- 11 Aralık 2018
- 41.481
- 257.801
- 598
- Konu Sahibi evinincicegi
-
Normal, hayatı paylaşan çocuklu evli çiftlere göre.kime göre
Normal düşünen insanlara göre.kime göre
Ya dinle ne qlakasi olabilir. Sapık baba varsaDinde var mi tam bilmem, ama yani artik 7-24 anne durmuyor cocugun yaninda.. kadinda calisiyor ve kim varsa o degisir altini…belli yastan sonra zaten cocuk kendi temizligini genel olarak yapabilir.
Biri anneyse digeride baba yani.. ha sapik babalar yok mu? Cok var maalesef
Belki vardir.. buarada anne annedie baba babadir ama sapiklar genelde erkek farkinda misin? Yani hic oglunu taciz eden anne duydunuz mu? Duyduysakta nadir.. ama sapik baba dede dayi cok fazlaYa dinle ne qlakasi olabilir. Sapık baba varsa
sapik anne de var. Kadinlar kutsal mi? Hatta kimse kondurmuyor diye daha az goze carpiyor belki en az sapik erkek kadar sapik kadin da vardir. Cok sacma ya , gerizekaliliktqn baska bisey degil bu vallahi. Millete malzeme olsun eleştirecek. Sadece kiz da erkek de cocugun kendi akli yetiyorken, dus aldirirken vs mahremiyet kavramina alismasi icin ic camasiri giydirilse iyi olur, anne baba farketmeksizin. 5-6 yastan sonra
Dinle alakası olmazsa 3 4 yaşındaki bebeğin başını örtmezler
Birebir dinle alakalı
Dinde 6 yaşındaki kız çocuğuna nikah olur
9 yaşında ise birlikte olunabilir
Öyle birşey yoktur demeden araştırın öyle gelin
Babaannemin babası mollaydı
Babaannemi 9 yaşında dedeme vermişti
saka mi bu kusucam sabah sabah ne diyosunuz yaDinle alakası olmazsa 3 4 yaşındaki bebeğin başını örtmezler
Birebir dinle alakalı
Çünkü komsu adam cocugunuza iyi niyetle bile dokunsa diken üstüne kalkar, suphelenirsiniz. Ama komsu kadin dokunsa inanmaz, onemsemez, kondurmazsiniz. Ben hic de sapiklik potansiyelinin kadin ve erkekte farkli olacagina inanmiyorum. Tespiti farkli sadece. Bu igrenc çağda her sey mumkun. Ayik olmak qma paranoyak olmamak lazim. Sapiklar genelde erkektir inanisi cok yanlis, çözümü de zorlastirir. Psikoloji sosyolojide tum bilimsel arastirmalar cinsi sapikliklarin asla disaridn sezilmeyen beklenmeyen sekilde ve kisilerde ortaya ciktigini cok net soyluyorBelki vardir.. buarada anne annedie baba babadir ama sapiklar genelde erkek farkinda misin? Yani hic oglunu taciz eden anne duydunuz mu? Duyduysakta nadir.. ama sapik baba dede dayi cok fazla
Umarım bunu savunmuyorsunuzdur.Dinle alakası olmazsa 3 4 yaşındaki bebeğin başını örtmezler
Birebir dinle alakalı
Dedem 30 yaşındaymışşimdi ise 20 yaşındakine çocuk daha diyoruz . 9 yaşında evlenmiş. evlendiği dedeniz kaç yaşındaymış
9 yaşındaki çocuğu 30 yaşında birine mi vermişler.Dedem 30 yaşındaymış
Dedem ölmüştü ben doğduğumda
Hiç sevmemişti dedemi
Ki nasıl sevsin
NasilÇünkü komsu adam cocugunuza iyi niyetle bile dokunsa diken üstüne kalkar, suphelenirsiniz. Ama komsu kadin dokunsa inanmaz, onemsemez, kondurmazsiniz. Ben hic de sapiklik potansiyelinin kadin ve erkekte farkli olacagina inanmiyorum. Tespiti farkli sadece. Bu igrenc çağda her sey mumkun. Ayik olmak qma paranoyak olmamak lazim. Sapiklar genelde erkektir inanisi cok yanlis, çözümü de zorlastirir. Psikoloji sosyolojide tum bilimsel arastirmalar cinsi sapikliklarin asla disaridn sezilmeyen beklenmeyen sekilde ve kisilerde ortaya ciktigini cok net soyluyor
Dram üzerine dram yaşamış kadın9 yaşındaki çocuğu 30 yaşında birine mi vermişler.
şu hayata da bir kez geliyoruz. yazık olmuş babaanneye.
uzun yıllar evli kalmışlar o zaman anladığım kadarıyla.
Sapik defigimiz insanlardaki normal hormonlara bagli cinsel dürtü degil ki karsilastirma yapabilelim. Erkekler daha sapik, erkekler daha kotu vs gibi ifadeler ancak sorunlarin üstünü örter, cok yanlisNasilerkekler daha sapik kadinlar oyle degil..dunyadaki butun pislikler onlardan cikiyor.. savaslara onlar karar veriyor mesela..torununun babasi cikti gecen herifin biri..
Demiyorum kadinlarda yok ama hic ayrim yapilmayacak kadar degildir emin ol.
Bi kere fizyolojik olarak farkliyiz..durtuleri daha fazla belki onlari sapiklastiran budur bilemem…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?