Kız adın dula çıkmadan gel kızım!!!

kp kızlık raporumu istedi nasıl dengesiz bir adammış.bence yat kalk dua et kurtulduğun için bir kadın için çok onur kırıcı.nişanlınızda siz çok sevseydi arkanızda dururdu peşinize düşerdi.babasının ağzına bakıp sizden ayırldığına göre evlensenizde mutlu olmazdınız gibime geliyor.

Son düzenleme:
Henüz aşk acısı çekerken nasıl 1 haftada hemen sevdiniz de ailesiyle tanışma durumuna kadar geldiniz anlayamadım.Çok aceleci davranmışsınız.Nişanlın da kararsız adamın tekiymiş doğrusu.Ailesinin karşısına geçip bu kız benim namusun diyor sonra bitti diyor.Saçma sapan ergen davranışları.Sizin de anneniz olmadan o yüzüğü orada takmanız olmamış neye güvenerek ? bu adam zaten 1 saat önce aşığım ölüyorum diyip babsının 2 lafına vazgeçen adam?Ailenize cevrenize karşı düştüğünüz duruma hiç girmiyorum bile.Bence ne olursa olsun söz nişan dönemlerinde ailenin dediği gibi olmalı herşey,onlar daha mantıklı düşünüyorlar. Bence siz bir dahaki sefere iyice tanıyın ölçün biçin sonra karar verin yoksa üzgünüm ama bu mantıkla çok zor işiniz.Allah yardımcınız olsun.

Her şeyi anladım da bir dava açacağım mevzusu var ortada onu anlayamadım..
Ben mi aptalım yahu?
Neye, kime, ne için dava açacaksınız ben hala onu çözemiyorum?
Bir de kızlık raporunun dava ile ne ilgisi olduğunu?
Kaldı ki artık hastanelerin kızlık raporu vermesi suç sayılıyor nereden aldınız o raporu?

Ailenizin düğün tarihini bir buçuk yıl ertelemeye çalışması saçma..
Dava açma düşünceniz ve kızlık raporu almanız saçma..
Konu ile alakası bile olmayan konu başlığı en baştan saçma..
ALLAH razı olsun diye övülen amca ve yengenin konunun devamında kötülenmesi saçma..
Karşı tarafın hareketleri baştan sona saçma..

Her şeye rağmen bu olanlardan ders almanız olumlu ve güzel bir sonuç mu acaba....

Son düzenleme:

ben bu konuyu 1-2 gundur düşünüyorum ve aklım abinin ve ailenin verdiği tepkide kaldı.sanırım bu arkadaş sık sık evlenecegim diye birilerinin peşine düşüyor ya da kandırılıyor.öyle bir anlatmış ki olayı burasını görmek zorlaşıyor.ancak normal biri olmadıgı kesin.

Şuan geriye dönüp baktığımda evet olanlar en başından beri saçma. Saçma bi yolda almış elime bayrağı en önde ilerliyormuşum. Ne bileyim. Olanlara rağmen bunca yaşananlara rağmen insanlara karşı bir umut taşıyordum içimde hala. Birgün iyi birisi benide bulacak diyordum ve bulduğumu sanıyordum. O kişinin ve ailesinin yanına gitmem. Tamamen sözümün arkasında durduğum içindi. Şimdi geriye dönüp baktığımda keşke şu çabayıda verseymişim diye bi düşüncem olmayacak. Şoktan daha yeni çıktım. Daha yeni boşaltabiliyorum içimi..

Eğer gerçekten saçma buluyorsanız çok iyi... Herkes,hepimiz birşeyler yaşıyoruz iyi yada kötü.Önemli olan ders alabilmek,yaşadıklarımızla geleceğimize yön verebilmek.Yine umutlu olun tabi ki iyi birisi sizi bulabilir ama bu hooopp hoşlandım ben bunla evlenirim diyerek olabilecek birşey değil ki.Zaman isteyen,mantık isteyen ciddi konular bunlar...
Öncesinde çok sağlıklı düşünebilen bir insan değilmişsiniz bana göre..2 günde evlilik kararı vermek, kararsız ne dediği belli olmayan adamın tekinin peşine düşmek,koşa koşa hemen gidip yüzük takmak,kayınpederin lafına uyup bekaret raporu alıp saklamak gibi..Bundan sonrası için daha dikkatli olursunuz inşallah.

aslında bende abinin ve annenin verdiği tepkiyi anlıyamadım.yarım anlatılan eksik birşeyler var sanki.

şuan şok olmuş durumdayım yanlış anlamadım dimi sen bütün bu olayları yeni tanıdığın bir insanla yaşadın dimi 2 gün sonra annemle falan tanıştım demişsin 1 hafta sonrasında bu olayları mı yaşadınbirincisi evliliği neden bu kadar aceleye getiriyorlardı yangından mal mı kaçıracaklarmış anlamadım ki ve sen nasıl bu kadar körü körüne bağlanabildingerçi kurtuldun galiba arama görüşme ve kendine yeni bir ilişki için baya bir zaman tanı senin adına çok üzüldüm

ama sende hatalarının farkına varmalısın kaç yaşındasın bilmiyorum ama inş ders olmuştur sana yaşadıkların ya o kişiye kaçtığında sana bişi yapsaydı hemde senin isteğinle olur ya şeytanın işi yok evlenmeden dul kalacaktın

1- iki taraf birbirini severken sevgili çok bilmiş abiniz neden ortalığı karıştırdı bu merak konusu..
2-anneniz abinizle bir olup neden düğünü erteledi benim bildiğim erkek tarafı geciktitir sizde tam tersi olmuşş siz evin geçimini sağlamak zorunda değilsinizz..
3-siz nişanlınıza neden kaçtınız gidip konuşup dönseydiniz ok seviyosunuz kaçtınız yahu nedn eve geri geliyosunuz..
4-yok amacınız kaçmakdeğilse neden nişan taktırdınız aileniz olmadan ..evet kaçtım diyosanız neden döndünüzz..nikahlanabilirdiniz..
5-kızlık raporu ne alaka yahu bu konuda kayınbaba napacakmış sizin raporunuzu bu bi soruysa nişanlınız sorabilirdi(ki o da terbiyesizlik)
6-ve raporu neden aldınız ben orayıda anlamadım..
7-bence aranızda ciddi iletişim sorunu var yok herşeyi konuşupta bu noktaya gelmişseniz nişanlınız kiiliksizin önde gideni bu kadarda adamlıktan bi haber olunmazki..ne bu babanın sözünden çıkamamak dua etsinde babası çık şurdan atla demesin..
8-bence kurtulmuşsunuz acınızı hafife almıyorum ama 3 5 ay üzülür ağlar allahın izniyle atlatırsınız..bu dünyada çaresiz tek şey ölümdür..
9-bu saçmalıklardan uzaklaşın daha fazla muhabbetini etmeyin tel.no falanda değiştirip hayatınıza bakın bence..
GEÇMİŞ OLSUN

Bu ne be...
Kızlık raporu isteyen adamdan kayınpeder falan olmaz.
Yol yakından dön bu yanlıştan.

Evet maalesef nişanlım sandığım adam ile konuşarak bu noktaya geldik. Ve biz tam sağlık raporu alacakken beni Güyya annemle barışmam için Bulunduğum şehire yolladı. Sonrasındada ben böle olmasını istedim dedi. Ve ben ayrıldıktan sonra bu çocuğun geçmişte yaşadığı bazı travmaları öğrendim. Ama bu bile ne yazıkki bunlar bile onu haklı çıkarmıyor. Seni sevip inanan bi kızı yarı yolda bırakmak adamlık değildir.. Onu Allaha havale ettim. Yaptığı er ya da geç bulur inş...

Biten bir ilişkinin ardından bodoslama atlamışsın.

Bir insan bu kadar kısa sürede tanınmaz, bu kadar kısa sürede değişmez.

Kız tarafı naz tarafı olmalı ne öyle hemen Aşti' ye koşmalar falan

Yaptıklarının tutulacak tarafı olmadığı için haklısın diyemeyeceğim maalesef

Bundan sonra en az bir yıl bekle olur mu? Bu tür olayların ardından bir yıl geçmeden verilen kararlar sağlıklı olmuyormuş. Benden

söylemesi

Durduk yere adama niye kactigini da anlamadim is bittikten sonra niye rapor aldigini da

2 ay once ask acisi ceken biriyken kasimda nasil evlenecegine hic girmiyorum bile

Açıkçası daha önce açtığınız konulara bakmamıştım, okumamıştım hiç. Şaşkınım size..

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/651236-pisman-olmasini-istiyorum.html

hele bunu okuduktan sonra daha yeni olan bir olay ve bu başınızdan geçeni ne ara yaşadınız ????

niye bu kadar evlenmek istiyorsunuz.

Şu sözü çok severim ''gelin ata binmiş ya nasip demişler.''

okurken çok şaşırdım

aşk bu kadar gözünü kör mü etti bu kadar hatayı üstüste yapabildin.

Allah seni korumuş bence hiç isyan edipte canını sıkma üzülme onunla evlenseydin belki daha kötü şeyler yaşayacaktın Allaha dua etki seni kurtarmış.

bence bu cocugun psikolojik bir sorunu var ve sizi bilerek göndermiş siz bu saglık raporunda yanında olmayın dıye babasının hadı kızım gıdın rapor alın demesının sebebıde oglunun saglıklı oldugunu sze kanıtlama cabası.sonra durum ortaya cıkmasın dıye annenızın araması kullanılmış.
cok sacma bır ay boyunca nısanlının yanında kalman nolucaktı nısanlın senle yatıcaktı mecbursun artık yattın kalktın evlenmi diceklerdi sana rapor ısteyen bunuda der.istemiyosanda e istemiyosun napalım hadi git o zaman deyip iyice adınımı cıkartmaya calısacaklardı.yada belkide nişanlanacaktınız yanındada kalıcaktın hatta belkı karı koca gbı yasıcaktın sonra tam düğün olucak ben vazgectım istemıyorum mu dicekti.varya seni annen kurtarmıs bence.allah korumus.annen aramasa belkide bu dediklerimi yasıyo olucaktın dahada bozulcaktı hayatın.bence annenin sözünden cıkma bu cocuk normal değil üzülme hiç bu yasadıklarınada daaha kötülerinide yasayabilirdin inşallah karsına iyi biri cıkar bence bir 2 sene fılan evlilik düşünme.

Kizlik raporunu adli tip veriyor ve adli tiptan rapor alabilmek icin mahkeme onayi gerek. Pardon da siz nasil bu kadar basit alabildiniz raporu.?

Kizlik raporunu adli tip veriyor ve adli tiptan rapor alabilmek icin mahkeme onayi gerek. Pardon da siz nasil bu kadar basit alabildiniz raporu.?
Karpuzlusakız tam bende bunu yazacaktım geçenlerde bir kızcağız vardı kocası ilk gece inanmamıştı ona o da rapor almak istemişti ama doktor vermemişti.
Üşenmedim araştırdım link vermek yasak diye veremiyorum ama savcılık yazısı olmadan o rapor alınmıyormuş.
Arkadaş iyi hikaye yazamıyor bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…