Kız anneleri meleklerinizin kulaklarını ne zaman deldirmeyi düşünüyorsunuz?

zynp.ZEYNEP

KOKOŞ BERRA 'M
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
4.981
9
116
45
İstanbul
ben kızımı süslemeyi çok seviyorum..6. ayımızıda doldurduk dr a son gittiğimde bu konuyu sorucaktım ama unuttum..şimdi bunun içinde tel edip rahatsız etmek istemiyorum...sizin bu konuda bir bilginiz varmı veya ne zaman deldirmeyi düşünüyorsunuz..ben kendini çok bilmeden yani korkuyu tam hissetmeden deldirmek istiyorum...sizinde fikrinizi almak istedim...opuyorumnanaktan

ben 1yaş uygun di,yoreum çünkü kızım kızında kulaklarına saldırıyo saçlarıyla alla hkorusun vurur çeker yenide olcak acırtçok kendimden biliyom

musyasçım şimdi nette araştırdım en uygunu küçükken deldirmek diyorlar çünkü fazla ellemiyormuş ve yarası çabuk kapanıyormuş..2 aylık deldiren bile varmış...sanırım bende deldiricem ..1 yaşına gelene kadar daha çok korku bilecek ve daha çok elliyecek..

ben 1 yaşını geçtikten sonra deldirdim ama çok ağlaı kızım anlamaz acımaz dedilerdi ama içim yanıyo şimdi hala elini kulağına götürmüyo korkudan ben kendime küpe takarken bile acıyo çıkar der bana 6. aydan sonra yapılabilirmiş

ben deldirmiycem bu onun vücudu ve süs için bunu yapamam kendi isterse büyüyünce deldirsin, bizim doktorda karşı fakat annane babanne pek hevesli

cnm ben kızımın kulağını 6 aylıkken deldirmiştim....ben çok seviyorum kız bebişlerde küpeyi..çokda yakışıyorrryerimseniben

bende deldirmeyi düşünmüyorum. büyüyünceisterse kendisi deldirsin. büyük kızımınkisini birbuçuk yaşından sonra deldirmişti halası benden gizli. ama hi. yara falan olmadı şükür... ama ben cesaret edip götüremem defneyi..

ozaman deldirmek lazım dimi şimdi

bende düşünüyorum ama tabi karışanım çok daha erken diyorlar ama daha sonrada hiç durmayacakki acısından küçükken deldirmek daha iyiyimiş ama bide küçükken delinirse büyüyünce delik aşağı da kalıyormuş diyorlarr

Ben bu konuda kararsızım, eşim de asla izin vermiyor. Dilerse büyüyünce kendi deldirir dedi. Mecburen başka seçenek kalmadı:)

bunu duydugum icinde bende cesaret edemiyorum.. gerci kizim daha 5 aylik.. 1 yasina girmeden yapmak istiyorum.. bi arkadasim kizinin kulagini 3 aylikken deldirmis simdi kulak deligi baya asagda.. doktora sormak lazim bence

zeynepçim süper konu bende açayım diyordum :)
eleştirilere kapalıyım ben uygun görüyorsam kimse umrumda olmaz
sanki bikaç ay daha beklemekte fayda var gibi kulak deliği ayarsız kalıyor çünkü 1 yaşına yakın düşünüyorum..

kayinvalidem bu konuda cok istekliydi bende 6 aylik olsunda bi oyle deldirelim demistim neyse sonra ses etmedim gittik kuyumcuya kizim 4 aylikken delmediler kulaklarini:) en az 6 aylik olmasi gerekiyor dediler.
Hic deldiresim yok ama k.validemide kirmak istemiyorum bakalim ne kadar daha oyalayabilirsem..

benim oğlum var
ama geçen doktorlarım programında bu konu vardı
küçükken mikrop kapma olasılığı daha yüksekmiş
kullanılan küpeler falan çok önemliymiş

off o kadarda aklımdaydı dr randevumuzda soracaktım..aranızda yakın zamanda dr a gidecek olan biri varsa sorsun bakalım ne diycek dr...ben bir daha 2 ay sonra gidicem o zamana kadar zaten 8 aylık olmuş olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…