Kız bebeği babası mı değişirmiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu gerçekten iğrenç yerlere geldi. Dini açıdan bilmediğim bir sebeple günah olabilir mi diye sordum ben. Yoksa başka birşey düşünerek sormadım. Düşüncesi bile kötü. Bazı yorumlardan midem bulandı. Sorduğuma soracağıma pişman oldum. Mune konunun daha berbat bir hal almadan kapanmasını rica ediyorum

Ama dini içerik zaten yasak

kuçukken kiizmin altinid egsirdi babasi ben yokken
su an 7 ya$inda ,ben 3 ya$ civari mahramiyeti anlatmaya çalsitim, kardesin baban da dahil baskasinin yaninda sioyunmak giyinmek yok diyorum hep
gecen kis hamileydim, kizima zorlaniyorum baban yikasinmi dedim istemedi , ben idare ettim
yani su an sorun yok
bence bizim babamiz yikasa da sorun yok ama ben kafasi karismasin diye ayrim yapmadim hiç,imseinin yaninda soyunmayacaksin fln dedim,tercih meselsi bu

Evet eger benim asiri sekilde bir sapkinligim olursa ogluma karsi tedbir almali

Ama burda sapkinligi olan bir babadan sozetmiyoruz ki normal bir bir babanin evladinin bakimiyla ilgilenmesinden sozediyoruz.
Asiri sapkinligi olan adami babasi da olsa kizimin 1 km yakinina yaklastirmam zaten. Ayni sey anne icin de gecerli aşırı sapkinligi varsa baba alsin cocugu göstermesin.

Simdi boyle durup dururken esiniz size oglumun altini degistirme, yikama, böyle baslarsa boyle gider, neler neler duyuyoruz dese, oglunu taciz eden anne ornekleri verse tepkiniz ne olur diye merak ediyorum sadece.

Dinde var mi tam bilmem, ama yani artik 7-24 anne durmuyor cocugun yaninda.. kadinda calisiyor ve kim varsa o degisir altini…belli yastan sonra zaten cocuk kendi temizligini genel olarak yapabilir.
Biri anneyse digeride baba yani.. ha sapik babalar yok mu? Cok var maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…