Kız adın dula çıkmadan gel kızım!!!

Off Allahım ya böyle dengsiz bir adamın eşi olmadıgın için sevinmelisin bence Çok geçmiş olsun

Geniş insan değilim. Bir zamanlar sevdiğim adama telefonda babasının her şeref.. lini anlattım. Böle bişeyin olmıcanıda. Ama raporu elime dava açarsam elimde dursun diye aldım..

Adam sizden rapor istiyor ve sizde alıyormusunuz.

yorum yok

Onlar aceleci davranmis hem sende cok alta almisin.. Bir kiz naz yapar, bir erkegin ayagina gitmez okadar. Gittinde noldu? Babasi seni kolay kiz sandi herhalde , bak oglum kapimiza geldi diyerek. Senden rapor istemis adam. Niye? Onlarin acabalari varmis meger. Gururunu unutma.. ne olursa olsun bir erkegin pesinden gitme.. yapma. Aileni ezme. Ailen herzmn snn yanindadir.. erkek seviyorsa bekler zaten. Beklemiyorsa bye bye diyebilmelisin..
Arkana bakmadan yoluna bak, gercekten boyle yap. Saglikli bir iliski olmaz artik diye dusunuyorum. Cok uzuldum yasadiklarina. Dahada uzulme artik.. olmuyorsada zorlama..
Kac yasindasin bilmiyorum ama, kendini unutma kendi degerini unutma.. o raporu yak gitsin. Kimseye degmez. Kimse icin ispatlama kendini..

^^ aynen sana katiliyorum..
Zor olsa bile hayat devam ediyor.
Her gecenin bir sabahi var. Her sabahin bir gecesi var. biz kizlar cok cabuk kanariz. Hemen evlilik hayaleri kurariz o kisiylen.. bende o hatayi yaptim. Etrafinda baska insanlarada sans ver tani.. hayatinda basarilar kardesim. Insallah bir an once ceki duzen verirsin kendine mutlu olursun artik ve dogru kisiyi bulursun.. bak benden bir dua aldin :) hayat zor dgl aslinda.. zorlastiran biziz

uzun bir iliskinin bitimiyle birlikte buna sebep olan o zor olaylardan sonra karsina cikan ilk kisiye
"potansiyel nasibim, kismetim " demissin galiba. yaralarini sarmak istemissin ama daha da yaralanmissin.
seni konularindan biliyorum az cok, eski sevgilinin de her daim arkasinda durmustun ama o da bu yeni sahis da
seni yari yolda birakmis. bundan sonra kendi kiymetini bilmeni ve de bir sure kendini iyilestirmeni- manevi anlamda- tavsiye ederim.
ne olursa olsun, elin oglu yerine bence ailenin fikirlerini onemse.
onlari dava falan da etme, kes bicak gibi at, inan ugrasmaya degmez. numarani filan da degistir,
o aldigin sacma raporu da yirt at.

arkadaşlar insanlarda aşırı iyi niyetten saflık olabilir, kızcağızın üstüne gitmeyin. ben sadece şey diyorum, hasta olup jinekologdan utanan kadınlar bu kızcağızdan ders alsın. gitmiş kızlık raporu almış...

Konu sahibi arkadaş üzücü bir olay yaşamış.

Herkes gibi hatalarının sonucu bu üzücü olay, anormal bir durum göremedim de.

Ama şu başlık nedir? Nefret ediyorum 'Dul' kelimesinden. Sanki ayıpmış, lekeymiş gibi yazmışsın bir de arkadaş.

Bir de şu rapor da neyin nesi? Eski sevgilinin babası kim ki sen ona ne ispatlıyorsun?

Bir de dava açarsam demişsin de davada kim ne yapsın senin kızlık zarı raporunu? Yapmışsın bir hata da kendini daha da düşürme derim.

Son düzenleme:
aileni düşünmeden o adamın yanına nasıl bi cesaretle gittin ben anlamıyorum kusura bakma
birde adam annene şimdilik kızını gönderiyorum anlaşın konuşun ama sorun olursa alırım anne diyo sen hiçbişey demiyorsun
yıllarca seni besleyen büyüten anneden çıkıp nikahın bile yokken o adamınmış gibi oluveriyorsun kabulleniyorsun
neyse ki evlenmeden ne mal olduğunu anlamışsın hele kızlık raporu falan Allah korusun ne iğrenç şeyler bunlar ya

Son düzenleme:
bu ne yaa okurken duygudan duyguya girdim
siz çok ailelerin lafına gitmişsiniz
sende de hatalar var
kalkıp oraya gitmen falan yanlış geldi bana
neyse ki evlenmeden gördün bu yüzlerini

geçmiş olsun ne diyeyim..

Utanmadan rapor isteyen bir adama, sende aman kalbi kırılmasın diye kabul edip raporu alıyorsun.
Kim ki o böyle bir talebi olabilir.
Yazık yazık..

bir boşluktan başka bir boşluğa düşmüşsün.. Allah yardımcın olsun..

Ailenin rızasını almadan bu işe kalkışmış olsaydın daha çok acı ekerdin..Belkide bir daha ailenle görüştürmeyeceklerdi seni.Senin kendi annenin-abinin yanına gittiğin için bu kadar tepki gösteren insanlar kim bilir neler yapardı..Rabbime yine şükürler olsun ki gerçek yüzleri nikahınız olmadan ortaya çıkmış...Ya bebeğiniz olduktan sonra bebeğinizi alıp sizi yollayıp, tekrar kabul etmeselerdi..

Allahım neler yaşadığını, neler yaşattıklarını görüyor mutlaka bir inişin birde çıkışı olacaktır.. Rabbime sığın ve bundan sonra bazı kararları verirken acele etmemeye özen göster..

Allahım ıslah edilecekleride ıslah etsin..

sen kendine saygı duymazsan kimse sana saygı duymaz görüldüğü gibi.
öksüz yetim gibi tek başına nişan takmalar, kızlık raporu isteyen insana ağzının payını vereceğine gidip almalar
ne bekliyordun ki bunlardan sonra? iyi bile kurtulmuşsun

sığınacak bir liman aramışsın anladığım kadarıyla ama tanımadan etmeden olmuyor bu işler insan 20 yıllık eşini bile tanıyamıyorken sen gerçekten çok cesur davranmışsın.senin adına cidden çok üzüldüm.erkeklerin hepsi böyle zaten 2-3 güzel kelime söyler aşkımlar,canımlar,havada uçuşur sonrada zoru görünce kaçar,nede olsa erkekliğin 10 da 9 u kaçmakmış,şaşırmadım yani.Allah sana seni gerçekten sevebilecek bir insan versin,dualarım seninle

korku filmi gibi..

ama sende de çok hatalar var.

daha nişanlın bile olmayan çok fazla tanımadığın bu insanların evine ne sıfatla gidiyorsun?nasıl cesaret ettin buna?

babası bekaret raporu istiyor sende tıpış tıpış gidip alıyorsun üstelik ilişkini bitirdiğin halde..arkadaşım kendine hiç mi saygın,sevgin yok senin? ayrıca o raporu almak o kadar kolay mı ya ben zorlaştı diye biliyordum?

belki ağır olacak ama bu ilişkiyi bitiren senin ezik duruşun,kendine olan saygının olmayışı olmuş bence.sen dimdik durup ilişkimize kimse karışmasın diyememişsin ya da sevgiline söz geçirememişsin.adamlar seni ezdikçe ezmiş.

ayrıca şu dul kadınlardan da elinizi ayağınızı çekin bi zahmet başlık çok abes.ne varmış dul olmakla nedir bu kafa yapısı çözebilmiş değilim.eşinden boşanmış çok kadın var etrafımızda da kk'da da biraz saygı o yüzden,biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…