- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
Babası beni yolda arayp benden kızlık raporu istiyorBizim yanımızdan namusuna bi leke gelmeden gidiyosun ama senden o raporu rica ediyorum diye. Sırf babasıdır kalbini kırmayım diye dişimi sıka sıka o telefonu kapadım. Ve beni nişanlım yol boyunca bir kez bile aramadı kızlar.. Ne yaptın indin mi geldin mi... Ben arayıpta haber verdim. Ve telefonda anlaştık. Kimse aramızı artık açamaz diye.. Bu telefon görüşmesinden sadece 2 saat sonra nişanlımı defalarca aramama rağmen açmıyor. Bende bişey oldu düşüncesiyle amcasını arıyorum ve tüm gerçekleri öğreniyorum... Meğer babası gene türlü entrikalar çevirerek ailesi kandırmış. Amcasının bana dediği şu: "Buraya geldiysen bizimdin gitmeyecektin bizim artık bu işe onayımız yoktur!" Ne kadar durumu anlatsamda bu tepki devam etti. Ve ben ailemin yanında nişanlım tarafından zorla gönderildim bi bakıma. Bi şekilde o gece nişanlımla konuştum ve beni istemediğini, sevmediğini söyledi bana...
Geniş insan değilim. Bir zamanlar sevdiğim adama telefonda babasının her şeref.. lini anlattım. Böle bişeyin olmıcanıda. Ama raporu elime dava açarsam elimde dursun diye aldım..
o insanlara okadar sinir oldum yorumlari okudum yazanlarada sinir oldum
ya kizin basindan neler gecmis herkes durmus yok sen suclusun hatalisin acele etmisin bilmem ne yapmissin
zaten kotu bir iliskiden cikmis karsi taraf iyi olunca mutlu olacagini sanmis boyle iyilesecegini dusunmus aradigi mukemmel erkegi buldugunu dusunmus olabilir gayet normal..
Canim sana gelince, gercekten cok fazla uzuldum
Herkes hayatının bir döneminde böyle bir yıkım yaşar.Bazıları enkaz olur.Bazıları daha hafiftir.Senin bir suçun yok.Sadece yanlış insana güvenmişsin.Yanlış insanı hayatının merkezine koymuşsun.Sonuçtada kaçınılmaz olarak seni üzmüş.Şimdi duygularını bir kenara bırak.Aşkınıda nefretinide göz önünde bulundurmadan düşün.Yaşıyorsun.Hayatın devam ediyor.Hayatına yön vermekte senin elinde.Belki zor olur, zaman alir ama bu duygularının hepsi geçer.Eminimki bir gün daha çok hakeden birine aşık olabilirsin.Daha gençsin.Psikolojini düzeltmek senin elinde.Kendini iyi hisset.Sen bir suç işlemedin.Sen mağdursun.Sen haklısın.Hiç kendini üzme.Hayatın tadını çıkar.Çık dışarı gez dolaş.Yeni kursa yazıl.Yeni insanalrla tanış.Kimse vazgeçilmez değildir bu hayatta emin ol...Bu bir dönem.Hayatındaki her iyi ve kötü şey gibi bu da geçecek.Bu dönemi en az hasarla atlatmaya bak ve artık lütfen o değeri asıl hakeden kişiye yani kendine ver.Kendini artık üzme,yıpratma ve hırpalama.Umarım senin için herşey çok daha güzel olur
Babası beni yolda arayp benden kızlık raporu istiyorBizim yanımızdan namusuna bi leke gelmeden gidiyosun ama senden o raporu rica ediyorum diye. Sırf babasıdır kalbini kırmayım diye dişimi sıka sıka o telefonu kapadım. Ve beni nişanlım yol boyunca bir kez bile aramadı kızlar.. Ne yaptın indin mi geldin mi... Ben arayıpta haber verdim. Ve telefonda anlaştık. Kimse aramızı artık açamaz diye.. Bu telefon görüşmesinden sadece 2 saat sonra nişanlımı defalarca aramama rağmen açmıyor. Bende bişey oldu düşüncesiyle amcasını arıyorum ve tüm gerçekleri öğreniyorum... Meğer babası gene türlü entrikalar çevirerek ailesi kandırmış. Amcasının bana dediği şu: "Buraya geldiysen bizimdin gitmeyecektin bizim artık bu işe onayımız yoktur!" Ne kadar durumu anlatsamda bu tepki devam etti. Ve ben ailemin yanında nişanlım tarafından zorla gönderildim bi bakıma. Bi şekilde o gece nişanlımla konuştum ve beni istemediğini, sevmediğini söyledi bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?