Nasıl yani makinası bozuk diye çamaşır yıkamıyor muymuş??
Mantar falan değil bu hatun yahu bildiğiniz pis!
Pek sanmıyorum ama inşallah uygular dediklerinizi
Ay şaka gbEvet cnm yikamiyormus napiyim dedi degistiriyordum ama artik degistiremiyorum makinam bozuk dedi
bende dedim elinde yika nolcakki sanki dedim
Ay şaka gb
Evli barklı koskoca kadın temizlik dersi almaktan da mı utanmadı acaba?
Ya ben koktuğumu farketmiş olsam evden dışarı bile çıkmam ki her Allahın günü size geliyor, siz rahatsız olduğunuzu belli ettiğiniz halde amaan deyip geçiştiriyor...
Makina bozuk diye kirli çamaşırlarla dolaşıyor
Suyun ve sabunun icadından bihaber
Temizlik insanın içinden gelen birşey, Ben bir düzelme olacağına ihtimal vermiyorum ama hadi hayırlısı
arkadaşınız hijyene önem vermiyorsa ve mantar rahatsızlığı varsa size de bulaştırabilir.kokudan daha da önemli bir durum.mantar hastalığın varsa bana bulaşabilir vs diyerek uzak tutmaya çalışın. arkadaşınız kendisini düşünmüyorsa en azından sizin için tedbir alsın bari.
Yani benim kiz kardesimde de olmustu ama hic kokmuyorduu
ya yemin ederimkii abartmiyorum
koltuktan 3günde zor geciyor koku
parfüm kolonya spreyy deo bütün herseyle siliyorum ama cikmiyorr kokuu
sanki fare ölmüs koltukta
ceketini sandalyeye asiyor oturmadigi halde sandalye cok pis kokuyor
esimde cok rahatsiz oluyor
Ben olsam diyemezdim ya takdir ettim sizi , o da eleştiriye açık bir insamış demek ki.
Elinizden geleni yapmışsınız , yerinizde olsam kusuru söylendiğinde darılmayan arkadaşımı kaybetmezdim.
Benim eşim bir elemanı koku yüzünden işten çıkarmak zorunda kaldı. Diğer çalışanlar ve müşteriler şikayet etmiş eşime. Bazı insanlar koktuklarini nasıl farketmiyorlar anlamıyorum. Ben birazcık terlesem kendimi duşa atarım.
Arkadaşınız bence biraz umursamaz davranıyor bu konuda.ısrar edin.2016 yılında buna çare bulamamak komik geliyor..
Senin kocam bile rahatsız olmuş bu kadının kendi kocası nasıl dayanıyor böyle kokarcaya
kusura bakmasın kimse ama pisliğin bahanesi olmaz temizliğin her zaman alternatifi vardır.banyo yapmak 10 dakika lik iş makina bozuksa elinde yikasin koca kadın ayıp bişey bence
neresindeki bu mantar bu kadar buram buram evi kokutsun,ayağında olsa ayak kokar ceketden sinmez,vajinadaki de heralde çamaşırdan pantolondan etekten geçipte koltuğa sinmez,ancak üstü başını aylarca yıkamıyorsa o şekilde kokabilir.o ceketi aldığı günden beri yıkanmamıştır,giydiği giysileri kimbilir en son ne zaman yıkadı,istediği kadar mantar olsun,her gün temiz giysi giyen biri asla bu derece kokmaz.en azından yanına yaklaşırsan duyarsın kokuyu.bizim binada böyle bir aile var evlerinin kapısı açıkken apartman kokuyo ,üstelik aynı katta değiliz ,bir gün kadının kocasıyla asansörde denk geldik ,nefes almadım inene kadar.
arkadaşın banyoya tepki olarak doğmuşHerkese merhaba benim derdim arkadasim
cok fena kokuyorr gelip oturdugu sandalye koltuk acayip pis kokuyorr
o gittikten sonra siliyorum ama koku resmen siniyor oraya 3günde fln ancak cikiyor koku
gelme diyemiyorum isim var fln diyorum ozmanda ertesi günü geliyor resmen migdem bulaniyor kokudan
Bi insan nasil olurda bukadar pis kokabilirkiii
Belki denemişsinizdir ama yazmak istedim.İlaç kullanirken bol bol maydonoz yiyin ya da suyunu için mantara birebir.Şampuan,sabun,jel tarzı şeyleri değdirmemeye özen gösterin.Taharet suyuna elma sirkesi koymayi deneyin bizzat kadin dogumcular tavsiye ediyor.İlac alerjisi testi yaptirmanizi oneririm mutlaka.Bide yatağinizin carsafinizi,butun ic camasirlarinizi kaynatin komple insallah ise yarar.
Medikal roll on ne olaki sep biraz açıklar mısın?Bugün sabah söylediniz ama aynı gün içinde doktor da buldunuz. Konu fake demiyorum ama inandırıcı olmayan bir şeyler var kusura bakmayın.
Benim de bir arkadaşım var kötü kokan. Hatunu hile ile hamama götürdüm çıktığımızda yine kokuyordu. Bazı insanlarda o koku önlenemiyor demek ki diye düşünüyorum.
Çok terleyen bir insanım. Defalarca doktora gittim, koltukaltındaki ter bezlerim fazla çalışıyor. O kadar ki çalışmaktan iltihaplanıyorlar, iki kez operasyon geçirdim bu yüzden. En son gittiğim doktor ya ameliyat olacaksın ya medikal roll on kullanacaksın dedi. Geçen yazdan beri medikal roll on kullanıyorum, rahat ettim resmen. Koku olmaz bende, dikkatliyimdir bu konuda ama o terli koltukaltı görüntüsü deli ediyordu beni.
Allahım iyiki sabahın körüCanim mantarda kokun sana gelir mutlaka.Hissedersin.Bide daha yaz gelmedi bencer her gun dus alma hasta olup usutup bu sefer koku yaparsin vucudunda.Cok takinti haline getirme bence.Koltuk altlarina pudra sur banyodan sonra genital bolgene hicbir sey kullanma.Bide bol maydonoz tuket.
Agiz kokusu icinde bilegini yalayin kurumasini bekleyin tukuruk kokusu haric koku aliyorsaniz agzinizda koku problemi var demektir...
Medikal roll on ne olaki sep biraz açıklar mısın?
Terleme sorunum yok ama kimyasala karşı savaş açmış durumdayım içten içe. Roll on deodorant falan kullanınca vücuduma kimyasal yüklemesi yapmışım gibi hissediyorum. Kullanmadan da olmuyo. Eğer normal kullandıklarımızdan daha sağlıklousa bende alayım.
Allahım iyiki sabahın körü
İyiki herkes uyuyo
İyiki odada yalnızım ve bileğimi yalarken kimse görmedi
Sonuç: ağzım kokmuyor
Medikal roll on ne olaki sep biraz açıklar mısın?
Terleme sorunum yok ama kimyasala karşı savaş açmış durumdayım içten içe. Roll on deodorant falan kullanınca vücuduma kimyasal yüklemesi yapmışım gibi hissediyorum. Kullanmadan da olmuyo. Eğer normal kullandıklarımızdan daha sağlıklousa bende alayım.
Allahım iyiki sabahın körü
İyiki herkes uyuyo
İyiki odada yalnızım ve bileğimi yalarken kimse görmedi
Sonuç: ağzım kokmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?