kiz arkadasim kokuyorr

Allah ım şifa versin canım

Mantar olabilir, ter kanalları ile ilgili sorunu olabilir , iç organlariyla keza aynı şekilde.
Sağlık sorunu olabilir eğer gerçekten haftalarca duş almayan biri değilse.

Saçların yağlı olması onun yikanmadigi anlamına gelmez. Kimisinin teni, saç dipleri çok yaglidir, sabah duş alsa bile bir kaç saate o saç öyle gorunebiliyor.

Her kokan kişiye parfüm onermekte moda oldu. Parfüm ve benzeri kokular , pis kokuyu yok etmez aksine daha da kötü kokmasina sebep olur.

Mide bulandiracak kadar yoğun parfüm banyosu yapanlar, ozellikle yazın ) kokmamak için yapsalarda rahatsız edici oluyorlar.

Geçmiş olsun Sephoraa şu terleme işine bi çözüm bulunur inşallah

Evet cnm yikamiyormus napiyim dedi degistiriyordum ama artik degistiremiyorum makinam bozuk dedi
bende dedim elinde yika nolcakki sanki dedim

Konunun ortasına doğru mu kızla konuştunuz mu da bu kadar gelişme oldu.

Konu içeriğinde kızla çözüm üretmeye dair konustugunuza dair hicbirsey yazmamissiniz.

Nasıl bi yöntem araya başkaları mı giriyo yardımcı olmak için falan

Arkadasinizin makinesi değil kafası bozuk bence. Ve ciddi depresyonda. Yoksa normal bir insan kir kıyafetlerle duramaz. Bir tane kıyafeti bile olsa bi şekilde akşamdan yıkayıp kurutup giyer. Arkadaşınız çok ciddi bir atalet halinde. Biraz bu yönde destekleyip psikolojik destek almasina ikna edin...

haha yerim ulen
ben de kimyasala karşıyım deodorantımı kıyafete sıkardım ama şu konudan sonra gittim vücut losyonu aldım mis kokulu her banyodn sonra sürcem

bu arada arkadaşın feci pis konu sahibi arkadaşım
insan aynı kıyafeti kaçkere giyebilir tiksinir yahu hele de iç çamaşırı düşünemedim bile

Üniversitede bir arkadas vardi odada 4 kisi kaliyoruz benim burnum iyi koku almazdi o zamanlar ya da alismis mi bilemedim. O da kokarmis buluindugu yerden kacardi herkes artik diyemezdik de cok alingan kinci. Ama adetken pedini degistirmez, bir kazagi yikamadan bir dönem boyunca giymisti. Üc ayda bir mi yikardi cok azdi bize oranla.Bazi insanlar dikkat etmiyor konu sahibininki hastalikmis ama tabiki hassas olunmali ama yine de dikkat etmiyorumus bak üzüldüm. Ben dogumdan sonra hic zaman bulamazdim yikanmaya ve dogal olarak cok terlerdim. Tuvalete bile gidemedigim zamanlar bir basima. Ter kokuyorsun diye demisti bir kere. Cok kirilmistim ama söylemesi icin de zorlamistim neden yakinlasmiyoruz diye. Ama simdi diyorum kalkip bana yardim etse ye bebegi alip sen git rahatca dusunu al dese, dus almak icin de bazen enerji gerekiyor biraz dinlendirseydi ya beni. Acayip sinirlendim simdi. Bazen de böyle caresizlikten de pis olunabiliyor. Utaniyorum hatirladikca. Ama perisan durumdaydim. Ben ki cok takarim bu koku konusuna yine de kokmusum ya. Ayyy bebekle ilk senemde baya bir bakimsizlasmistim. Yemegimi yesem sükrederdim bazen.

Yok kız ama değişik şimdi yazarsam çok şey olur
Alala bi merak ettim şimdi ama neyse

haha yerim ulen
ben de kimyasala karşıyım deodorantımı kıyafete sıkardım ama şu konudan sonra gittim vücut losyonu aldım mis kokulu her banyodn sonra sürcem
Minnoş bedenimize ne eziyetler ediyoruz kokupta başkaları eziyet çekmesin diye

şahesen ben en yakın arkadaşım bana pis kokuya dese önlemimi alırım.teşekkür ederim ona.ayrıca yakın arkadaşımala birbirimize (sürekli dip dibeyiz )aman nefesim kokarsa haber ver önlem alalım deriz.

bende çok terliyorum doktora gitmedim bunun için. ne gibi sorunlar yaşadın acaba bendede varda tere bağlamıyomuyum diye soruyorum.
bende rahatsız oluyorum acaba insanlar benim hakkımda konuşuyomu ter kokuyo diye. kendimi kokluyorum sürekli. burdan karbonatı öğrendim, onun sayesinde terliyorum ama kokmuyorum. yaz sıcaklarında benimde bıyıklarım terliyo

Koltukaltimda çıban gibi şeyler çıkmaya başlamıştı. Bazen sivilce gibi üç veriyor bazen kist gibi sadece şişlik olarak kalıyordu. Her halükarda doktorun operasyonla alması gerekiyordu.

Böyle sorunlar yoksa dahi aşırı terleme problemdir, bir çeşit hastalıktır. O yüzden eğer çok rahatsizsaniz medikal roll on ları bir araştırın derim. Cidden ise yarar şeyler.

yok bende bunlar olmuyo, roll ona bi bakayım

Burada çok eskiden bir konu vardı, adam karısını aldatmış. Başka birine eşim mantar olduğu için onunla birlikte olamıyordum filan demiş.Ben çok etkilenmiştim o konudan,şimdi bunu okuyunca o geldi aklıma. Arkadaşın mutlaka doktora gitsin tedavi olsun, eşiyle arasına sorunlar girer yoksa

Mantar diyecektim zaten kendisi demiş. O ne oyle ya gitsin bir kadın doktoruna fitil kullandın gecer. Hic mı utanmıyor acaba. O ağır bir kokudur kadınların bir çoğunun başına da bir defa da olmuş olsa gelir ama tedavisi var bunun.

Konu sahibi cankizzzz arkadasiniz size geldigi birgun baska arkadasinizdan bahsediyor gibi onla konissaniz mesala bugun bir konu okudum int..banyosunu gec yapiyormus kotu kokuyormus baya rahatsiz oluyormus kocasi cozum ariyordu.soyle soyle tavsiyelerde bulundu gibisinden ortaya atsan..cunku cok onemli bir konu arkadasinIz adina uzuldum herkesin zaafzaaf noktasi hence guzel kokmak ve cok rahatsiz edici durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…