kiz arkadasim kokuyorr

Ya iste pecete dr koyiyordum ama sanirim ped daha kolayima geliyor. Bundan sonra pecete koyayim iyisimi.. sagol canim.
çamaşır suyu olarak neyi kullansam acaba alerjik astımım var bazıları çok dokunuyor
Cok gecmis olsun. Ben domestos kullaniyorum..

Mantar hastaligi koku yapiyor diyenler olmus evet dogru fakat ona gore daha dikkatli olmalari lazim.Temizlige daha cok dikkat etmeleri gerekir.Hastalik bahane olamaz

Canim mantar varsa sizede bulasabilir.Kizini uzak tutmalisin allah korusun kizina bulassa.Mantar resmen illet.
Acaba vucut temizligini mi yapmiyor ? Jilette koku yapabiliyor.Ben dahil 4- 5 kisinden daha duydum.
Bide bazi insanlarin malesef tenleri kokuyor yani gunde 3 kerede yikansa gecmiyor.Bence siz daha fazla abartmayin yani yapacak bir sey yok.Ic camasirini falan degistirmiyor olabilir atletini falan.Siz uyarinizi yapmissiniz eger cok rahatsizsaniz gorusmenizi azaltin yani

Bizim okulda bir kizcagiz var nasıl da guzel bakimli su gibi bir kiz ama ekşi yogurt gibi kokuyor resmen. Sacindan falan belli tertemiz yeni yikanmis ama kolunu kaldirinca buram buram koku yayiliyor bazi insanlarin teni agir kokuyor caresi var midir bilmiyorum.

Ya iste pecete dr koyiyordum ama sanirim ped daha kolayima geliyor. Bundan sonra pecete koyayim iyisimi.. sagol canim.

Cok gecmis olsun. Ben domestos kullaniyorum..

Aman diyim bilgece, günlük pedler, o kullandigin intim jeller mantara davetiye. O yüzden kalıcı olmuştur mantarin. Jelleri en sık haftada bir kullanman gerekiyor. Daha sık kullanımlarda florayi bozup daha ciddi sorunlara yol açabilir. Hatta problem olmadığı dönemlerde hiç kullanmamalisin. Su en güzel temizleyici vajinal bölge için.

Benim arkadasimin hormonal bozuklugu vardi. Teri kötü kokardi. Ama sürekli banyo yapardi. Ev arkadasim oldugu icin biliyorum. Banyoya girer roll on deodarant kullanirdi.Ictigi ilaclardan kaynaklanabiliyor.

Hadi ya? Bilmiuodum ben bunu. Tabi her lavaboya gittiğimde taharet aliyorum ama iste son zamanlarda sukur gecti oyle kotu degil. Baharatli yiyecekleri azalttim belki ondan bilmiyorum ama iyiyim. Haftada bir kullanayim en iyisi sagol cnaim..

Hadi ya? Bilmiuodum ben bunu. Tabi her lavaboya gittiğimde taharet aliyorum ama iste son zamanlarda sukur gecti oyle kotu degil. Baharatli yiyecekleri azalttim belki ondan bilmiyorum ama iyiyim. Haftada bir kullanayim en iyisi sagol cnaim..
Baharatlı yiyecekler etkiliyor kesinlikle.

Her hangi bir hastaligi yoksa ve temizligine önem veren bir insansa ama yinede kokuyorsa ozaman yediklerinden ve ictiklerinden kaynaklaniyordur. Baska bilimsel bir aciklamasi yok ... demek ki neymis güzel kokan hormonsuz gidalar tüketelim mis gibi kokalim yada en azindan kötü kokmayalim

Benim ablamda da mantar vardı ama kokmuyordu kaşınıyordu. Doktor sprey verdi, ona uygun şampuanı filan önerdi geçti. Ne yani mantar var diye herkes onun kokusunu çekmek zorunda mı? Binbir türlü ilacı var losyonu var bilmem neyi var

Bende de mantar olmuştu koku felan yoktu sadece kaşıntı oluyordu tedavi olsun geçti gitti.
mantar felan değil öyle fare oluşu gibi kokan bildiğiniz pis.ona parfüm ve banyo şeyi hediye edin.çok sık banyo yaptığınızı söyleyin belki yönlendirici olursunuz

Çok et yiyenlerde pis kokar evlerine dahi siner ve anlamazlar

Bence temiz degil.genital hastaliklarda koku problemi olur ama bu insanlari rahatsizz edici boyutta olmaz.ben de yasadim.her gun dus hatta bazen iki defa dus aldigim zamanlar olirdu.ayrica ozel bolge icin krem ve jel filan kullandim hala da kullanirim.su an gecti gitti..

Sorun ne çok mu terliyor her gün duş mu almıyor pasakli mı yoksa

Ben de hamilelikte yaşadım mantar sorununu. Ama günlük ped daha kötü yapıyor evet. Tuvalet kağıdı da yapisip kötü etkiliyor ben kendimce çözümü havlu kağıt koyup sık sık değiştirmekte buldum. Yalnız benim öyle koku olmuyordu belki mantarlarda cins cinsdir. Belki bazısı çok koku yapıyordur. Velhasıl kadın dogumcum fitil verdi ben hayatta koyamam onu oraya. Birde fitil de cozum degil yineliyormus. Her gittiğimde de tatli tatli kızdı son haftalar çatı muayenesi yaparken.:) Bari fitil koyamiyorsan banyo öncesi karbonatlı suya otur demişti. Birkaç defa onu yaptım. Ama en önemlisi günde bi kaç kez de taharet suyuma bikac damla sirke koyup öyle taharetlendim. Çok iyi geliyor azaltmıştı zaten doktorumda sonraki haftalarda azaldığını söylemişti. Doğumdan sonrada tamamen geçti çok şükür. Hergun sabun ve jellerle yikarsaniz o bölgedeki yararlı bakterilerde ölür ve o bölgenin nem dengesini de bozarsiniz. Size tavsiyemtavsiyem sirkeli su ile taharet ve hergun bir çorba kaşığı yaban mersini kurusu tuketmeniz cok faydasinizi göreceksiniz inşallah.

Konu sahibi çok kırmadan bu tavsiyeleri arkadaşınıza da verin ve tüy temizliğine dikkat etmesini söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…