Kıymetlenen çocuk

Evet. Ama beni kendi ülkem boşadı :) yani burda dogumdan sonra dava actim hemen ve tek celsede bosadi hakim beni. Esim yoktu. Velayet de bana verildi. Nafaka da var odemiyor ama umrumda degil.

türkiyede de ayriyetten bi bosanma islemi gerekiyor. konsolosluga danisin, yoksa orda hala evli sayiliyorsunuz yani tr de

Hic bi sekilde takip etmiyorum ki. Ne paylasti ne etti hic bilmiyorum. Tehditleri haric baska hic bisey bilmiyorum kendisiyle ilgili. Hergün farkli numaralarla arayp msjlar atip havliyo sadece

Numarani değiştir o halde. Mail adresini bile değiştir. Hiç bir şekilde seni bulamasin. Artik bundan sonra sperm donorundan farki yok.

Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar. O kadar canım sıkkın ki bi hışımla üye oldum. Yazımdaki hataları görmezden gelirseniz mutlu olurum. Aslında uzun uzun da yazabilirim ama kimseyi sıkmak istemiyorum kısa özet gecicem. Farklı bi ülkede dogdum büyüdüm. Türkiyede tatilde tanıstım eski esim olan sahısla. Neyse sevgililik donemi derken evlendik hamile kaldm beni istemedi kısaca kapının onunde koydu karnımda bebegimle, dogudugum ulkeme döndum ailemin yanına. Dogurdum cocugumu kendi başıma. Annem baktı ben çalstım, sıfırdan basladım hayatıma. 2 yasına kadar gormedi aramadi ne beni ne çocugumu. Ben takip ettigimde sosyal medyadan, gününü gün ediyordu her gece baska kadınlarla barlarda orda burda. Canım ozamanlar çok yandı ama hangi kafayla bilmiyorum kuzumun 2.yas dogum gununde aradı tekrar konuşmaya basladık 2 günde tekrar barıstık ( kac yıl oldu gencligime verin kızmayın affettim diye) herseyimi bırakıp ikinci kez döndüm Türkiyeye. Gittigim ilk gün başladı yine içki, bar, kumar, esrar.. herşey vardı. Cocugumla degil ilgilenmek gece 3 te hastalandıgında ugrasamam diyip bizi taksiye bindirip hastaneye gönderen insan. Yani anlatsam sabah olur. Kısaca sevmedi cocugumu. 6 yaşına kadar her günümüz böyle geçti, hergün kavga, içki masaları, esrarlı kafalar, kavga neler neler.. en sonunda bizi gece sokaga koydugunda dayanamadm kuzumu aldm ulkeme döndüm, 1 yıl oldu hayatimi duzene soktum. Ve yine basladı.. asla mutlu olmucaksın o cocugu alayım gör tehditleri. Ya yanıma dönersin yada alırım ben bakmazsam bile devlet bakar ama sana yar etmem lafları. Ne yapıcam bilmiyorum canım sıkkın paylasmak istedim cünkü annemler hariç kimsem yok. Belki sizlerin sayesinde sıkılan canım duzelebilir biraz. Velayeti bende, alamaz insallah cocugumu. Degil mi? Uzun oldu okuyanlarin zamanını caldim hakkinizi helal edin. Ve iyi yillar herkese bu arada..
Sana bildiğin zarf atıyo.Hiç birsey alamaz senden sen sadece ona birdaha inanma .

Çocuğu alması imkansız,siz delilleri ss alın.Sosyal medyadan görüntüler konuşmalar vs. olur.Sonra da engelleyin,hayatınıza bakın.Yazık çocuğunuz da gerginliği hissediyordur

Merak etme oyle bir babaya devletin cocuk verecegini hic zannetmiyorum .
Icin rahat olsun.
Sen bol bol delil toplamaya bak .
Sana yazdiklarini silme,ses kayitlari kaydet.
Bu adama baba demeyi birak insan bile demek istemiyorum ..
Serefsiz kopek !

Gelirim yeterli herşeyim var çocuguma bakmak icin. Alamaz alamiycagını biliyorum, yahu cocugumuzu tanımıyor ki. Sadece canımı sıkmasına bile yetiyo bu lafları. Asla dönmem o hatayı bir kere yaparım. Ama anlamiyorum, bir insan bu kadar kötü olabilir mi?
Anlattığınız tipte içkici esrarcı bir adama imkanı var mı verirler mi hiç kafanızı yormayin siz önünüze bakın çocuğunuz adına da sevinin böyle bir insanla büyümedi ne güzel .Birde başka ülkeye gidip kurtulmuşsunuz o da bir artı yoksa size dayanabilirdi.

Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar. O kadar canım sıkkın ki bi hışımla üye oldum. Yazımdaki hataları görmezden gelirseniz mutlu olurum. Aslında uzun uzun da yazabilirim ama kimseyi sıkmak istemiyorum kısa özet gecicem. Farklı bi ülkede dogdum büyüdüm. Türkiyede tatilde tanıstım eski esim olan sahısla. Neyse sevgililik donemi derken evlendik hamile kaldm beni istemedi kısaca kapının onunde koydu karnımda bebegimle, dogudugum ulkeme döndum ailemin yanına. Dogurdum cocugumu kendi başıma. Annem baktı ben çalstım, sıfırdan basladım hayatıma. 2 yasına kadar gormedi aramadi ne beni ne çocugumu. Ben takip ettigimde sosyal medyadan, gününü gün ediyordu her gece baska kadınlarla barlarda orda burda. Canım ozamanlar çok yandı ama hangi kafayla bilmiyorum kuzumun 2.yas dogum gununde aradı tekrar konuşmaya basladık 2 günde tekrar barıstık ( kac yıl oldu gencligime verin kızmayın affettim diye) herseyimi bırakıp ikinci kez döndüm Türkiyeye. Gittigim ilk gün başladı yine içki, bar, kumar, esrar.. herşey vardı. Cocugumla degil ilgilenmek gece 3 te hastalandıgında ugrasamam diyip bizi taksiye bindirip hastaneye gönderen insan. Yani anlatsam sabah olur. Kısaca sevmedi cocugumu. 6 yaşına kadar her günümüz böyle geçti, hergün kavga, içki masaları, esrarlı kafalar, kavga neler neler.. en sonunda bizi gece sokaga koydugunda dayanamadm kuzumu aldm ulkeme döndüm, 1 yıl oldu hayatimi duzene soktum. Ve yine basladı.. asla mutlu olmucaksın o cocugu alayım gör tehditleri. Ya yanıma dönersin yada alırım ben bakmazsam bile devlet bakar ama sana yar etmem lafları. Ne yapıcam bilmiyorum canım sıkkın paylasmak istedim cünkü annemler hariç kimsem yok. Belki sizlerin sayesinde sıkılan canım duzelebilir biraz. Velayeti bende, alamaz insallah cocugumu. Degil mi? Uzun oldu okuyanlarin zamanını caldim hakkinizi helal edin. Ve iyi yillar herkese bu arada..
Devlet esrar kullanan birine cocuk emanet etmez merak etmeyin siz geri dönun diye yapıyor

alamaz tabi uyuşturucu kullanan bir baba? bide başka ülkedeymişsin izini kaybettirmen kolay olur.Kapat sosyal medyanı.

nasıl alacakmış ki? dava açmaya parası yetmez esrarkeşin
ya bi de bunca lafı duyacak kadar onu dinleyip, önemsediniz ya helal yani. hangi ülkede yaşıyorsunuz adam mı kalmadı dünyada gelip türkiyenin esrarcısını bulmuşsunuz. o zaman yine gel dese yine gidersiniz ortada çocuğun psikolojisini düşünen kimse yok. koca koca insanlar oyunca etmişsiniz.
ben sıfırdan başlayayım mantığı yok hep bi göz bu adamın üstünde belli.

Oyle de. Sonucta Turkiyem benim de ülkem, cocugumu göturemicem mi tatile, sırf bana pislik olsun diye kacırırsa, neler göruyoruz. O ihtimal bile korkunc. Devletin ona cocuk vermiycegini biliyorum, kan testi yapsalar alkol uyusturucu hepsi cıkar. Ama işte hayat mahvetmek cok kolay, top gibi oynadı oynamaya da devam ediyor

ne alakası var yahu. iletişim kurmadıktan sonra tr de nereye tatile geldiğinizi nereden bilecek?

Kararda görme günü yazmıyor. Sadece velayeti bende diye bir karar ve baglanmıs bir nafaka var (odemiyor ama istemiyorum da).
Adamin tek bir olumlu yaklasimi yok cocuga karsi, hangi mahkeme napsin ona.
Tr ye grlince dikkat edin ama olur mu? Haberi olmasin asla. Hatta gelmeyin. Adamin kaybedecek bir seyi yok. Yavrunuz da korkmus kiyamam.

Başka ulkedesiniz nasıl alacak çocuğu?
Telefon numaranızı değiştirin , sosyal medya hesaplarınızı kapatın , hiçbir şekilde de Türkiye'ye gitmeyin , nasıl bulacak da alacak?

Oyle de. Sonucta Turkiyem benim de ülkem, cocugumu göturemicem mi tatile, sırf bana pislik olsun diye kacırırsa, neler göruyoruz. O ihtimal bile korkunc. Devletin ona cocuk vermiycegini biliyorum, kan testi yapsalar alkol uyusturucu hepsi cıkar. Ama işte hayat mahvetmek cok kolay, top gibi oynadı oynamaya da devam ediyor
Çocuğunuz büyüyen kadar gitmeyin tatile Türkiye'ye

kın paylasmak istedim cünkü an

Velayeti sendeyse bişey olmaz bence de sana ulaşabiliceği tüm yolları kapat görmek istiyosa mahkeme kararıyla görsün sizi böyle kapı önüne koyduysa canını sıkma düşünme onu hiç önüne bak hayatını yaşa yeni yılla birlikte yeni hayatın olur inşallah

Back
X