O zaman nazikçe soyleyinizCok yakin arkadasim cok iyi anlasiyoruz
en kötü zamanlarimda hep o oluyor yanimda
ama cok pis kokuyorr resmen migdem bulaniyor
Ben bunun için kıyafetleri sürekli makineye atarım her gün duş alırım koku çok önemli benim en nefret ettiğim ağızdaki sarımsak kokusuHer hangi bir hastaligi yoksa ve temizligine önem veren bir insansa ama yinede kokuyorsa ozaman yediklerinden ve ictiklerinden kaynaklaniyordur. Baska bilimsel bir aciklamasi yok ... demek ki neymis güzel kokan hormonsuz gidalar tüketelim mis gibi kokalimyada en azindan kötü kokmayalim
Yok kimse söylemedi eşimde zaten söylemez
Ben de hamilelikte yaşadım mantar sorununu. Ama günlük ped daha kötü yapıyor evet. Tuvalet kağıdı da yapisip kötü etkiliyor ben kendimce çözümü havlu kağıt koyup sık sık değiştirmekte buldum. Yalnız benim öyle koku olmuyordu belki mantarlarda cins cinsdir. Belki bazısı çok koku yapıyordur. Velhasıl kadın dogumcum fitil verdi ben hayatta koyamam onu oraya. Birde fitil de cozum degil yineliyormus. Her gittiğimde de tatli tatli kızdı son haftalar çatı muayenesi yaparken.:) Bari fitil koyamiyorsan banyo öncesi karbonatlı suya otur demişti. Birkaç defa onu yaptım. Ama en önemlisi günde bi kaç kez de taharet suyuma bikac damla sirke koyup öyle taharetlendim. Çok iyi geliyor azaltmıştı zaten doktorumda sonraki haftalarda azaldığını söylemişti. Doğumdan sonrada tamamen geçti çok şükür. Hergun sabun ve jellerle yikarsaniz o bölgedeki yararlı bakterilerde ölür ve o bölgenin nem dengesini de bozarsiniz. Size tavsiyemtavsiyem sirkeli su ile taharet ve hergun bir çorba kaşığı yaban mersini kurusu tuketmeniz cok faydasinizi göreceksiniz inşallah.
Konu sahibi çok kırmadan bu tavsiyeleri arkadaşınıza da verin ve tüy temizliğine dikkat etmesini söyleyin.
Tamam pudra bebek pudrasi miCanim mantarda kokun sana gelir mutlaka.Hissedersin.Bide daha yaz gelmedi bencer her gun dus alma hasta olup usutup bu sefer koku yaparsin vucudunda.Cok takinti haline getirme bence.Koltuk altlarina pudra sur banyodan sonra genital bolgene hicbir sey kullanma.Bide bol maydonoz tuket.
Agiz kokusu icinde bilegini yalayin kurumasini bekleyin tukuruk kokusu haric koku aliyorsaniz agzinizda koku problemi var demektir...
Tamam pudra bebek pudrasi mi
Teşekkür ler canımEvet canim bebek pudrasi
Konu sahininin bahsettiği şey genital bölge değil vücut mantarı sanırımBen de hamilelikte yaşadım mantar sorununu. Ama günlük ped daha kötü yapıyor evet. Tuvalet kağıdı da yapisip kötü etkiliyor ben kendimce çözümü havlu kağıt koyup sık sık değiştirmekte buldum. Yalnız benim öyle koku olmuyordu belki mantarlarda cins cinsdir. Belki bazısı çok koku yapıyordur. Velhasıl kadın dogumcum fitil verdi ben hayatta koyamam onu oraya. Birde fitil de cozum degil yineliyormus. Her gittiğimde de tatli tatli kızdı son haftalar çatı muayenesi yaparken.:) Bari fitil koyamiyorsan banyo öncesi karbonatlı suya otur demişti. Birkaç defa onu yaptım. Ama en önemlisi günde bi kaç kez de taharet suyuma bikac damla sirke koyup öyle taharetlendim. Çok iyi geliyor azaltmıştı zaten doktorumda sonraki haftalarda azaldığını söylemişti. Doğumdan sonrada tamamen geçti çok şükür. Hergun sabun ve jellerle yikarsaniz o bölgedeki yararlı bakterilerde ölür ve o bölgenin nem dengesini de bozarsiniz. Size tavsiyemtavsiyem sirkeli su ile taharet ve hergun bir çorba kaşığı yaban mersini kurusu tuketmeniz cok faydasinizi göreceksiniz inşallah.
Konu sahibi çok kırmadan bu tavsiyeleri arkadaşınıza da verin ve tüy temizliğine dikkat etmesini söyleyin.
Bende üniversite de iş hukuku finalini küçücük rutubetli yurdun ütü odasında çalışmıştım idrar yolum iltihap yapmış iğrenç korkuyordumInanin kullanmadigim sey kalmadi. Hele sirkeli su olayini. Fitiller, haplar. Ama benimki kronik maalesef gecmiyor. Sabun zaten kullanmiuorum ama banyoda jel kullanıyorum. Oyle yani.. sagol onerilerin icin, yaban mersinini de deneyecegim insallah
yakın arkadaşım diyosun sen ona gitmiyor musun? evinden anlarsın pasaklı mı olduğunu yada gerçekten hasta olduğunu.
Inanin kullanmadigim sey kalmadi. Hele sirkeli su olayini. Fitiller, haplar. Ama benimki kronik maalesef gecmiyor. Sabun zaten kullanmiuorum ama banyoda jel kullanıyorum. Oyle yani.. sagol onerilerin icin, yaban mersinini de deneyecegim insallah
Makinasi bozuksa kaynatsin su elde yikasin eskiden makinami varmis pislikten onun kokmasi Allah korusun kinamiyimda.Evettt sonunda herseyi söyledimm
kirmadan inciltmeden
Oda ztn kabul ediyor koktugunu
tmm dedi doktora gidicem
anlattim hergün kilodunu degistir dedim makinam bozuk dedii
elinde yika as kurusun dedim tmm dedi
deo var vajina icin ondan alalim dedim
parfüm deo birde kiyafet icin koju var sprey ondan alalim dedim tmm ama suan hic param yok dedi olsun beraber gidelim ben alicam dedim ama hergün seyini sirkeyle yika tmmmi dedim tmm dedii
esimde rahatsiz oluyor cnm cocuklar kokuyor dedim tmm cnm söz hepsini denicem dedi
ben ztn biliyorumda koktugumuda ama makinam bozuk kiyafetlerimi yikatamiyordum dedi bende elinde yikayiver nolcak sanki dedim
cünkü benim cocuklarim var bulasir diye korkuyorum yoksa gell burda yika derdimdedim oda sorun yok ben yikarim dedii
Nasıl kaynatacağiz. canılBelki denemişsinizdir ama yazmak istedim.İlaç kullanirken bol bol maydonoz yiyin ya da suyunu için mantara birebir.Şampuan,sabun,jel tarzı şeyleri değdirmemeye özen gösterin.Taharet suyuna elma sirkesi koymayi deneyin bizzat kadin dogumcular tavsiye ediyor.İlac alerjisi testi yaptirmanizi oneririm mutlaka.Bide yatağinizin carsafinizi,butun ic camasirlarinizi kaynatin komple insallah ise yarar.
Nasıl kaynatacağiz. canıl
Nasıl yani makinası bozuk diye çamaşır yıkamıyor muymuş??Evettt sonunda herseyi söyledimm
kirmadan inciltmeden
Oda ztn kabul ediyor koktugunu
tmm dedi doktora gidicem
anlattim hergün kilodunu degistir dedim makinam bozuk dedii
elinde yika as kurusun dedim tmm dedi
deo var vajina icin ondan alalim dedim
parfüm deo birde kiyafet icin koju var sprey ondan alalim dedim tmm ama suan hic param yok dedi olsun beraber gidelim ben alicam dedim ama hergün seyini sirkeyle yika tmmmi dedim tmm dedii
esimde rahatsiz oluyor cnm cocuklar kokuyor dedim tmm cnm söz hepsini denicem dedi
ben ztn biliyorumda koktugumuda ama makinam bozuk kiyafetlerimi yikatamiyordum dedi bende elinde yikayiver nolcak sanki dedim
cünkü benim cocuklarim var bulasir diye korkuyorum yoksa gell burda yika derdimdedim oda sorun yok ben yikarim dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?