Kıymet Bilmeyen Eş

Kaliteli kıyafetleri ama mesela 2 sene önce alınmış olan kotu da var. Önceliği ona verebilir. Pazar sadece bir örnek orada yerler çamur vs. Daha kolay eskiyor her yere giyince. Benim derdim malının kıymetini bilsin. Özenli olsun. Yerine göre giyinsin ki hemen eskimesin. Ondan sonra benim kıyafetlerim eski güzel değil demesin bana. Eski püskü kıyafetlerle gezsin düşüncesinde değilim asla. :KK200:
Seni anliyorum , ayni sorunu annecigim babam da yasamisti. Kiyafetleri kol izi olur yada sigara kokardi.. Takim elbiseleri, ayakkabilari boyasiz olurdu. Yerine gore giyilmeyen kiyafetler gercekden yipranmis ve kotu duruyor.bizlerde hani bu gun soyle bir toplantim var ozel soforum elbiseyi magazadan getirsin giyeyim ekonomisin de degiliz ..o kafadan olanlar yaziyor anlasilan..marjinal kafalar ve hayatlar iste..:) bir cozum bulamadi Annem ,babacigim hala ozensiz giyinir onem vermez..

Ben seni çok iyi anlıyorum. Eşime ayakkabı falan aldığımız zaman çift almaya çalışırım. Değişerek giysin de daha uzun ömürlü olsun diye. Bir haftalık ayakkabıları görsen dersin ki yazık adama üst baş alacak parası yok. Yağmur yağarken köpek gezdirmeye bez ayakkabıyla gider, çamur içinde döner. Yahu giysene eski botlarını, spor ayakkabılarını. Yok yok yok. Bağcıklarını öyle sıkar ki yeni ayakkabıların bağcıkları zedelenir kopar. Ona sorsanız çekiştirmekten değil, ip kalitesiz.

Çok şükür ikimiz de çalışıyoruz kazanıyoruz. Ama bir haftada eşyaların içine etti mi ben de deliriyorum.

Sen nasıl halledersin bilmem, ben pes ettim. İnsan içine çıkan o, nasıl istiyorsa öyle yapsın.

Resmen eşimi anlatmışssınız. Laf dinlemez. Konuşunca da dır dır oluyor adı. Sinirlerimi bozmaktan başka bir işe yaramadı şu zamana kadar. Benim hiç hoşuma gitmiyor ben düzgün görünüyorsam onun da öyle olmasını istiyorum. Bakalım nasıl halledicem artık.

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir forumu takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Gerçekten farklı bakış açıları ile yaklaşıyorsunuz konulara onun için ben de size içimi dökmek istedim. Konu şu ki eşim özellikle kıyafetlerinin hiç kıymetini bilmiyor. Örneğin yeni bir ayakkabı mı aldı onu pazara giderken de giyiyor arkadaşları ile de buluşmaya giderken de özel bir yere giderken de. Aslında söylemek istediğim şey şu her şeyini bir anda tükettiği için dolabında özel zamanlarda giyilecek güzel şeyleri olmuyor bu sefer de benim hiç güzel kıyafetim yok diyor. Çünkü her yere nereye gittiği önemli olmaksızın en güzelinı en yenisini giyip gidiyor. Bu ayakkabı örneğini her şey için uyarlamamız mümkün. Her giydiği çok uzun yıllardır varmış gibi eski duruyor. Bu konuda kendisini defalarca uyarmama rağmen beni dinlemiyor. Ne yapsam da bu özelliğinden vazgeçirirsem eşimi? Daha bu sabah bir yere gidecekti bak giyme onu şunu giy dememe rağmen bildiğini okudu sinir oldum resmen. Lütfen aman derdin bu mu şeklinde yorumlar gelmesin. Çünkü bu da hatırı sayılı bir maddiyata mal oluyor bizim için. Bu saydığım bütün şeyler için geçerli. Bi tek teknolojik aletlerin kıymetini bilir. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Benim enistem takim elbiseyle arabanin altina girerdi. Napacaksiniz biliyormusunuz. Temizlemeyeceksiniz bir sure. Oda ondan sonra giyilecek hic bir seyi kalmadiginda nerde ne giyilir ogrenecek.

Back
X