfkene yenilip beni kovmayacağın Zaman haber ver o zaman gelcem eve dedi.. Gitti ses yok.. Ne yapayım ben ya çok sinirliyim çok kötüyüm ne olur akıl verin..
.. Buna takılmak gerçekten ilginç.. Tebrikler..ada'm ne demek adam kelimesindeki "m" harfi iyelik eki filan da ben mi bilmiyorum?
tamam cnm sen üstüne düşeni yapmışsın hatani düzeltmeye çalışmışsın artık top esinde.Annem Aradı ve anladı bir sıkıntı olduğunu anlat dedi anlattım hava çok soğuk çağır konuşun dedi, işte merhametimden dolayı...
Aradım beyefendi açmadı bile telefonumu mesaj attım sonra nazlanarak açtı.. Gel konuşalım dedim ben senin gel deyince gelecek git deyince gidecek oyuncağı değilim dedi..
Bugün gelmeyeceğim yarın gelirim dedi yarın da gelme istersen paşa gönlün bilir dedim..
Bi laf ettin beni kovdun bari arkadında dur dedi.. Madem bu kadar cesursun dedi..
Cesaretimi tahmin bile edemezsin. Merhametimden aradım şuandan itibaren arayacak insan değilim dedim.. Kapattım telefonu .. Yani uzlaşma niyetinde değil ..
olsun siz yapilmasi gerekeni yaptiniz cagirdimiz yapmasaydiniz sonrasinda kendinizi suclu hissederdiniz..oda gururuna yediremedi anlasilan nerde kalicakki arkadasi falan varmi ailesi yakinmiAnnem aradı .. Ve ses tonumdan anladı canımın sıkkın oluşunu ne oldu dedi ve anlattım hava çok soğuk ara konuşun dedi.. Beyefendi telefonumu bile açmadı 2 defa aradım mesaj attım meşgule felan bıraktı.. Son defa arayışımda açtı.. Neymiş bugün gelmeyecekmiş o benim oyuncağım değilmiş gel deyince gelip git deyince gidecek.. Bana bi laf ettin beni kovdun bari arkadında dur dedi.. Merhametimden aradım cesaretimi tahmin bile edemezsin dedim.. Yani gözünde yüzsüz gibi birşey oldum ..
Annem Aradı ve anladı bir sıkıntı olduğunu anlat dedi anlattım hava çok soğuk çağır konuşun dedi, işte merhametimden dolayı...
Aradım beyefendi açmadı bile telefonumu mesaj attım sonra nazlanarak açtı.. Gel konuşalım dedim ben senin gel deyince gelecek git deyince gidecek oyuncağı değilim dedi..
Bugün gelmeyeceğim yarın gelirim dedi yarın da gelme istersen paşa gönlün bilir dedim..
Bi laf ettin beni kovdun bari arkadında dur dedi.. Madem bu kadar cesursun dedi..
Cesaretimi tahmin bile edemezsin. Merhametimden aradım şuandan itibaren arayacak insan değilim dedim.. Kapattım telefonu .. Yani uzlaşma niyetinde değil ..
Ailesine tartışmamızı yansıtan biri değil .. Oray'a gitmemiştir , nerdesin dedim dışardayım dedi.. Yanından ses felan gelmiyordu ama .. Tek başına sanırım, arkadaşı felan da yok öyle.. Araba evin önünde arabada olduğunu düşünüyorum ama olmayadabilir tabiolsun siz yapilmasi gerekeni yaptiniz cagirdimiz yapmasaydiniz sonrasinda kendinizi suclu hissederdiniz..oda gururuna yediremedi anlasilan nerde kalicakki arkadasi falan varmi ailesi yakinmi
Çok teşekkür ederim ya, çok saolun. Dediğiniz gibi ben üzerime düşeni yaptım.tamam cnm sen üstüne düşeni yapmışsın hatani düzeltmeye çalışmışsın artık top esinde.
lutfen sende sakinlesmeye çalış. inan insan
sinirliyken kontrolü kaybediyor sonradan pisman olacağı seyler yapiyor. ılık bi dus al, yat uyu.eşin de siniri gecince gelir elbet
belliki kovmani gururuna yedirememis o da.
yok birçok kullanıcıda da gördüm ondan yazdım. acaba benim bilmediğim bi anlamı mı var diye.. Buna takılmak gerçekten ilginç.. Tebrikler..
Telefon t9 modunda ve O kelimeyi yazdığım an o şekilde çıkıyor derdimi anlatmaktan da ona dikkat edip düzeltemedim..
Bu tartışmanın buraya varmaması gerekiyordu. Ayri odada duruyorduysa bırakıcaktın kendi haline. İki tarafta sakinleşince tekrar konusulurdu. Altı üstü bir kıyafet.
Eşi kıyafete karışmayan var mı diyenler olmuş. Benim eşim karışmıyor çünkü giyimdeki ölçülerimiz birbirine yakın. Evlenmeden önce çiftlerin birçok konuda birbirine dürüst olmadığını düşünüyorum ve bu tam bir yalancılık.
Bir insani evlenmeden, aynı eve girmeden tanımakta kolay birsey değil. Bende esimin farkli huylarini gordum, O da benim farklı huylarımı gördü.
Ama sevgiliyken full serbestlik, evlenince karışıp durmak buna dahil değil. Bu anca iki yüzlülük, yalancılık, köprüyü gecene kadarcılıktır. Ben normal bulmuyorum.
Hayır anlamı yok iPhone telefonlarda bazı kelimeler böyle çıkıyor.. Hızlı yazmak için de çoğu Zaman dikkat edilmiyor. Aslında dil kurallarına dikkat eden biriyim, fakat dediğim gibi konumdan buna sıra gelmedi..yok birçok kullanıcıda da gördüm ondan yazdım. acaba benim bilmediğim bi anlamı mı var diye
Haklısınız.. Nişanlılık, sevgililik döneminde de ben bunun sinyallerini hafif hafif alıyordum dar giyindiğimde bu ne böyle dar gibi birşey derdi beğendim giyiyorum dediğimde kapatırdı çenesini..
Çünkü biliyordu ki uzatsa sonu ayrılıkla sonuçlanacak .
Bugün bile öfkeme yenilip evden kovdum ki o Zaman beni bağlayan hiçbir şey yoktu..
Benim eşimde aynı canım hemen bakar uzun birşey giy der yada degiştir der bende gider degiştiririm. Eger onun gözünde normal ise kıyafet ses çıkarmaz. Canım giyseydin madem hırkayı defileyemi çıkacaksın o uymaz bu uymaz biraz daha ılımlı olmalıydın bence mutsuz olmuşsun sonunda.Kızlar ya sinirden elim ayağım titriyor..
Eşimle dışarı hava almaya çıkacaktık, üzerimde eşofman ve polar vardı.. Üzerime mont alıyordum.. Bana arkanı kapatacak uzun bişey giy dedi..
Kıyafetime uyacak uzun bişeyim yok dedim, o Zaman çıkar değiştir dedi.. Üşüyorum zaten uğraştırma beni dedim..
Öyle çıkamazsın gitmiyoruz o Zaman dedi.. Tamam dedim kendi de üstünü çıkarıp her zamanki gibi kavga edince yaptığı hareket gitti salona oturdu benim yanıma gelmedi.. Acayip sinirlendim senin derdin ne ya bunun için mi evlendin benle dedim.. Altımızda dedemnler oturuyor yaşlı insanlar.. Onları üzmemek için uzatmadım.. Evden git ya çık dışarı dedim..
Bugün dışarıda yatacağım bu soğukta dedi bi hışımla gitti üstünü değiştirdi çıktı..
Ada'm gibi konuşmuyorsun oturup konuşalım dedim.. Öfkene yenilip beni kovmayacağın Zaman haber ver o zaman gelcem eve dedi.. Gitti ses yok.. Ne yapayım ben ya çok sinirliyim çok kötüyüm ne olur akıl verin..
Etrafta 3.5 yasindaki cocuga tecavuz eden tipler oldugu surece, insanlarin art niyetle bakabilecegini tahmin etmek icin art niyetli olmaya luzum var mi? Siz birini bir kotuluge karsi uyarırken ben de o kafadayim mi demis oluyorsunuz?Gece gece donla çıksan kim görcek seni allah aşkına bahane üretmeye yer aramış herif resmen...
Ben böylelerini konu sahibi kusura bakma ama pis gözlü olarak görüyorum...
Milletin k.çına başına pis pis bakan adamlar Kendi karılarını örtmeye çalışıyorlar "kişi karşısındakini kendisi gibi görür" misali...
Gece gece donla çıksan kim görcek seni allah aşkına bahane üretmeye yer aramış herif resmen...
Milletin k.çına başına pis pis bakan adamlar Kendi karılarını örtmeye çalışıyorlar "kişi karşısındakini kendisi gibi görür" misali...
Gece gece donla çıksan kim görcek seni allah aşkına bahane üretmeye yer aramış herif resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?