- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
Henüz aşk acısı çekerken nasıl 1 haftada hemen sevdiniz de ailesiyle tanışma durumuna kadar geldiniz anlayamadım.Çok aceleci davranmışsınız.Nişanlın da kararsız adamın tekiymiş doğrusu.Ailesinin karşısına geçip bu kız benim namusun diyor sonra bitti diyor.Saçma sapan ergen davranışları.Sizin de anneniz olmadan o yüzüğü orada takmanız olmamış neye güvenerek ? bu adam zaten 1 saat önce aşığım ölüyorum diyip babsının 2 lafına vazgeçen adam?Ailenize cevrenize karşı düştüğünüz duruma hiç girmiyorum bile.Bence ne olursa olsun söz nişan dönemlerinde ailenin dediği gibi olmalı herşey,onlar daha mantıklı düşünüyorlar. Bence siz bir dahaki sefere iyice tanıyın ölçün biçin sonra karar verin yoksa üzgünüm ama bu mantıkla çok zor işiniz.Allah yardımcınız olsun.
Şuan geriye dönüp baktığımda evet olanlar en başından beri saçma. Saçma bi yolda almış elime bayrağı en önde ilerliyormuşum. Ne bileyim. Olanlara rağmen bunca yaşananlara rağmen insanlara karşı bir umut taşıyordum içimde hala. Birgün iyi birisi benide bulacak diyordum ve bulduğumu sanıyordum. O kişinin ve ailesinin yanına gitmem. Tamamen sözümün arkasında durduğum içindi. Şimdi geriye dönüp baktığımda keşke şu çabayıda verseymişim diye bi düşüncem olmayacak. Şoktan daha yeni çıktım. Daha yeni boşaltabiliyorum içimi..
ben bu konuyu 1-2 gundur düşünüyorum ve aklım abinin ve ailenin verdiği tepkide kaldı.sanırım bu arkadaş sık sık evlenecegim diye birilerinin peşine düşüyor ya da kandırılıyor.öyle bir anlatmış ki olayı burasını görmek zorlaşıyor.ancak normal biri olmadıgı kesin.
Babası beni yolda arayp benden kızlık raporu istiyorBizim yanımızdan namusuna bi leke gelmeden gidiyosun ama senden o raporu rica ediyorum diye. Sırf babasıdır kalbini kırmayım diye dişimi sıka sıka o telefonu kapadım. Ve beni nişanlım yol boyunca bir kez bile aramadı kızlar.. Ne yaptın indin mi geldin mi... Ben arayıpta haber verdim. Ve telefonda anlaştık. Kimse aramızı artık açamaz diye.. Bu telefon görüşmesinden sadece 2 saat sonra nişanlımı defalarca aramama rağmen açmıyor. Bende bişey oldu düşüncesiyle amcasını arıyorum ve tüm gerçekleri öğreniyorum... Meğer babası gene türlü entrikalar çevirerek ailesi kandırmış. Amcasının bana dediği şu: "Buraya geldiysen bizimdin gitmeyecektin bizim artık bu işe onayımız yoktur!" Ne kadar durumu anlatsamda bu tepki devam etti. Ve ben ailemin yanında nişanlım tarafından zorla gönderildim bi bakıma. Bi şekilde o gece nişanlımla konuştum ve beni istemediğini, sevmediğini söyledi bana...
Sözlüme her yanaşmaya çalıştığımda bana verdiği cevap şu oldu: "Hayatım bana biraz zaman ver. Nişan tarihimize kadar olayları düzelticem. Planladığımız zamanda herşey bizim istediğimiz gibi gidecek.." Ben de güvendim inandım ama yinede içimi yiyen bir kurt vardı.. Biliyodum bişeyler yolunda gitmiyordu. Ve hislerim beni yine yanıltmamıştı.. Babası bana ayrı, sözlüme ayrı, ailesine ayrı konuşarak olaylar arap sçaına döndürdü.. İpler iyice gerildi gerildi veee o kopma sesini duydum sanki.. Bugüne kadar en ufak bir konuda dahi kavga etmeyen biz; son iki haftadır kavgadan gözümüzü açamaz olmuştuk..
Karpuzlusakız tam bende bunu yazacaktım geçenlerde bir kızcağız vardı kocası ilk gece inanmamıştı ona o da rapor almak istemişti ama doktor vermemişti.Kizlik raporunu adli tip veriyor ve adli tiptan rapor alabilmek icin mahkeme onayi gerek. Pardon da siz nasil bu kadar basit alabildiniz raporu.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?