Kız bebeği babası mı değişirmiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İğrenç bi zihniyet hele de kadınların böyle demesi. Bebek bu bebek babası da değiştirecek. Altını değiştirmeyi göze alamayan adama cocuk verilmez

Ya dinle ne qlakasi olabilir. Sapık baba varsa
sapik anne de var. Kadinlar kutsal mi? Hatta kimse kondurmuyor diye daha az goze carpiyor belki en az sapik erkek kadar sapik kadin da vardir. Cok sacma ya , gerizekaliliktqn baska bisey degil bu vallahi. Millete malzeme olsun eleştirecek. Sadece kiz da erkek de cocugun kendi akli yetiyorken, dus aldirirken vs mahremiyet kavramina alismasi icin ic camasiri giydirilse iyi olur, anne baba farketmeksizin. 5-6 yastan sonra

ee bizim de baba değiştirdi ki altını .
linçe gerek yok .
bizde ben değiştirirdim . evde yoksam, işi varsa, hasta olmuşsam baba.
kesinlikle baba değiştirmez diye bir şey yok

hocam amerikada doğum yaptı.
çocuğu 6 yaşına kadar da orada yaşadı.

oradaki doktor da verdiği eğitimde böyle demiş.
öncelik anne . anne yapamıyorsa baba değiştirsin.

şürekli baba değiştirmeyi üstlenmişse . değiştirir .

Belki vardir.. buarada anne annedie baba babadir ama sapiklar genelde erkek farkinda misin? Yani hic oglunu taciz eden anne duydunuz mu? Duyduysakta nadir.. ama sapik baba dede dayi cok fazla

2 oğlan , 1 kız büyütüyoruz
alt değiştirme olayımız bitti.
baba da çok yardımcı oldu hakkını yiyemem.

eşim özellikle kızına daha düşkün . kızım da babasına.

abiler ise benle yatar benle kalkar.

çok şükür.

Dinle alakası olmazsa 3 4 yaşındaki bebeğin başını örtmezler
Birebir dinle alakalı
Dinde 6 yaşındaki kız çocuğuna nikah olur
9 yaşında ise birlikte olunabilir
Öyle birşey yoktur demeden araştırın öyle gelin
Babaannemin babası mollaydı
Babaannemi 9 yaşında dedeme vermişti

şimdi ise 20 yaşındakine çocuk daha diyoruz . 9 yaşında evlenmiş. evlendiği dedeniz kaç yaşındaymış

saka mi bu kusucam sabah sabah ne diyosunuz ya

Belki vardir.. buarada anne annedie baba babadir ama sapiklar genelde erkek farkinda misin? Yani hic oglunu taciz eden anne duydunuz mu? Duyduysakta nadir.. ama sapik baba dede dayi cok fazla
Çünkü komsu adam cocugunuza iyi niyetle bile dokunsa diken üstüne kalkar, suphelenirsiniz. Ama komsu kadin dokunsa inanmaz, onemsemez, kondurmazsiniz. Ben hic de sapiklik potansiyelinin kadin ve erkekte farkli olacagina inanmiyorum. Tespiti farkli sadece. Bu igrenc çağda her sey mumkun. Ayik olmak qma paranoyak olmamak lazim. Sapiklar genelde erkektir inanisi cok yanlis, çözümü de zorlastirir. Psikoloji sosyolojide tum bilimsel arastirmalar cinsi sapikliklarin asla disaridn sezilmeyen beklenmeyen sekilde ve kisilerde ortaya ciktigini cok net soyluyor

Umarım bunu savunmuyorsunuzdur.

şimdi ise 20 yaşındakine çocuk daha diyoruz . 9 yaşında evlenmiş. evlendiği dedeniz kaç yaşındaymış
Dedem 30 yaşındaymış
Dedem ölmüştü ben doğduğumda
Hiç sevmemişti dedemi
Ki nasıl sevsin

Dedem 30 yaşındaymış
Dedem ölmüştü ben doğduğumda
Hiç sevmemişti dedemi
Ki nasıl sevsin
9 yaşındaki çocuğu 30 yaşında birine mi vermişler.
şu hayata da bir kez geliyoruz. yazık olmuş babaanneye.
uzun yıllar evli kalmışlar o zaman anladığım kadarıyla.

Nasil erkekler daha sapik kadinlar oyle degil..dunyadaki butun pislikler onlardan cikiyor.. savaslara onlar karar veriyor mesela..torununun babasi cikti gecen herifin biri..

Demiyorum kadinlarda yok ama hic ayrim yapilmayacak kadar degildir emin ol.

Bi kere fizyolojik olarak farkliyiz..durtuleri daha fazla belki onlari sapiklastiran budur bilemem…

9 yaşındaki çocuğu 30 yaşında birine mi vermişler.
şu hayata da bir kez geliyoruz. yazık olmuş babaanneye.
uzun yıllar evli kalmışlar o zaman anladığım kadarıyla.
Dram üzerine dram yaşamış kadın
Hep babanneme üzülürüm
Ama bu çoğrafyanın kurbanlarından sadece biri

Sapik defigimiz insanlardaki normal hormonlara bagli cinsel dürtü degil ki karsilastirma yapabilelim. Erkekler daha sapik, erkekler daha kotu vs gibi ifadeler ancak sorunlarin üstünü örter, cok yanlis

Bunu bir kez Muge Anli da demişti. Ensest gibi bir konuydu. "Ama yapmayin hanimlar, bebegin altini da baba degistirmez" diye... Niye değiştirmezmiş? Kocamıza bu konuda güvenmeyeceksek niye çocuk sahibi oluyoruz?

Ha ensest ornekler yok mu, var. Allah kimsenin basina vermesin. Ama bir bez degistirdi diye birden ensest olmayacak. Nasil kafalar bunlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…