Allah ım şifa versin canımYok yok medikal falan ama bariz kimyasal, sana gelmez.
Benim terlemem dediğim gibi başka sağlık sorunlarına yol açacak kadar sıkıntılıydı. Sürekli koltukaltımda terden dolayı ter kanalları mı ne iltihaplanıyordu, operasyon geçirmek zorunda kalıyordum. O yüzden mecburen kullanmaya başladım. Bildiğin ilaç, roll on şeklinde ama daha ufak. Gece sürüp sabah yıkıyorsun, sürdüğün bölgede terlemeyi %90 kesiyor. Haftada bir kullanılıyor.
Doktorum terlemeni engellemeyecek, sadece vücudunun başka yerlerine yönlendirecek alakasız bir yerden terlermeye başlıcaksın dedi aynen öyle oldu. Artık bıyıkları terleyen bir insanım. Bütün yaz elimde peçeteyle geziyorum. Çok korkunç.
Geçmiş olsun Sephoraa şu terleme işine bi çözüm bulunur inşallahYok yok medikal falan ama bariz kimyasal, sana gelmez.
Benim terlemem dediğim gibi başka sağlık sorunlarına yol açacak kadar sıkıntılıydı. Sürekli koltukaltımda terden dolayı ter kanalları mı ne iltihaplanıyordu, operasyon geçirmek zorunda kalıyordum. O yüzden mecburen kullanmaya başladım. Bildiğin ilaç, roll on şeklinde ama daha ufak. Gece sürüp sabah yıkıyorsun, sürdüğün bölgede terlemeyi %90 kesiyor. Haftada bir kullanılıyor.
Doktorum terlemeni engellemeyecek, sadece vücudunun başka yerlerine yönlendirecek alakasız bir yerden terlermeye başlıcaksın dedi aynen öyle oldu. Artık bıyıkları terleyen bir insanım. Bütün yaz elimde peçeteyle geziyorum. Çok korkunç.
Evet cnm yikamiyormus napiyim dedi degistiriyordum ama artik degistiremiyorum makinam bozuk dedi
bende dedim elinde yika nolcakki sanki dedim
Nasıl bi yöntem araya başkaları mı giriyo yardımcı olmak için falanAhahahaha bende tenha yerlerde deniyorum
Bende ağzı kokmayanlardanım şükür
Ama üşüttüğümde denediğimde kokuyor yani yöntem işe yarıyorAslinda bir yöntem daha var o daha net ama onu herkes yapamayabilir sıvışayım ben
Nasıl bi yöntem araya başkaları mı giriyo yardımcı olmak için falan
haha yerim ulenMedikal roll on ne olaki sep biraz açıklar mısın?
Terleme sorunum yok ama kimyasala karşı savaş açmış durumdayım içten içe. Roll on deodorant falan kullanınca vücuduma kimyasal yüklemesi yapmışım gibi hissediyorum. Kullanmadan da olmuyo. Eğer normal kullandıklarımızdan daha sağlıklousa bende alayım.
Allahım iyiki sabahın körü
İyiki herkes uyuyo
İyiki odada yalnızım ve bileğimi yalarken kimse görmedi
Sonuç: ağzım kokmuyor
Çok meraklandım amaYok kız ama değişik şimdi yazarsam çok şey olur
Alala bi merak ettim şimdi ama neyseYok kız ama değişik şimdi yazarsam çok şey olur
Minnoş bedenimize ne eziyetler ediyoruz kokupta başkaları eziyet çekmesin diyehaha yerim ulen
ben de kimyasala karşıyım deodorantımı kıyafete sıkardım ama şu konudan sonra gittim vücut losyonu aldım mis kokulu her banyodn sonra sürcem
bende çok terliyorum doktora gitmedim bunun için. ne gibi sorunlar yaşadın acaba bendede varda tere bağlamıyomuyum diye soruyorum.Yok yok medikal falan ama bariz kimyasal, sana gelmez.
bende çok terliyorum doktora gitmedim bunun için. ne gibi sorunlar yaşadın acaba bendede varda tere bağlamıyomuyum diye soruyorum.
bende rahatsız oluyorum acaba insanlar benim hakkımda konuşuyomu ter kokuyo diye. kendimi kokluyorum sürekli. burdan karbonatı öğrendim, onun sayesinde terliyorum ama kokmuyorum. yaz sıcaklarında benimde bıyıklarım terliyo
yok bende bunlar olmuyo, roll ona bi bakayımKoltukaltimda çıban gibi şeyler çıkmaya başlamıştı. Bazen sivilce gibi üç veriyor bazen kist gibi sadece şişlik olarak kalıyordu. Her halükarda doktorun operasyonla alması gerekiyordu.
Böyle sorunlar yoksa dahi aşırı terleme problemdir, bir çeşit hastalıktır. O yüzden eğer çok rahatsizsaniz medikal roll on ları bir araştırın derim. Cidden ise yarar şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?