- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Bilgece'cim ablamda mantar sorunu yaşamıştı. Sürekli dediğin gibi ped koyup değiştiriyordu sık sık. Doktoru başta günlük pedler olmak üzere tüm pedlerin mantarı tetiklediğini ve çoğalttığını söylemiş. Bu yüzden ped yerine peçete koymasını ve her tuvalete gittiğinde bu peçeteyi değiştirmesini önermiş. Hani aklınızda bulunsun diye söyledim..
Cok gecmis olsun. Ben domestos kullaniyorum..çamaşır suyu olarak neyi kullansam acaba alerjik astımım var bazıları çok dokunuyor
bende domatestosa geçeyim bariYa iste pecete dr koyiyordum ama sanirim ped daha kolayima geliyor. Bundan sonra pecete koyayim iyisimi.. sagol canim.
Cok gecmis olsun. Ben domestos kullaniyorum..
Ya iste pecete dr koyiyordum ama sanirim ped daha kolayima geliyor. Bundan sonra pecete koyayim iyisimi.. sagol canim.
Cok gecmis olsun. Ben domestos kullaniyorum..
Aman diyim bilgece, günlük pedler, o kullandigin intim jeller mantara davetiye. O yüzden kalıcı olmuştur mantarin. Jelleri en sık haftada bir kullanman gerekiyor. Daha sık kullanımlarda florayi bozup daha ciddi sorunlara yol açabilir. Hatta problem olmadığı dönemlerde hiç kullanmamalisin. Su en güzel temizleyici vajinal bölge için.
Yani koksan biri muhakkak soylerdi diye düşünüyorum.deodrant kullanıyorum haftada 2 kez de duşumu alırım ama alerjim var parfüm kullanamıyorum bende şimdi kendimden şüphelenmeye başladım kokuyormuyum ki diye
Baharatlı yiyecekler etkiliyor kesinlikle.Hadi ya? Bilmiuodum ben bunu. Tabi her lavaboya gittiğimde taharet aliyorum ama iste son zamanlarda sukur gecti oyle kotu degil. Baharatli yiyecekleri azalttim belki ondan bilmiyorum ama iyiyim. Haftada bir kullanayim en iyisi sagol cnaim..
Yok kimse söylemedi eşimde zaten söylemezYani koksan biri muhakkak soylerdi diye düşünüyorum.
söyle o zamanCok yakin arkadasim cok iyi anlasiyoruz
en kötü zamanlarimda hep o oluyor yanimda
ama cok pis kokuyorr resmen migdem bulaniyor
Sorun ne çok mu terliyor her gün duş mu almıyor pasakli mı yoksaHerkese merhaba benim derdim arkadasim
cok fena kokuyorr gelip oturdugu sandalye koltuk acayip pis kokuyorr
o gittikten sonra siliyorum ama koku resmen siniyor oraya 3günde fln ancak cikiyor koku
gelme diyemiyorum isim var fln diyorum ozmanda ertesi günü geliyor resmen migdem bulaniyor kokudan
Bi insan nasil olurda bukadar pis kokabilirkiii
Ben de hamilelikte yaşadım mantar sorununu. Ama günlük ped daha kötü yapıyor evet. Tuvalet kağıdı da yapisip kötü etkiliyor ben kendimce çözümü havlu kağıt koyup sık sık değiştirmekte buldum. Yalnız benim öyle koku olmuyordu belki mantarlarda cins cinsdir. Belki bazısı çok koku yapıyordur. Velhasıl kadın dogumcum fitil verdi ben hayatta koyamam onu oraya. Birde fitil de cozum degil yineliyormus. Her gittiğimde de tatli tatli kızdı son haftalar çatı muayenesi yaparken.:) Bari fitil koyamiyorsan banyo öncesi karbonatlı suya otur demişti. Birkaç defa onu yaptım. Ama en önemlisi günde bi kaç kez de taharet suyuma bikac damla sirke koyup öyle taharetlendim. Çok iyi geliyor azaltmıştı zaten doktorumda sonraki haftalarda azaldığını söylemişti. Doğumdan sonrada tamamen geçti çok şükür. Hergun sabun ve jellerle yikarsaniz o bölgedeki yararlı bakterilerde ölür ve o bölgenin nem dengesini de bozarsiniz. Size tavsiyemtavsiyem sirkeli su ile taharet ve hergun bir çorba kaşığı yaban mersini kurusu tuketmeniz cok faydasinizi göreceksiniz inşallah.Hadi ya? Bilmiuodum ben bunu. Tabi her lavaboya gittiğimde taharet aliyorum ama iste son zamanlarda sukur gecti oyle kotu degil. Baharatli yiyecekleri azalttim belki ondan bilmiyorum ama iyiyim. Haftada bir kullanayim en iyisi sagol cnaim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?