Kız adın dula çıkmadan gel kızım!!!

çok acele edilmiş, acele olmasına izin vermişsiniz.. hiç iyi olmamış...
ama olan olmuş, dua edin evlenmeden kurtuldunuz...
ve yazıyı okuduğumda içimden dediğim tek şey; bırakın ne halleri varsa görsünler...

canım çok hızlı gelişmiş herşey orada hatalısın. ailen olmadan orada kalman tek başına yüzük takmalar babasını alttan çok almalar. bu kadar acele etmeseydiniz belki bunları yaşamadan ne olduklarını anlayacaktın.
ama en azından kurtulmuşsun senin için sevindim. bundan sonra geleceğine bak herşey gönlünce olsun

sen ne diye rapor alıyorsun ki! çok mu safsın yoksa birşeylerin ispatını mı yapmaya çalışıyorsun?

Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş
bu sana ders olsun böyle nazik ilişkilerde balıklama atlama olaya,iyice hazmet sindir,ağırdan al kendini ,değdimi güzel canının bu kadar sıkılmasına
sen bi sadaka ver bence bu olanlardan sonra
ve ailen çok anlayışlı şükret bunun için

herşey çok çabuk gelişti de erkek tarafı amma hızlıymış...

yani dertleri ne ki bu kadar acele ediyolardı acaba

oğlu da ailesi de...:44:

Bazı şeylere kader diyemiyoruz.Kusura bakmayın ama en büyük kötülüğü aslında siz yapmışsınız kendinize.Yaşınız kaç bilmiyorum ama ergenlik yaşını çoktan geçmiş olduğunuzu tahmin ediyorum.Sizin yaptığınız şeyler anca ergenlikte yapılır.Bu yaşadıklarınızdan ders almanız ve diğer ilişkinizde daha sağlam adım atmanız dileğiyle.....

Ablacım ne o adam için tek bir damla göz yaşı dök ne de ailesi için. Seni kaybettikleri için onlar üzülsün sen değil.

Elbet yaptıklarının cezasını çekecektirler, şükret ki kurtuldun onlardan. Koca adam dolduruşa geliyor, koca adam laf cambazlığı yapıyor töbe bismillah.

Şok oldum açıkçası.. Allah kimseye göstermesin böyle şeyleri. Acın en kısa zamanda diner inşallah.

Kızlık raporu mu aldınız

aileniz hiçbir şey demedi mi bu duruma

ay bayılazaaaaaam:26:

Benden bırak nısanlımın babası kendı babam bıle kızlık raporu ısteyemez. Herkes haddını bilecek !

Öyle bırgunde ask bırgunde evlenme teklıfının sonu bu olur işte.

Senelerce bırlıkte olan ınsanlar bıle bırbırlerini tanıyamıyorlar kolay kolay.

Bazı erkekler çok iyi rol yaparlar cok iyi sevıyorum ayaklarına yatarlar bunlara kanmayın.

Bır kere bırseyden ders almıssınız fakat hala akıllanmamıssınız sevmek bu kadar kolay bırsey değil

Ben aşkın bır ınsanın basına 2 kere geldıgıne ınanalardan değilim çok büyük ve kutsal bır duygudur aşk.

Yasadıgınız bırseylerden ötürü arayıstaymıssınız ve karsınıza bu adam cıkmıs haliyle sonuc bu.

Umarım bundan sonrası guzel olur.

Bu arada hey mansallah 49 kullanıcı okuyor.

Son düzenleme:
o insanlara okadar sinir oldum yorumlari okudum yazanlarada sinir oldum
ya kizin basindan neler gecmis herkes durmus yok sen suclusun hatalisin acele etmisin bilmem ne yapmissin
zaten kotu bir iliskiden cikmis karsi taraf iyi olunca mutlu olacagini sanmis boyle iyilesecegini dusunmus aradigi mukemmel erkegi buldugunu dusunmus olabilir gayet normal..

Canim sana gelince, gercekten cok fazla uzuldum
Herkes hayatının bir döneminde böyle bir yıkım yaşar.Bazıları enkaz olur.Bazıları daha hafiftir.Senin bir suçun yok.Sadece yanlış insana güvenmişsin.Yanlış insanı hayatının merkezine koymuşsun.Sonuçtada kaçınılmaz olarak seni üzmüş.Şimdi duygularını bir kenara bırak.Aşkınıda nefretinide göz önünde bulundurmadan düşün.Yaşıyorsun.Hayatın devam ediyor.Hayatına yön vermekte senin elinde.Belki zor olur, zaman alir ama bu duygularının hepsi geçer.Eminimki bir gün daha çok hakeden birine aşık olabilirsin.Daha gençsin.Psikolojini düzeltmek senin elinde.Kendini iyi hisset.Sen bir suç işlemedin.Sen mağdursun.Sen haklısın.Hiç kendini üzme.Hayatın tadını çıkar.Çık dışarı gez dolaş.Yeni kursa yazıl.Yeni insanalrla tanış.Kimse vazgeçilmez değildir bu hayatta emin ol...Bu bir dönem.Hayatındaki her iyi ve kötü şey gibi bu da geçecek.Bu dönemi en az hasarla atlatmaya bak ve artık lütfen o değeri asıl hakeden kişiye yani kendine ver.Kendini artık üzme,yıpratma ve hırpalama.Umarım senin için herşey çok daha güzel olur

Annenizi hiçe sayıp sormadan gitmişiniz aşkınıza,bakın yine kimin yanındasınız annenizin

Burda üzüleceğim tek kişi annenizdir.okadar saçma sapan işler olmuş ki
sana geliyorum aşkım dediğiniz kişi şuan yanınızda değil

Bu anaların çektiği ney acaba çocuklarından

bence de nişanlım deme.Bu karaktersizden ne nişanlı ne de eş olur.Sil ay kafandan,bugün böyle yapan yarın kimbilir daha neler yapar.Babası ne dese öyle oynuyo kukla gibi,eminim evlenince de çok çektirecekti sana.Kurtulduğuna şükret ve asla geri dönme derim

Aşk işye kör ediyor insanı sonradan görüyorsun...

Seni biliyorum do you wanna. Eski sevgilinle ilgili yazdığın birkaç şeyi hatırlıyorum.
Ne olduklarını hatırlamasam da , üslubunu biliyorum.
Oldukça duygusal, iyi niyetli bir kızsın.
Ama maalesef bu iyi niyetin içinde kötü anlamda bir saflığın da var.
Fazlaca saflık yapıyorsun.
Yazdıklarını okumaya başladığımda ilk düşündüğüm şey, "neden bu kadar çabuk evlenmek istiyor ki bu çocuk" sorusu oldu.
Anormal bir şeyler olduğu buradan belli zaten.
Yıldırım hızıyla yol alınca, aynı hızla da kopuyor ipler genellikle.
Artık biraz daha düşünerek hareket edersin umarım.
Yeter ki yılmadan yaşamaya devam et.

İnsanlar karşısındakini anlamadan yargılıyorlar lütfen yapmayın böyle. Desteğimize ihtiyacı var ve böyle yaparak onu üzüyoruz. Hatası yok demedik nihayetinde bizde..

Sana ne davasi acacaklarda bekaret raporu aliyosun? Hangi davada bekaret raporu isteniyomus? Ogluma tecavuz etti mi diyecekler? Cok mu safsin, cok mu cahil???

Kendine bu saygisizligi yapan kadina, herkes her saygisizligi yapar...

nişanlınız da ailesi de dengesizmiş
kurtulduğunuza sevinmelisiniz
ancak ben hala anlayamadım neden siz düğüne kadar annenizin yanına döndünüz diye sizi otobüse bindirip yolcu eden nişanlınız sizden bir anda vazgeçti.
bir şeyleri kaçırdım sanırım yada gerçekten çok saçma bu yüzden anlamadım

Bu kadar uye olmayan ziyaretci ??? Hayirdir insaalah. Birde bu kadar acelenin sebebi nedir ikinizden birinin kullanma taribi mi sona ermek uzereydi.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…