- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi evinincicegi
-
Bir gunahi yoktur ama neden esiniz değiştiriyor sizin isiniz oldugu.icinmiBenim bilmediğim başka bir açıdan günah olabilir mi diye sordum ben. Kızımı kaçırmadım. Kaçıracağım birinden çocuk sahibi olmazdım zaten
Evet eger benim asiri sekilde bir sapkinligim olursa ogluma karsi tedbir almaliPeki babasi da tedbir olarak oglunuzu sizden sakinmali mi? Altini degistirme, yikama demeli mi?
Evet cok doğru alışkanlıkları degistirmek cok zor
Konu gerçekten iğrenç yerlere geldi. Dini açıdan bilmediğim bir sebeple günah olabilir mi diye sordum ben. Yoksa başka birşey düşünerek sormadım. Düşüncesi bile kötü. Bazı yorumlardan midem bulandı. Sorduğuma soracağıma pişman oldum.Mune konunun daha berbat bir hal almadan kapanmasını rica ediyorum
Bir gunahi yoktur ama neden esiniz değiştiriyor sizin isiniz oldugu.icinmi
Ama dini içerik zaten yasak
Valla ne desem yalnis olacak en iyisini sen bilirsin gonlun neyi istiyorsa oyle yapKızıyla ilgilenmeyi ve bana yardımcı olmayı sevdiği için
Evet eger benim asiri sekilde bir sapkinligim olursa ogluma karsi tedbir almali
Yanlışkız çocuk olsun erkek çocuk olsun . önce alt değişimi anne varsa anne yapar
anne yoksa baba yapar .
zorunlu haller dışında baba yapmazdı bizde.
Bu saçma sapan şeyi yazmak için mi asırlık konuyu hortlattınız?kız çocuk olsun erkek çocuk olsun . önce alt değişimi anne varsa anne yapar
anne yoksa baba yapar .
zorunlu haller dışında baba yapmazdı bizde.
kime göreYanlış
en üste duran bir konuydu benim sayfada. güncel konu diye yazdım iyi mi.Bu saçma sapan şeyi yazmak için mi asırlık konuyu hortlattınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?