Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar. O kadar canım sıkkın ki bi hışımla üye oldum. Yazımdaki hataları görmezden gelirseniz mutlu olurum. Aslında uzun uzun da yazabilirim ama kimseyi sıkmak istemiyorum kısa özet gecicem. Farklı bi ülkede dogdum büyüdüm. Türkiyede tatilde tanıstım eski esim olan sahısla. Neyse sevgililik donemi derken evlendik hamile kaldm beni istemedi kısaca kapının onunde koydu karnımda bebegimle, dogudugum ulkeme döndum ailemin yanına. Dogurdum cocugumu kendi başıma. Annem baktı ben çalstım, sıfırdan basladım hayatıma. 2 yasına kadar gormedi aramadi ne beni ne çocugumu. Ben takip ettigimde sosyal medyadan, gününü gün ediyordu her gece baska kadınlarla barlarda orda burda. Canım ozamanlar çok yandı ama hangi kafayla bilmiyorum kuzumun 2.yas dogum gununde aradı tekrar konuşmaya basladık 2 günde tekrar barıstık ( kac yıl oldu gencligime verin kızmayın affettim diye) herseyimi bırakıp ikinci kez döndüm Türkiyeye. Gittigim ilk gün başladı yine içki, bar, kumar, esrar.. herşey vardı. Cocugumla degil ilgilenmek gece 3 te hastalandıgında ugrasamam diyip bizi taksiye bindirip hastaneye gönderen insan. Yani anlatsam sabah olur. Kısaca sevmedi cocugumu. 6 yaşına kadar her günümüz böyle geçti, hergün kavga, içki masaları, esrarlı kafalar, kavga neler neler.. en sonunda bizi gece sokaga koydugunda dayanamadm kuzumu aldm ulkeme döndüm, 1 yıl oldu hayatimi duzene soktum. Ve yine basladı.. asla mutlu olmucaksın o cocugu alayım gör tehditleri. Ya yanıma dönersin yada alırım ben bakmazsam bile devlet bakar ama sana yar etmem lafları. Ne yapıcam bilmiyorum canım sıkkın paylasmak istedim cünkü annemler hariç kimsem yok. Belki sizlerin sayesinde sıkılan canım duzelebilir biraz. Velayeti bende, alamaz insallah cocugumu. Degil mi? Uzun oldu okuyanlarin zamanını caldim hakkinizi helal edin. Ve iyi yillar herkese bu arada..