Çok doğru anlamsız olur çiçek gibi ayrıntılaraslında eşinizin tespiti doğru
yani inşaat işçisi adamın çamurlu sokaklardan geçerek dipdibe sıralanmış gecekondu evine bir buket lal yani henüz gonca aşamasında kırmızı gül götürmesi olağan mı
kadının o aşamada kış geldi kızın ayakkabısı su alıyor geçen market indiriminde 25 tl ye vardı kız da arkadaşında başka ayakkabı gördüm sordum ayşe ye 40 tl dedi çok geldi
bir de bizim temizliğe gittiğim evdeki kadının kızının geçen seneki botları vardır verir mi acaba diye düşündüğü ortamda gelen gül yakışık olur mu
ya da ne bileyim şahsen dışarıda yemek yemeyi güle tercih ederim zira o solup gidecek yemek de yenilip bitecek ama en azından ben yorulmamış olacağım
kültürel farklar tabii hayatın her alanında mevcut eşiniz ile siz aynı görüşü paylaşmayabilirsiniz ama orada kadının hak etmesinden öte konumun uygun olmasından söz ediyor bence
ee konu sahibinin esi pot kırdıysa siz kocanıza ne yaptınız.niye boyle bisey söylediniz ayni şeyi size söyleseydi ne tepki verirdiniz?Video yorumlama olayı bizde de var; araba videoları çoğunluk ve ben de "Ya bu arabanın yakıştığı adam var yakışmadığı adam var" tarzında konuşmuşumdur :)) Ve hatta eşim de "Benim tipime gitmez bu araba değil mi?" filan demiştir, ben de "Gider mi allasen, bu arabanın içinden sen çıksan, sanayici abi tek tur binmeye almış sanırlar" filan da demişimdir.
Takılmasanız mı? Bazen insan dalgın oluyor, kafasına geleni öylece videoya binaen saydırıp geçiyor. Bence o manada söylememiştir, adamı direkt düşünüp söylemiştir. Ha ama pot kırmış, canını hafiften sıkmakta haklısın da uzatma bence. Dert edilecek bir şey değil.
ee konu sahibinin esi pot kırdıysa siz kocanıza ne yaptınız.niye boyle bisey söylediniz ayni şeyi size söyleseydi ne tepki verirdiniz?
eğer alınmazsanız problem yok.Umursamam, en fazla esprisine takılır az mahcup eder üzerine gülerim. E adamı ben tercih etmişim evlenmişim; tipi hoşuma gitmiş sevmiş nikahlanmışız.
Ee, arabaya yakışma mevzu o anki geyiğin yönü, videonun içeriğinin abartı olmasına tepki ile gelişmiş bir şey. E adama öyle dedim, kendi zevkime de hakaret etmiş oldum öyle düşünürsek?
Aynı şekilde konu sahibinin eşi için de öyle. Yani çiçeğe değmeyecek biriyle mi evlenip ondan çocuk yaptı adam, böyle mi düşünüyor? Yo.. Basit video yorumları geyikleri bunlar; lafın nereye gideceğini tahlil edememiştir ama bire bir öyle düşünerek söylememiştir diyorum.
eğer alınmazsanız problem yok.
Belkide sizin cicek istemeyenlerden oldugunuzu kastetmistir yani o oyle taniyordur belki.
Bi gun kapiya cop cikarirken karsi komsuma soyle gorkemli bi demet geldi yil donumleriydi. Aksam oyle bi takildim sen hic almiyosun falan diye. Bizimki demez mi 'sen cicek alinacak kadinmisin' ben daha carlayamadan'alip geliyim 3-5 film bide 1 kilo cekirdek boynuma atlarsin cicek getirsem Gulumser tesekkur edersin ertesi gun bunun suyu koktu hapsiriyorum ben bunu kokusuna aman yapragi kurudu dokuldu cocuk kostu devirdi diye soylenirsin' dedi. Adam hakli hanimlar. Yani sizin este biraz boyle pot kirmis olabilir
Çok doğru anlamsız olur çiçek gibi ayrıntılar
bu tespit bana doğru gelir
Yanlız ben şurada takıldım eşim aslında şunu mu demek istedi
Anlamlı ama kalıplar içerisinde ben bunu yapmıyorum çünkü bu kalıba uygun değiliz
Normal geliri olan normal bir aileyiz
Çiçek vermek için fransız asilzadesi mi olmak gerekiyor:)
aaa bakın güncel bir anı
eşime bir sebeple kızdım
şehir dışına gitti
gelirken seni üzdüğümü düşündüm sana seveceğin yiyecek bir şeyler aldım dedi
hadi düşünün bakalım neler almış olabilir
tatlı, şeker, çikolata, o yöreye ilişkin bir şeyler vs vs
adam bana soğan ve sarımsak almışşşşş
o yoldan geçerken soğan alalım derdim hiç durup almazdı
beni mutlu etmek için almış hem de ben bir şeyleri çok çok almayı seviyorum diye çok çok almışşş
şimdi bu adam bugün başka yere gitti, gelirken sizce çiçek mi alır turşu mu
hatta bir yere gidiyordu zeytin almıyor diye kızardım
ben de gittiğim yerden böyle şeyler alır gelirim
yani Ödemiş e gidip İzmir tulumu alınmadan gelinir mi ya da Ezine'den peynir
o nedenle de kendisini affettirmek için kuru soğan sarımsak almışş
aaa bakın güncel bir anı
eşime bir sebeple kızdım
şehir dışına gitti
gelirken seni üzdüğümü düşündüm sana seveceğin yiyecek bir şeyler aldım dedi
hadi düşünün bakalım neler almış olabilir
tatlı, şeker, çikolata, o yöreye ilişkin bir şeyler vs vs
adam bana soğan ve sarımsak almışşşşş
o yoldan geçerken soğan alalım derdim hiç durup almazdı
beni mutlu etmek için almış hem de ben bir şeyleri çok çok almayı seviyorum diye çok çok almışşş
şimdi bu adam bugün başka yere gitti, gelirken sizce çiçek mi alır turşu mu
hatta bir yere gidiyordu zeytin almıyor diye kızardım
ben de gittiğim yerden böyle şeyler alır gelirim
yani Ödemiş e gidip İzmir tulumu alınmadan gelinir mi ya da Ezine'den peynir
o nedenle de kendisini affettirmek için kuru soğan sarımsak almışş
Ay gelmesin istemiyorum zorlama gibiAkşam eve çiçekle gelirse şaşırma :)
gerekmiyor tabii
ama beklentiler bakış açısı yetişilen ortam
bakın yukarıda anıma
adam bana çiçek alsa ikimiz de umursamazdık ki
gelirimiz de gayet iyidir
hatta bir dönem çalıştığım büroya doğum günümde eşim ve o dönem birlikte çalıştığı bir arkadaşım çiçek gönderdi
allah allah ne oldu vs dedim
sonra öğrendim ki
eşim bizim bürodan bir abla ile yolda karşılaşmış
bizim büroda 3 kişinin doğum günü aynı idi herkese çiçek geldi demiş
eşim ve arkadaş da onun sen de gönder demesi üzerine göndermiş
bana bunu kim mi anlattı tabii ki eşim
yani çenesini tutsa jest ondan geldi sanabilirdim
burada da anlatım
özel günde hediye vs almayız geçen sene sevgililer gününde bir firmanın reklamı çıktı bunu beğendim dedim kolye yüzük set
gidip alsana dedi aldım yani adam markası modeli belli şeyi bile gidip ben alırım demedi
işin ilginci ben de onun alamsını beklemedim hiç
Seni seviyorum demenin binbir türlü çeşidi var :)Bizde de var bu; dondurma ve cips olarak
Evliliğimizin ilk senesi, (nişanlılıkta da yapardı da söylemezdim hani heves etmiş almış diye) elinde bi buket ama o kadar acele yaptırılmış ki uyumsuz bir şey :)) "Çöpten mi buldun getirdin?" demiştimAy çok kaba bi hareketti benimki yani düşününce, adamın inceliğine tokat gibi laf. O da "Yok çiçekçi açılışı varmış, beleşe dağıtıyorlardı." filan demiş bozmuştu
Çiçek yerine dondurma tercih ettiğimi konuşmuştuk o gün işte.
Şimdi biraz canım sıkkın olsa, akşam "Canının istediği bir şey var mı?" diye aradığında "Yok bi şey." desem, sesimden alır ve dondurma getirir. (Bu kilolar boşuna olmadı)
Benzer şekilde bir gün yemeğin arkasına bir şeyler arandığını fark etsem, ertesi güne sevdiği tatlıyı yaparım, bilirim tatlı aramıştır o an o :)
Eşler arası dinamik şeysi sanırım, illa bi çiçek, böcek değil; sevdiği şey, fark etme vs vs. Bunlar galiba.
adam doğrucu eee buda guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?