kiz arkadasim kokuyorr

Nasıl yani makinası bozuk diye çamaşır yıkamıyor muymuş??
Mantar falan değil bu hatun yahu bildiğiniz pis!
Pek sanmıyorum ama inşallah uygular dediklerinizi

Evet cnm yikamiyormus napiyim dedi degistiriyordum ama artik degistiremiyorum makinam bozuk dedi
bende dedim elinde yika nolcakki sanki dedim

Evet cnm yikamiyormus napiyim dedi degistiriyordum ama artik degistiremiyorum makinam bozuk dedi
bende dedim elinde yika nolcakki sanki dedim
Ay şaka gb
Evli barklı koskoca kadın temizlik dersi almaktan da mı utanmadı acaba?
Ya ben koktuğumu farketmiş olsam evden dışarı bile çıkmam ki her Allahın günü size geliyor, siz rahatsız olduğunuzu belli ettiğiniz halde amaan deyip geçiştiriyor...
Makina bozuk diye kirli çamaşırlarla dolaşıyor
Suyun ve sabunun icadından bihaber
Temizlik insanın içinden gelen birşey, Ben bir düzelme olacağına ihtimal vermiyorum ama hadi hayırlısı

arkadaşınız hijyene önem vermiyorsa ve mantar rahatsızlığı varsa size de bulaştırabilir.kokudan daha da önemli bir durum.mantar hastalığın varsa bana bulaşabilir vs diyerek uzak tutmaya çalışın. arkadaşınız kendisini düşünmüyorsa en azından sizin için tedbir alsın bari.

Yanii cnm kadin dedigin giyiniyim süsleniyim der bunda o yok
ins düzeltebilirim valla düzelmek istemezse de benim elimden artik baska birsey gelmez napiyim banyoya katip yikiyimmii

Yanii haklisin cnm yarin bunuda diyim ya dediklerimi yap yada esim korkuyor cocuklara bulasir diye gelmesin dedi derim

Ben olsam diyemezdim ya takdir ettim sizi , o da eleştiriye açık bir insamış demek ki.
Elinizden geleni yapmışsınız , yerinizde olsam kusuru söylendiğinde darılmayan arkadaşımı kaybetmezdim.

neresindeki bu mantar bu kadar buram buram evi kokutsun,ayağında olsa ayak kokar ceketden sinmez,vajinadaki de heralde çamaşırdan pantolondan etekten geçipte koltuğa sinmez,ancak üstü başını aylarca yıkamıyorsa o şekilde kokabilir.o ceketi aldığı günden beri yıkanmamıştır,giydiği giysileri kimbilir en son ne zaman yıkadı,istediği kadar mantar olsun,her gün temiz giysi giyen biri asla bu derece kokmaz.en azından yanına yaklaşırsan duyarsın kokuyu.bizim binada böyle bir aile var evlerinin kapısı açıkken apartman kokuyo ,üstelik aynı katta değiliz ,bir gün kadının kocasıyla asansörde denk geldik ,nefes almadım inene kadar.

Senin kocam bile rahatsız olmuş bu kadının kendi kocası nasıl dayanıyor böyle kokarcaya
kusura bakmasın kimse ama pisliğin bahanesi olmaz temizliğin her zaman alternatifi vardır.banyo yapmak 10 dakika lik iş makina bozuksa elinde yikasin koca kadın ayıp bişey bence

Benim eşim bir elemanı koku yüzünden işten çıkarmak zorunda kaldı. Diğer çalışanlar ve müşteriler şikayet etmiş eşime. Bazı insanlar koktuklarini nasıl farketmiyorlar anlamıyorum. Ben birazcık terlesem kendimi duşa atarım.
Arkadaşınız bence biraz umursamaz davranıyor bu konuda.ısrar edin.2016 yılında buna çare bulamamak komik geliyor..

Ben olsam diyemezdim ya takdir ettim sizi , o da eleştiriye açık bir insamış demek ki.
Elinizden geleni yapmışsınız , yerinizde olsam kusuru söylendiğinde darılmayan arkadaşımı kaybetmezdim.

Ya diyorum ya cnm cook iyii birisii
bende kaybetmek istemiyorum ama dayanamiyordum artik napiyim

Care alisverise cikip parfüm deo sprey fln almak olucak bakalim napicaz
ins gelir benimle alisverise

Cnm birtek esime yada bana kokmuyorki
evde baska bir misafirim varsa o gittikten sonra diyorlar arkasindan igrenc kokuyordu fln diye

Söyledimki ztn bugün
bak cnm dedim giyindigin kiyafeti asla yikamadan dolabina kaldirma fln dedim ins düzelirr

Vajina mantarıyla bu kokunun hiç hiç alakası yok,Olay tamamen pislik baska bir sey değil...
İnsan eti en mundar etlerden malesef bir bakımını yapma leşe dönüyorsun resmen...

Kafası yağ içinde diyorsun işte belliki hijyen problemi var yıkanıcak paklanıcak kremlenicek deodrant parfüm kullanıcak evli bide yaa çok fena....

arkadaşın banyoya tepki olarak doğmuş

Benim tansiyonum düşük sürekli o yüzden bunu kullanamam. Ama şükür son zamanlarda daha iyiyim. Hepsini kaynatiyorum camasirlarimin. Temizliğe çok önem veririm gerçekten. İlaç alerjisi testi yaptirmadim açıkçası inşallah onu da yaptirayim. Çok sağol ♡

Medikal roll on ne olaki sep biraz açıklar mısın?
Terleme sorunum yok ama kimyasala karşı savaş açmış durumdayım içten içe. Roll on deodorant falan kullanınca vücuduma kimyasal yüklemesi yapmışım gibi hissediyorum. Kullanmadan da olmuyo. Eğer normal kullandıklarımızdan daha sağlıklousa bende alayım.

Allahım iyiki sabahın körü
İyiki herkes uyuyo
İyiki odada yalnızım ve bileğimi yalarken kimse görmedi
Sonuç: ağzım kokmuyor

Ahahahaha bende tenha yerlerde deniyorum
Bende ağzı kokmayanlardanım şükür
Ama üşüttüğümde denediğimde kokuyor yani yöntem işe yarıyorAslinda bir yöntem daha var o daha net ama onu herkes yapamayabilir sıvışayım ben

Yok yok medikal falan ama bariz kimyasal, sana gelmez.

Benim terlemem dediğim gibi başka sağlık sorunlarına yol açacak kadar sıkıntılıydı. Sürekli koltukaltımda terden dolayı ter kanalları mı ne iltihaplanıyordu, operasyon geçirmek zorunda kalıyordum. O yüzden mecburen kullanmaya başladım. Bildiğin ilaç, roll on şeklinde ama daha ufak. Gece sürüp sabah yıkıyorsun, sürdüğün bölgede terlemeyi %90 kesiyor. Haftada bir kullanılıyor.

Doktorum terlemeni engellemeyecek, sadece vücudunun başka yerlerine yönlendirecek alakasız bir yerden terlermeye başlıcaksın dedi aynen öyle oldu. Artık bıyıkları terleyen bir insanım. Bütün yaz elimde peçeteyle geziyorum. Çok korkunç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…